Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

24 marca 2016 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Wujek Gogle mówi ,że " miąsko":-) Salaazar jak skontroluje to poprawi:umowa:

Ciiii ....weź walnij to " miąsko " w  " słówka " ....a niech się pomęczy , niech poukłada !
24 marca 2016 17:57 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ciiii :-)....weź walnij to " miąsko " w  " słówka " :-):-):-)....a niech się pomęczy , niech poukłada !:lol3:

Ty walnęłaą, ja ułożyłama Salazar zrobi porządek
25 marca 2016 06:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dzis rybka ziemniaczki i szpinak no i sos koperkowy oczywiscie,mus jabłkowy,i herbata
25 marca 2016 09:38 / 4 osobom podoba się ten post
Dziś i jutro filet z dorsza, tylko muszę pomyśleć jak go przygotować i jakie dodatki.
25 marca 2016 10:40 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie dzis, kartofle w mundurkach do tego sledzie w sosie koperkowym i surowka a na deser owoce...
25 marca 2016 12:31 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara48

Dziś i jutro filet z dorsza, tylko muszę pomyśleć jak go przygotować i jakie dodatki.

W końcu zrobilam tradycyjnie w mące z cebulą, ziemniaki, surówka z spitzkohl i gotowana  zasmazana. Może niezbyt zdrowo ale smacznie:)
25 marca 2016 12:37 / 2 osobom podoba się ten post
Jeśli smacznie to na pewno zdrowo
25 marca 2016 12:40 / 2 osobom podoba się ten post
A jak smacznie, ale za dużo, to jeszcze bardziej zdrowo ;)?
U mnie była ryba z grilla, ziemniaki z natką i surówka z jogurtem.. Wszystko lekkie i może nawet dietetyczne, ale ta ilość :D ;(.
25 marca 2016 13:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś u mnie była ryba po polsku, czyli po grecku Smakowała wybornie , a teraz idę sobie poleżeć
25 marca 2016 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie zwykła rybka panierowana przemysłowy wyrób,no cóż,tak krawiec ( opiekunka) kraje,jak materii ( kasy)    staje
25 marca 2016 13:27 / 1 osobie podoba się ten post
Rybka panierowana, kartofel salat i surówka warzywna.A to pulpeciki do zupki kanadyjskiej/?/ i biszkopcik do tortu.
25 marca 2016 13:29 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie tortellini ze szpinakiem,polane cebulką i surówka-niestety kolejna potrawa na listę"be"PDP spróbował i po zabawie:( Powiem Wam,że dawno mi się taki wybredny podopieczny nie trafił:(Koniecznie muszę zasięgnąć konsultacji co mu gotowała poprzedniczka przez prawie pół roku....ha ha ha.Aaaaaa,coctail sauce,z butelki,wstrętny ,kwaśny nie jest "be" jest mniam mniam i "cacy",a że to sama chemia,to PDP udaje ,że nie słyszy.....Oj,oj,oj,będę gryzła!!!!!!!
25 marca 2016 13:35 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

U mnie tortellini ze szpinakiem,polane cebulką i surówka-niestety kolejna potrawa na listę"be"PDP spróbował i po zabawie:( Powiem Wam,że dawno mi się taki wybredny podopieczny nie trafił:(Koniecznie muszę zasięgnąć konsultacji co mu gotowała poprzedniczka przez prawie pół roku....ha ha ha.Aaaaaa,coctail sauce,z butelki,wstrętny ,kwaśny nie jest "be" jest mniam mniam i "cacy",a że to sama chemia,to PDP udaje ,że nie słyszy.....Oj,oj,oj,będę gryzła!!!!!!!

Kasiu musisz z nim ustalić jakieś menu,niech Ci powie co lubi konkretnie i będziesz miała problem z głowy.
25 marca 2016 14:04 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Kasiu musisz z nim ustalić jakieś menu,niech Ci powie co lubi konkretnie i będziesz miała problem z głowy.

Basia-wieczorem on mnie pyta co na obiad jutro i to akceptuje, a potem jest jak dziś,albo ja robię obiad a on w samochód i chodu:):):)W kwestii obiadowej "fłancuski piesek":):):)Ale jakos to przeżyję,ostatecznie jeszcze tylko 5 tygodni zostało:)
25 marca 2016 14:14 / 2 osobom podoba się ten post
Gotowana rybka z ryżem.