No i wyszłaś na niedoedukowaną ...ech..
No i wyszłaś na niedoedukowaną ...ech..
Tu na kazdym kroku , pani ma zawsze racje , uwaza ze jestem z innej planety i nic nie wiem, trzeba mi wszystko ze szczegolami objasniac , no i chce aby opiekunka byla wsztstkim takie 5 w jednym , ojoj zawsze mam dla niej odpowiedz .Pani z charakterkiem , ale czesto jej noska ucieram .
wlasnie Magda, jak sie czyta co niektorzy z nas przechodza w tej pracy, to nasuwa sie pytanie, dlaczego oni chca takich niedoukow, zacofancow..... miec w swoim domu. Dlaczego nie zatrudnia madrych i obytych Niemek. normalnie zadnej wdziecznosci za to, ze pomagamy im , aby mogli jeszcze jakos pozyc.
wlasnie Magda, jak sie czyta co niektorzy z nas przechodza w tej pracy, to nasuwa sie pytanie, dlaczego oni chca takich niedoukow, zacofancow..... miec w swoim domu. Dlaczego nie zatrudnia madrych i obytych Niemek. normalnie zadnej wdziecznosci za to, ze pomagamy im , aby mogli jeszcze jakos pozyc.
Mam pytanie za 10 punktow : Czym sie je placki ziemniaczane w restauracji ?? Moja odp.byla taka , ze nigdy w restauracj nie zamawiam plackow ziemniaczanych , bo dla mnie to strata kasy , sama zrobie w domu , a w knajpie zamawiam cos , czego czesto w domu nie gotuje. No co placki potraktowalam jak schabowy , myslalam ze pani babcia spadnie z krzesla , dala mi wyklad ze powinno sie jesc reka , no powinno , nie powinno , odp jej ze pizzy tez nie powinno sie uzywac noza i widelca , a jednak ludzie uzywaja i zyja ( mialam na mysli ja , bo ostatnio wlasnie tak robila.Temat sie zakonczyl , a ja do konca z nozem i widelcem ot to.
Dziewczyny no i chlopaki tak sie zestresowalam dzis rano , nosilam kupe czasu taki piekny pierscionej ze srebra , robilam w nim wszystko ,a wczoraj jedna skarpetke wypralam pani w rekach , to taka zdrowotna , nie zalozylam rekawiczek i dzis pierscionek caly zrobil sie ciemny , jestem w szoku , nosilam go kupe lat i bylo ok , cos nie tak ??
Dziewczyny no i chlopaki tak sie zestresowalam dzis rano , nosilam kupe czasu taki piekny pierscionej ze srebra , robilam w nim wszystko ,a wczoraj jedna skarpetke wypralam pani w rekach , to taka zdrowotna , nie zalozylam rekawiczek i dzis pierscionek caly zrobil sie ciemny , jestem w szoku , nosilam go kupe lat i bylo ok , cos nie tak ??
Magda ja tez nosze srebrny pierscionek i nawet po upraniu babcinych ponczoch, nigdy mi nie zrobil sie czarny. Raz tylko zmatowial , kiedy rozjasnialam wlosy i nie zdjelam go ale pozniej wrocil do normy. Babcina skarpetka nie ma tu nic wspolnego. Czesto jak w organizmie naszym cos niedobrego sie dzieje, to tak sie robi. Mozliwe, ze wczoraj cos jeszcze innego robilas
Myślę , ze robiła jak znam magdzie z wpisów. Zaraz sie przyzna , bo to szczera dziwczyna :-))))))
Dlatego, że mądra i obyta Niemka takiej pracy by się nie podjęła a jeśli już to za dwa lub trzy razy większe pieniądze, ot co...!!!
A swoją drogą uważam, że przewyższamy większość Niemek mądrością, obyciem, urodą.....wszystkim !!!