Na wyjeździe #34

13 lipca 2016 19:08 / 1 osobie podoba się ten post
Ciesze sie, że tak to sie skończyło.:) Tina, napisała Ci jak wygląda praca z pacjentem ze stwardnieniem rozsianym bocznym(ja też dośc dużo czytalam na ten temat). Bardzo trudne wyzwanie:( A, myśle,że firmą to wogóle nie powinnaś sie przejmowac( ja tak , bym przynajmniej zrobiła, nie jesteśmy niewolnikami, mamy dwudziestypierwszy wiek, no sorry:) Ja byłam na szlteli, gdzie opiekunka zrezygnowała po 3 dniach( było jej za cieżko, nie umiała sobie poradzic z cewnikiem, woreczkami...)Pacjent był z AL, ale nie agresywny, byłam już u niego rok temu:)Naprawde spoko:) No i..nie było kar, straszeniaa, chyba...tylko firma nie zapłąciłą z
13 lipca 2016 19:08
Ciesze sie, że tak to sie skończyło.:) Tina, napisała Ci jak wygląda praca z pacjentem ze stwardnieniem rozsianym bocznym(ja też dośc dużo czytalam na ten temat). Bardzo trudne wyzwanie:( A, myśle,że firmą to wogóle nie powinnaś sie przejmowac( ja tak , bym przynajmniej zrobiła, nie jesteśmy niewolnikami, mamy dwudziestypierwszy wiek, no sorry:) Ja byłam na szlteli, gdzie opiekunka zrezygnowała po 3 dniach( było jej za cieżko, nie umiała sobie poradzic z cewnikiem, woreczkami...)Pacjent był z AL, ale nie agresywny, byłam już u niego rok temu:)Naprawde spoko:) No i..nie było kar, straszeniaa, chyba...tylko firma nie zapłąciłą z
13 lipca 2016 19:09
bilet powrotny. Wy też macie taki problem z reklamą?, ja nie mogłam pisac, cały czas zasłaniał mi tekst:(
13 lipca 2016 19:24 / 4 osobom podoba się ten post
ryba

bilet powrotny. Wy też macie taki problem z reklamą?, ja nie mogłam pisac, cały czas zasłaniał mi tekst:(

Przeszkadza ta reklama a wlasciwie wtyczka do facebooka. Ja tez mam z nia problem...Nawet trudno sprawdzic co sie napisalo bo guzik widac. No i widzialam,ze Barbara N. tez sie wsciekla bo przez to cudo caly tekst jej w kosmos ulecial.Mozna to zablokowac,Tina to gdzies fajnie opisala,ale ja nie mam jak, bo nie mam tego adblocka czy jak sie to nazywa? 
13 lipca 2016 19:28 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Przeszkadza ta reklama a wlasciwie wtyczka do facebooka. Ja tez mam z nia problem...Nawet trudno sprawdzic co sie napisalo bo guzik widac. No i widzialam,ze Barbara N. tez sie wsciekla bo przez to cudo caly tekst jej w kosmos ulecial.Mozna to zablokowac,Tina to gdzies fajnie opisala,ale ja nie mam jak, bo nie mam tego adblocka czy jak sie to nazywa? 

Też nie mam tego " obiboka " szukam , rozglądam się a on się gdzieś po kątach pochował - nygus pierniczony jeden !
13 lipca 2016 19:30 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Też nie mam tego " obiboka " :-) szukam , rozglądam się a on się gdzieś po kątach pochował - nygus pierniczony jeden !:lol2:

Moze moja pdp go schowala  Z godzine szukalam dzisiaj pokrywki od garnka! No i gdzie sie okazalo,ze jest? U babci w sypialni,pod poduszka! Moze i "obiboka" tam wciepala,pozniej sprawdze to ci powiem 
13 lipca 2016 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Trzeba go najpiew zainstalować, można z poziomu przeglądarki- to dodatek, bądź najpierw z netu ściągnąć. To popularny program do blokowania reklam.
13 lipca 2016 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Moze moja pdp go schowala :-) Z godzine szukalam dzisiaj pokrywki od garnka! No i gdzie sie okazalo,ze jest? U babci w sypialni,pod poduszka! Moze i "obiboka" tam wciepala,pozniej sprawdze to ci powiem :lol1:

Wrzuć w google "adblock" i dodaj nazwę przeglądarki z której korzystasz .Spójrz co  Ci pokaże. Ja korzystam z przeglądarki chrome więc wpisałam "adblock  chrome". Popatrzyłam sobie i zainstalowałam. Teraz mam go w prawym górnym rogu i mogę blokować co tylko chcę. Jest proste, program sam Cię pokieruje. Jak ja sobie poradziłam to każdy sobie poradzi. Zapewniam Cię  bo ja należę do tych zdolnych komputerowo inaczej
13 lipca 2016 20:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj siedze długo . Musze przełamac moj dotychczasowy rytm  na spanie. Idę wczesnie spać i dlatego wstaje razem z pierwszym spiewającym ptaszkiem w ogrodzie I po co ? 
13 lipca 2016 21:09 / 6 osobom podoba się ten post
Właściwie powinnam to napisać w pochwalijkach. Spędziłam pauzę bardzo  przyjemnie z koleżanką ( chyba mogę tak powiedzieć) poznaną dzięki forum. Byłyśmy na lodach i kawie we   włoskiej kawiarence . Co prawda pan, który nas obsługiwał nie powiedział na odchodne "ciao" ale i tak było super. Dziękuję 
Adelajdo.
13 lipca 2016 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Wrzuć w google "adblock" i dodaj nazwę przeglądarki z której korzystasz .Spójrz co  Ci pokaże. Ja korzystam z przeglądarki chrome więc wpisałam "adblock  chrome". Popatrzyłam sobie i zainstalowałam. Teraz mam go w prawym górnym rogu i mogę blokować co tylko chcę. Jest proste, program sam Cię pokieruje. Jak ja sobie poradziłam to każdy sobie poradzi. Zapewniam Cię  bo ja należę do tych zdolnych komputerowo inaczej:-)

Ja umiem to zrobic,problem polega na tym,ze sobie poblokowalam mozliwosc sciagania programow z neta. I tego nie potrafie wylapac,gdzie i jak to zrobilam Wszystkiie mozliwosci sprawdzilam i dalej nic nie wiem ;) Ale tak to jest gdy sie bywa mentalna blondynka ;)
14 lipca 2016 08:36 / 4 osobom podoba się ten post
no firma pozwolila na zjazd to teraz PDP krzyczy ze mam tu jeszcze zostac, bo zlamie prawo zostawiajac ja bez opieki. Powiedzialam ze nie moge bo nie chce tez na wozku wyladowac, a jak trzeba bedzie to i policje wezwe, ze mnie tu na sile trzymaja i strasza.
14 lipca 2016 08:44
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no firma pozwolila na zjazd to teraz PDP krzyczy ze mam tu jeszcze zostac, bo zlamie prawo zostawiajac ja bez opieki. Powiedzialam ze nie moge bo nie chce tez na wozku wyladowac, a jak trzeba bedzie to i policje wezwe, ze mnie tu na sile trzymaja i strasza.

Jak bez opieki? Nie bedzie zmienniczki? 
14 lipca 2016 09:36 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Właściwie powinnam to napisać w pochwalijkach. Spędziłam pauzę bardzo  przyjemnie z koleżanką ( chyba mogę tak powiedzieć) poznaną dzięki forum. Byłyśmy na lodach i kawie we   włoskiej kawiarence . Co prawda pan, który nas obsługiwał nie powiedział na odchodne "ciao" ale i tak było super. Dziękuję 
Adelajdo:-).

Powinnyśmy chyba pojechać do Włoch /w Italii/ , to się nasłuchasz ,,ciau,,.Ten włoch jest już mało włoski.
Dziękuję Ci za miłe spotkanie.
Forumowiczkom mówię ,ze w realu Alinka jest bardzo fajną kontaktową osobą i mam nadzieję na więcej.
Pozdrawiam Cię Alinko i wszystkie Forumowiczki.
14 lipca 2016 09:53
fioletowa.mysz

Jak bez opieki? Nie bedzie zmienniczki? 

Nie jak ja bede odchodzic.mam sie tym nie interesowac- tak uslyszaląm w firmie. O 12 moge wziac manele i jechac.