Nie jak ja bede odchodzic.mam sie tym nie interesowac- tak uslyszaląm w firmie. O 12 moge wziac manele i jechac.
Nie jak ja bede odchodzic.mam sie tym nie interesowac- tak uslyszaląm w firmie. O 12 moge wziac manele i jechac.
no firma pozwolila na zjazd to teraz PDP krzyczy ze mam tu jeszcze zostac, bo zlamie prawo zostawiajac ja bez opieki. Powiedzialam ze nie moge bo nie chce tez na wozku wyladowac, a jak trzeba bedzie to i policje wezwe, ze mnie tu na sile trzymaja i strasza.
Użyli określenia "manele"?
Nie wiem jUz czy oni czy ja- glupieje juz z tego wszystkiego...
Powinnyśmy chyba pojechać do Włoch /w Italii/ , to się nasłuchasz ,,ciau,,.Ten włoch jest już mało włoski.
Dziękuję Ci za miłe spotkanie.
Forumowiczkom mówię ,ze w realu Alinka jest bardzo fajną kontaktową osobą i mam nadzieję na więcej.
Pozdrawiam Cię Alinko i wszystkie Forumowiczki.
Jestem za, tylko co będzie jak tak się wsłucham w to oryginalne włoskie ciao i będziesz musiała sama wrócić:-) Wracając do mało włoskiego Włocha to jak się nie ma tego co się lubi to się lubi to co się ma. Poza tym wszystkich wszem i wobec informuję (gdyby ktoś nie wiedział), że Adelajda jest uroczą osobą. Co do spotkania to trzymam Cię za słowo i do zobaczenia w niedzielę. Bardzo się cieszę, że się poznałyśmy:-
Dzis o 12 przy marudzeniu PDP, ale bez innych wiekszych problemow opuscilam ta przekleta stelle. Jestem w bezpiecznym miejscu wsrod zyczliwych ludzi,a jutro zaczynam nowa prace.Bardzo dziekuje za wsparcie- bez was bym sie pewnie zalamala.
Cieszę się razem z Tobą,a co ze zwrotem za podróż .Napisz jak to wygląda i myślę ,że nas poinformujesz jak z wynagrodzeniem za przepracowane dni.wiem ,że to troche potrwa,ale nie można popuścić i o swoje walcz.Powodzenia.
O ludzie trzymajcie mnie, jacy niektórzy są bezmyslni :)
Córka dziś próbowala nafutrować na siłę zupą babcię, która ma spore problemy z przełykaniem i po prostu nie była głodna- efekt był taki, że mało nie oberwała łyżką. Jedynie synowa ma zdrowe podejście. Jeszcze przed urlopem przyszła, położyła Denta Stix dla piesów na stole i powiedziała- To dla kochanej mamusi...:)
Kupiłam sobie dziś w NKD koszulkę ,bo maja od dziś duże przeceny.Przychodzę do domu ,a tam klips nie zdjęty.Wyszłam i nic nie piszczało.Musiałam jeszcze raz odwiedzić sklep.Ekspedientka bardzo mnie przepraszała za zaistniałą sytuację.