walki o przetrwanie ciag dalszy, wielka awantura z firma. Koordynator klamcaa i upierdliwa babka... nie mam juz sily. 22 transfer wlasnie zrobilam na dzis. ratunku!!!
walki o przetrwanie ciag dalszy, wielka awantura z firma. Koordynator klamcaa i upierdliwa babka... nie mam juz sily. 22 transfer wlasnie zrobilam na dzis. ratunku!!!
Przy 16 dziennie zjechałam po tygodniu,zdrowie jest tylko jedno i w takiej sytuacji tylko własne zdrowie sie liczy!!!!!!!Niedostosowany sprzętowo do kondycji PDP dom oraz opis kompletnie niezgodny z tym co przekazano Ci przed wyjazdem ,to podstawa do natychmiastowego wypowiedzenia umowy!!!
Takiej wojny jak dzis firmie i PDP nie zrobilam juz dawno nikomu. Wszyscy w stosowny sposob sa poinformowani ze w czwartek zjezdzam czy ktos bedzie na zmiane czy nie. A PDP grzecznie juz siedzi w lozku i nie wola. Ale awantura byla wielka. Osttnio to chyba z bylym mezem 10 lat temu taka wojne mialam. Wtedy tez bylam zdesperowana i wycienczona...
Kasiu, nie potrawię sobie wyobrazić wielokrotnego przenoszenia chorego z ALS samodzielnie, bądź bez liftu. Tacy chorzy już w dość posuniętym stadium choroby nie potrafią głowy pionowo utrzymać. Ta głowa to tak się chwieje i opada jak u noworodka . Są całkowicie bezwładni, jak szmaciana lalka.
Przeraziło mnie to, co napisała Użytkowniczka.
Dziś byłam na pierwszym badaniu kontrolnym po zakonczonym leczeniu.
Jest wszystko w porządku. Jak ja się cieszę !!!!!!!
Teraz następna kontrola za 3 miesiące - mammografia. Pod koniec lipca jeszcze wizyta u ginekologa.
A potem po długich 15,5 miesiacach urlop.
Niby dzień wolny a na nic czasu nie ma i leci za szybko:( Przyczłapałam się z zakupów,mimo że chłodniej jestem kaput:( Jakieś papu sobie zrobię ,mała drzemka,potem może ciasto wymodzę jak mnie najdzie i już dziewczęta z przedszkola wrócą...Ale w czwartek mam w planie wypad "na miasto":)Rossmana mi się chce albo DM:):):):)Trza wreszcie po miesiącu ruszyć4 litery gdzieś dalej:)