Zartobliwe,,, :lol3:, ale na sam widok można zejść ze strachu :lol1:
Zartobliwe,,, :lol3:, ale na sam widok można zejść ze strachu :lol1:
chować do brzuszka?:-)
Żyje i ma się dobrze:-)Z niej jest kawał polskiej baby i nic jej nie straszne:-)
I dołączyłam do grona pracujących..:pisanie na forum:
Już pisałam w jakimś wątku, że na tej stelli najczęściej co robię to otwieram drzwi... Robię to z rozmachem bo nie mam tu "judasza"... Ostatnie moje otwarcie było z moim krzykiem... :lol3: za drzwiami jakieś straszne straszydło ...:lol2: Halloween w pełnej krasie ... :-)
A ja ludziki kochane byłam dzisiaj z Kika1 na lodach. Zaprosiła mnie:-) Nareszcie mam w pobliżu bratnią duszę :taniec2:
Baaardzo ciesze sie z poznania Ciebie Meryka:)
Czy golabek dolecial?
Ja też sie cieszę. :tanczy:Wczorajsze gołabki widziałam i dzisiaj jednego. Ale nie wiem czy posiedze dzisiaj przy internecie coś się kaszani a router jest na samej gorze. Mają go jutro przenieść na dół. Dobrze, że sie spytalam bo jak by dzieci odjechały to by było po ptokach.:rozmysla:
Rowniez ide do lozka, do poduszki czytam Beduinki na Instagramie. Calkiem do rzeczy.
Spij spokojnie, dobranoc:)))
Znaczy się w DE jesteś ?? Jak długo zostajesz.
Udało mi się wczoraj przemeblować pokój... :-) Wreszcie przestał przypominać składowisko mebli... :-) Jeszcze potrzebuje paru detali bo ja lubię jak wszystko ma swoje miejsce ... Ale przemeblowanie i dekorowanie to przyjemność, więc się nie będę zbytnio spieszyć... :-)