U mnie dzis było Bratkartofel,z jajkiem sadzonym,i sałatka z rokuli,mus ,i herbatka:gotowanie:
U mnie dzis było Bratkartofel,z jajkiem sadzonym,i sałatka z rokuli,mus ,i herbatka:gotowanie:
U mnie był dziś i jutro też będzie - kotlet mielony z niespodzianką ( pierś kurzęca , pieczarki , korniszonek , marchewka ) , ziemniaki , buraczki zasmażane . Muszę kiedyś spróbować zrobić sałatkę z tej " rokuli " a gdzie ją można kupić ? :-):-):-)
A ja na świateczne sniadanie zrobiłam jajeczka nadziewane łososiem z kawiorem a co jak święta to święta i pieczeń z jajeczkiem/ 5 cioma/.
Pyszności, ja jajeczka faszerowane zrobię dopiero na kolację:) na śniadanie są mieska pieczone, łosoś wędzony i sałatka śledziowa z buraczkami.
Barbarko w każdym markecie, jest sama są też mieszanki sałat, warto zrobić:)
U mnie był dziś i jutro też będzie - kotlet mielony z niespodzianką ( pierś kurzęca , pieczarki , korniszonek , marchewka ) , ziemniaki , buraczki zasmażane . Muszę kiedyś spróbować zrobić sałatkę z tej " rokuli " a gdzie ją można kupić ? :-):-):-)
Basiu Edeka ,lidl,mysle ze w kazdym tego typu sklepie ja za nia nie przepadam ale dziadkowi robiłam ,i tez mu nie bardzo teraz sama musze ja zjesc:-(
Rukola,roszponka i ta czerwona sałata-mmmmm,pyszności.Ale tu się tez nie popiszę-PDP je na listę "be" produktów wrzucił:(