Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

22 marca 2016 09:44 / 3 osobom podoba się ten post
Śledzie w śmietanie ziemniaki w mundurkach nie wiem czy maślanka będzie lub jogurt :)
22 marca 2016 10:16 / 1 osobie podoba się ten post
Zupa jarzynowa z lanymi kluskami,na kiełbasie/mięso jest be wg mojego PDP/
22 marca 2016 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
Omlet na jarzynach* ziemniaki* surówka z białej kapusty i marchewki.Budyń waniliowy z mandarynką
22 marca 2016 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

A czego Jesteś smakoszem:pomponiara:

Zdrowej żywności.
22 marca 2016 12:24 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun_Janusz

Zdrowej żywności.

22 marca 2016 12:25 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj barszcz czerwony i pierogi. woda
22 marca 2016 12:32 / 2 osobom podoba się ten post
I po obiedzie Pdp maślanka popiła te śledzie w śmietanie jakby co mam zapas pampków :)
22 marca 2016 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mięso be,kiełbasa już nie i nawet sztuczny, wstrętny słodzik do kawy też nie:)Ale czy godzi się dyskutować z filozofią 86-latka?:)Mnie smarkatej?:)Nawet nie śmiem:)Rybki PDP kocha nad życie ,na jedzenie nie skąpi,pojemy sobie łososia na wszystkie sposoby i innych rybek też:)Jak zjem sobie mięcho raz na tydzien to mi na urodę nie zaszkodzi:)Narazie wyszło,ze do listy "be" dorzucić należy koperek i pietruszke w zupie/w ziemniakach ok:)/Oraz brokuła-kalafior jest na liscie "cacy":)PDP zdrowy na umyśle całkowicie demencji null.A ja tu na krótko,błogi spokój mam,nic nie robię właściwie ,to nic tylko się dostosowac do wymagań:)nie są w końcu jakieś ekstra wygórowane:)hi hi hi
22 marca 2016 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mięso be,kiełbasa już nie i nawet sztuczny, wstrętny słodzik do kawy też nie:)Ale czy godzi się dyskutować z filozofią 86-latka?:)Mnie smarkatej?:)Nawet nie śmiem:)Rybki PDP kocha nad życie ,na jedzenie nie skąpi,pojemy sobie łososia na wszystkie sposoby i innych rybek też:)Jak zjem sobie mięcho raz na tydzien to mi na urodę nie zaszkodzi:)Narazie wyszło,ze do listy "be" dorzucić należy koperek i pietruszke w zupie/w ziemniakach ok:)/Oraz brokuła-kalafior jest na liscie "cacy":)PDP zdrowy na umyśle całkowicie demencji null.A ja tu na krótko,błogi spokój mam,nic nie robię właściwie ,to nic tylko się dostosowac do wymagań:)nie są w końcu jakieś ekstra wygórowane:)hi hi hi

A to " hi hi hi " to jakiś gatunek ryb , czy co ? jakaś mało obeznana w tych nowościach jestem
23 marca 2016 10:58
Schaby z "cycków",ziemniaki ,mix sałat z sosem vinegret.
23 marca 2016 15:30
Ziemniaki,kalafior z gałką muszkatołową,podduszona szynka w kostkę z cebulą.
23 marca 2016 15:34
Klopsiki z wołowiny w sosie pomidorowym *ryż *brokuły *jogurt na deser
23 marca 2016 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
A ja dzis miałam ziemniaczki,schabowy duszony w sosie,sałata zielona,mus jabłkowy,i woda
23 marca 2016 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

A ja dzis miałam ziemniaczki,schabowy duszony w sosie,sałata zielona,mus jabłkowy,i woda:gotowanie:

Mamuelo, co to schabowy duszony w sosie?
23 marca 2016 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
No a Darek już na święta schab szykuje...