Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #8

17 września 2016 11:45 / 11 osobom podoba się ten post
17 września 2016 11:50 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

ZaprosilbyśJa tak uwielbiam świeże rybyi myślę,że więcej amatorek i amatorów by się znalazlo
17 września 2016 11:53 / 5 osobom podoba się ten post
Pierożki z mięsem, surówka z pora z jabłkiem, mus jablkowy
17 września 2016 11:54 / 6 osobom podoba się ten post
Ja pierdziele, zachciało mi sie bigosu, wstawiłam go do szybkowara, zamknęłam i.....chyba na wieki wieków, nie moge go za jasną cholere otworzyć. Myśle teraz, że dlatego stał tak głeboko w szafce, tylko skąd mogłam wiedzieć? Może do BN uda mi sie go otworzyć? Macie jakieś pomysły?Spierdo.... szybkowar marki FISSLER. Teraz coś szybkiego muszę na obiad wymyśleć
17 września 2016 12:03 / 4 osobom podoba się ten post
margarita13

Zaprosilbyś:-)Ja tak uwielbiam świeże ryby:brawo1:i myślę,że więcej amatorek i amatorów by się znalazlo:lol3:

No to zapraszam, to jeszcze wyciągne coś z siatki:)
17 września 2016 12:16 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

17 września 2016 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

I ja:)
17 września 2016 13:02 / 5 osobom podoba się ten post
Dziś kuchnia serwuje roladki schabowe z delikatnym sosem grzybowym, surówke z czerwonej kapusty, sałatę z winegretem, ziemniaki.
Na deser goffery z bitą śmietaną i winogronami.
Na kolację danie rodem z PRL-u- -śledzik po,, japońsku ".
17 września 2016 13:04 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Ja pierdziele, zachciało mi sie bigosu, wstawiłam go do szybkowara, zamknęłam i.....chyba na wieki wieków, nie moge go za jasną cholere otworzyć. Myśle teraz, że dlatego stał tak głeboko w szafce, tylko skąd mogłam wiedzieć? Może do BN uda mi sie go otworzyć? Macie jakieś pomysły?Spierdo.... szybkowar marki FISSLER. Teraz coś szybkiego muszę na obiad wymyśleć

Spójrz na to inaczej - "przegryzie się" tak, że w BN zabłyśniesz jak "Top Chef"
Zawsze trzeba jakieś plusy znaleźć.....
17 września 2016 13:05 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Dziś kuchnia serwuje roladki schabowe z delikatnym sosem grzybowym, surówke z czerwonej kapusty, sałatę z winegretem, ziemniaki.
Na deser goffery z bitą śmietaną i winogronami.
Na kolację danie rodem z PRL-u- -śledzik po,, japońsku ".

Niedawno obiad jadlam a znowu jestem glodna Daj chociaz tego sledzia troche. Wyglada jakby nie tuczyl zbytnio? 
17 września 2016 13:07 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dzisiaj po sobotniemu: krupnik i jajka sadzone ze szpinakiem , ziemniaki. tylko krupnik zjedzony przez Pdp.
17 września 2016 13:08 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Musiałbyś chyba jeszcze połowić.....
17 września 2016 13:18 / 4 osobom podoba się ten post
Szczawiowa z jajem,szynka /nie kulka/ ugotowana w piwe Gingers,szpinak ze słonecznikiem i eksperymentalnie zrobię kale z buraczkami i orzechami wloskimi na ciepło.Bez deseru-buuuuuu
17 września 2016 13:39 / 6 osobom podoba się ten post
Kobietka

Spójrz na to inaczej - "przegryzie się" tak, że w BN zabłyśniesz jak "Top Chef" :lol3:
Zawsze trzeba jakieś plusy znaleźć.....:-)

Potraktowałam chama młotkiem, raz z prawa, raz z lewa i puścił. Pdp powiedział mi że żonie jego się popsuł  a żona ...... od ponad 16 nie żyje
17 września 2016 13:42 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Potraktowałam chama młotkiem, raz z prawa, raz z lewa i puścił. Pdp powiedział mi że żonie jego się popsuł  a żona ...... od ponad 16 nie żyje:-(

I dobrze tak chamowi ! Nie chciał po dobroci to przemocą go ! A swoją drogą, to  trochę szkoda, że Pdp Ci wcześniej nie powiedział