bilet powrotny. Wy też macie taki problem z reklamą?, ja nie mogłam pisac, cały czas zasłaniał mi tekst:(
bilet powrotny. Wy też macie taki problem z reklamą?, ja nie mogłam pisac, cały czas zasłaniał mi tekst:(
Przeszkadza ta reklama a wlasciwie wtyczka do facebooka. Ja tez mam z nia problem...Nawet trudno sprawdzic co sie napisalo bo guzik widac. No i widzialam,ze Barbara N. tez sie wsciekla bo przez to cudo caly tekst jej w kosmos ulecial.Mozna to zablokowac,Tina to gdzies fajnie opisala,ale ja nie mam jak, bo nie mam tego adblocka czy jak sie to nazywa?
Też nie mam tego " obiboka " :-) szukam , rozglądam się a on się gdzieś po kątach pochował - nygus pierniczony jeden !:lol2:
Przeszkadza ta reklama a wlasciwie wtyczka do facebooka. Ja tez mam z nia problem...Nawet trudno sprawdzic co sie napisalo bo guzik widac. No i widzialam,ze Barbara N. tez sie wsciekla bo przez to cudo caly tekst jej w kosmos ulecial.Mozna to zablokowac,Tina to gdzies fajnie opisala,ale ja nie mam jak, bo nie mam tego adblocka czy jak sie to nazywa?
Moze moja pdp go schowala :-) Z godzine szukalam dzisiaj pokrywki od garnka! No i gdzie sie okazalo,ze jest? U babci w sypialni,pod poduszka! Moze i "obiboka" tam wciepala,pozniej sprawdze to ci powiem :lol1:
Wrzuć w google "adblock" i dodaj nazwę przeglądarki z której korzystasz .Spójrz co Ci pokaże. Ja korzystam z przeglądarki chrome więc wpisałam "adblock chrome". Popatrzyłam sobie i zainstalowałam. Teraz mam go w prawym górnym rogu i mogę blokować co tylko chcę. Jest proste, program sam Cię pokieruje. Jak ja sobie poradziłam to każdy sobie poradzi. Zapewniam Cię bo ja należę do tych zdolnych komputerowo inaczej:-)
no firma pozwolila na zjazd to teraz PDP krzyczy ze mam tu jeszcze zostac, bo zlamie prawo zostawiajac ja bez opieki. Powiedzialam ze nie moge bo nie chce tez na wozku wyladowac, a jak trzeba bedzie to i policje wezwe, ze mnie tu na sile trzymaja i strasza.
Właściwie powinnam to napisać w pochwalijkach. Spędziłam pauzę bardzo przyjemnie z koleżanką ( chyba mogę tak powiedzieć) poznaną dzięki forum. Byłyśmy na lodach i kawie we włoskiej kawiarence . Co prawda pan, który nas obsługiwał nie powiedział na odchodne "ciao" ale i tak było super. Dziękuję
Adelajdo:-).
Jak bez opieki? Nie bedzie zmienniczki?