Dasz radę Użytkowniczko- konkretna dziewczyna z Ciebie , wiesz co ważne, a co należy sobie odpuścić.
Mam nadzieję, że następne miejsce będzie lepsze, jesteś już bogatsza o trudne doświadczenie, ale pouczające- będziesz wiedziała czego się trzymać.

Dasz radę Użytkowniczko- konkretna dziewczyna z Ciebie , wiesz co ważne, a co należy sobie odpuścić.
Mam nadzieję, że następne miejsce będzie lepsze, jesteś już bogatsza o trudne doświadczenie, ale pouczające- będziesz wiedziała czego się trzymać.
Wojny kolejny dzien. Jutro mam miec jakiegos obserwatora przez ok. 8 godzin zeby sprawdzic kto mowi prawde. Od wczoraj zapisuje wszystkie transfery co do minuty- wczoraj podnosilam ja w sumie 24 razy, dzis do tej pory tez jest tyle samo a jeszcze ok 23 mnie czeka. Boje sie co firma moze mi zrobic, ale i tak odchodze stad. Znalazly sie osoby, ktoe mnie stad wyciagna, dadza schronienie i prace, zebym nie musiala zjezdzac. Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszlo ok i zebym trafila do lepszego PDP.
Wojny kolejny dzien. Jutro mam miec jakiegos obserwatora przez ok. 8 godzin zeby sprawdzic kto mowi prawde. Od wczoraj zapisuje wszystkie transfery co do minuty- wczoraj podnosilam ja w sumie 24 razy, dzis do tej pory tez jest tyle samo a jeszcze ok 23 mnie czeka. Boje sie co firma moze mi zrobic, ale i tak odchodze stad. Znalazly sie osoby, ktoe mnie stad wyciagna, dadza schronienie i prace, zebym nie musiala zjezdzac. Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie. Trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszlo ok i zebym trafila do lepszego PDP.
Jutro się do DM-u wybieram, zobaczę co tam mają teraz atrakcyjnego :)
To firma niech się boi co ty możesz im zrobić....agencje tylko straszą bo tylko w ten sposób mogą "niegrzeczną" opiekunke przywołać do porządku-nic się nie bój!!! powiedz im że jeśli bardzo chcą będziesz dochodzić swoich praw w sądzie-to działa na nich jak kubeł zimnej wody.....
Kilka lat temu jedna agencja też mnie straszyła sądem poszłam do prawnika-uśmiał się z umowy....skończyło się na ugodzie pozasądowej bo tak się bali tego co może ich czekać.....
Zapowiada się sympatyczny chłodny dzień,ulga po wściekłych upałach,które powędrowały do PL.I spokojny ,dziś damy w domku.Czas mi tu tak szybko leci ,ze jak nigdy nie mam nawet potrzeby "mania" przerwowej koleżanki,rozpuściłam oczywiście wici tu i tam ,ale i tak nikt się nie trafił.Jeszcze momencik i już busika będę powrotnego zamawiała-expresowa sztela:)
Kasia ja jestem teraz w Polsce i u nas ulewy a nie upały .
Kasia ja jestem teraz w Polsce i u nas ulewy a nie upały .