Na wyjeździe #34

24 września 2016 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
lewkonia

Skoro się pytam , to u mnie?

Coca-cola i paluszki.
Albo łyżkę mąki ziemniaczanej (kisielu w proszku) popić letnią wodą.
24 września 2016 21:10 / 5 osobom podoba się ten post
Posty, które nie były związane z tematem zostały przeniesione do tematu spam.
Na prośbę naszą oraz zgłoszenie użytkownika prosimy pisać w tematach - na temat.
24 września 2016 21:48 / 6 osobom podoba się ten post
Przeczysz sama sobie,, nikt mi nie pomógł ",  dla tych co mi radę dali dziękuje".
Może trzeba było troszkę poczekać, nikt a przynajmniej ja nie siedzę na kompie cały czas, jestem w pracy.
24 września 2016 22:07 / 3 osobom podoba się ten post
lewkonia

Pomocy, 1 dzień i biegunka. Pozostałości po poprzedniej, zawinęła się i wyjechała , butelki po alkoholu zostawiła.O matko!

Łyżka mąki ziemniaczanej na pół szklanki letniej wody.
Na pewno pomoże przy biegunce .zrobić 2*3 razy
25 września 2016 09:42 / 10 osobom podoba się ten post
Po śniadaniu babcia zwraca uwagę dziadkowi, że leży pod nim pełno okruszków
- To nie moje - broni się dziadek
- Tak? To zobacz na swoje spodnie...
(Dziadek zerka, a tam pełno okruchów po bułce...)
- Kto to zrobił? - pyta zdziwiony
25 września 2016 10:22 / 3 osobom podoba się ten post
Jestem zła.Syn mojej Pdp ma dzisiaj urodziny i wymyślił żeby je u mojej Pdp zrobić.Myślę ,że pomogę tylko Pdp na rolek wysadzić,a resztę niech sobie sami szykują.Ma ponoć być 20 osób.Sama rodzina.Na moje zdziwienie stwierdził ,że to i tak tylko popołudniowa,niedzielna kawa.Ogólny bajzel będzie w całej chałupie.No coż pozostanie mi tylko guzik od zmywarki włączyć.Nic poza tym.
25 września 2016 10:29 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie niedziela zwykła ( która?), czyli teraz do koscioła, pózniej obiad i tańce, a jeszcze póżniej .
25 września 2016 10:35 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Jestem zła.Syn mojej Pdp ma dzisiaj urodziny i wymyślił żeby je u mojej Pdp zrobić.Myślę ,że pomogę tylko Pdp na rolek wysadzić,a resztę niech sobie sami szykują.Ma ponoć być 20 osób.Sama rodzina.Na moje zdziwienie stwierdził ,że to i tak tylko popołudniowa,niedzielna kawa.Ogólny bajzel będzie w całej chałupie.No coż pozostanie mi tylko guzik od zmywarki włączyć.Nic poza tym.

Nie chciałabym  takiego "spędu", ale czasami nie mam wyboru. Moja Pdp ma urodzinki we wtorek. Będzie kilka osób , ale tych najukochańszych nie będzie- nie mają czasu  Ok . ja gospodyni. Zrobię torcik i kupiłam już szampana- oryginal  
25 września 2016 16:32 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Współczuje, jeszcze nigdy nie miałam takiej szteli. Cisza, spokój i tylko dla Pdp gotuje.  Jakby mi sie takie coś trafiło to chyba bym zwiała po tygodniu?
25 września 2016 17:03
MeryKy

Współczuje, jeszcze nigdy nie miałam takiej szteli. Cisza, spokój i tylko dla Pdp gotuje.  Jakby mi sie takie coś trafiło to chyba bym zwiała po tygodniu?

MeryKy, o co u Ciebie chodzi z tym znakiem zapytania? Pytasz czy stwierdzasz? Nie obraź się ale Ty każdą wypowiedź kończysz tym znakiem :), w zasadzie w każdym poście....
25 września 2016 17:06 / 2 osobom podoba się ten post
Alutka1

MeryKy, o co u Ciebie chodzi z tym znakiem zapytania? Pytasz czy stwierdzasz? Nie obraź się ale Ty każdą wypowiedź kończysz tym znakiem :), w zasadzie w każdym poście....

Hahahah...... a ty z wywiadu jesteś? Gdzie się należy to znaczek jest? Bo oto jest pytanie czy zwialabym po tygodniu? Czy może po 2 dniach 
25 września 2016 17:10 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Hahahah...... a ty z wywiadu jesteś? Gdzie się należy to znaczek jest? Bo oto jest pytanie czy zwialabym po tygodniu? Czy może po 2 dniach 

Meruniu,ale faktycznie koleżanka ma rację:)Ty zawsze na końcu zdania pytajnikiem zarzucasz:):):)Nie kropką,nie przecinkiem i nie wykrzyknikiem.Co bys nie napisała to na końcu obowiązkowo znak zapytania:):)
25 września 2016 17:14 / 8 osobom podoba się ten post
kasia63

Meruniu,ale faktycznie koleżanka ma rację:)Ty zawsze na końcu zdania pytajnikiem zarzucasz:):):)Nie kropką,nie przecinkiem i nie wykrzyknikiem.Co bys nie napisała to na końcu obowiązkowo znak zapytania:):)

Może ciągle się zapytowuję na końcu? Nie zwróciłam na to uwagi. 
Nie mam takich problemów, żeby się zastanawiać nad swoimi czy innych pytajnikami, czy kropkami.
Z tego wynika, ze nawet klona se nie mogę zrobić 
25 września 2016 17:19 / 8 osobom podoba się ten post
MeryKy

Może ciągle się zapytowuję na końcu? Nie zwróciłam na to uwagi. :lol2:
Nie mam takich problemów, żeby się zastanawiać nad swoimi czy innych pytajnikami, czy kropkami.
Z tego wynika, ze nawet klona se nie mogę zrobić :lol2:

Oj, lepiej nie probuj. Zdecydowana większość klonów, jest bardzo, ale to bardzo rozpoznawalna, po ...tfffffurczosci swej, pisemnej
25 września 2016 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

z tym wywiadem to mnie rozpracowałaś w lot