Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #7

23 kwietnia 2016 08:13 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nic nie robię.Laba. Ale wiem co będzie do zjedzenia. Zupa błyskawiczna firmy Maggi :blee:

Reakcja Twojej babki po tej zupie tez bedzie blyskawiczna...
23 kwietnia 2016 08:18 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Reakcja Twojej babki po tej zupie tez bedzie blyskawiczna...:ubikacja1:

Oby nie. Bo do Ciebie tak daleko i i kto mi sprzątać pomoże ?
23 kwietnia 2016 08:20
fioletowa.mysz

Oby nie. Bo do Ciebie tak daleko i i kto mi sprzątać pomoże ?

Zadzwon do Jennifer Lopez...
23 kwietnia 2016 08:24 / 3 osobom podoba się ten post
espana69

Zadzwon do Jennifer Lopez...

Ty lepiej na mopie Tańczysz. Ona tylko tyłkiem rusza a Ty Tyłkiem wraz z przyległościami 
23 kwietnia 2016 08:27 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ty lepiej na mopie Tańczysz. Ona tylko tyłkiem rusza a Ty Tyłkiem wraz z przyległościami :czerwieni sie:

Jest 8 rano w sobote i juz jest goraco u Ciebie.Wyhamuj malenka bo do poznego wieczora eksplodujesz a jeszcze przeciez obiad,sjesta,ze dwie kupy i kolacja... 
23 kwietnia 2016 08:43 / 2 osobom podoba się ten post
espana69

Jest 8 rano w sobote i juz jest goraco u Ciebie.Wyhamuj malenka bo do poznego wieczora eksplodujesz a jeszcze przeciez obiad,sjesta,ze dwie kupy i kolacja... 

Jak gorąco ? Nie wiesz co mowisz. Jakby bylo goraco to ja bym na tym mopie osobiscie latala. A tak...tylko sobie popatrze. 
23 kwietnia 2016 09:20 / 3 osobom podoba się ten post
Zamarynowałam schaboszczaki na:dzisiaj,jutro i poniedziałek!
Młode ziemniactwo i tylko zielsko będzie różne.
Po południu trzasnę kruche ciastka z migdałami i... niech mi odwlok rośnie
23 kwietnia 2016 09:29 / 4 osobom podoba się ten post
Mój rozrywkowy PDP wybywa na urodzinowe śniadanko ,które jak zaznaczył byĆ może przeciągnie się nawet do kolacji,na moje "może do następnego śniadania",pogroził radośnie paluszkiem,więc korzystając z tej niebywałej okazji ugotuję sobie rosołku:):):)I sama zjem cały makaron:):)
23 kwietnia 2016 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Mój rozrywkowy PDP wybywa na urodzinowe śniadanko ,które jak zaznaczył byĆ może przeciągnie się nawet do kolacji,na moje "może do następnego śniadania",pogroził radośnie paluszkiem,więc korzystając z tej niebywałej okazji ugotuję sobie rosołku:):):)I sama zjem cały makaron:):)

Wezi mnie zaproś na rosół tez bo mi tu jedzenia żalują te.........a dobra niech będzie "LUDZIE"
23 kwietnia 2016 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
U mnie dzisiaj zupa krem z pora,sznycel ziemniaki sałata,budyń na deser.Zawsze w poniedziałek dostaje się rozpiskę menu i się zakreśla co się będzie jadło przez tydzień jest spory wybór,ale się doczekałam luksusu
23 kwietnia 2016 10:17
prima_wera

Wezi mnie zaproś na rosół tez bo mi tu jedzenia żalują te.........a dobra niech będzie "LUDZIE"

Zapraszam:)Co znaczy żałują????Trafiłaś na niemieckie sknerusy???
23 kwietnia 2016 10:19 / 2 osobom podoba się ten post
Eintopf- einfach so und ohne zu Frage :))
23 kwietnia 2016 10:24 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Zapraszam:)Co znaczy żałują????Trafiłaś na niemieckie sknerusy???

jakby to ująć?:)-trafiłam na oszczędnych ludzi
23 kwietnia 2016 12:35 / 1 osobie podoba się ten post
Rosół z makaronem i placki ziemniaczane z musem jabłokwym. Rosół smakował a  placki pierwszy raz jadła w życiu stwierdziła.
23 kwietnia 2016 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
A z mojego rosołu co miał być rosołem w zamyśle,wyszła autorska zupka marchewkowa z nutą czosnkowo - paprykową:)Coś dla Benity,bo ona lubi takie eksperymenty kulinarne:)W garnku spotkały się: 6 dorodnych marchewek,1 duża cebula-starte na tarce,słusznych rozmiarów pierś kurzęca,ziele ang.sztuk 2,listek laurowy sztuk 2,kostki rosołowe sztuk 4,zielona pietruszka-spora ilość,duży ząb czosnku,pokrojony na 4 i żółta papryka pokrojona w dużą kostkę.Do tego szpecle ugotowane oddzielnie.Na dzisiejszy dzień co to, ni to ciepło ni to zimno ,w sam raz:)Mięso  na koniec pokroiłam w kosteczkę:)