Na wyjeździe #35

01 listopada 2016 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

Ja też kiedyś byłam sama trzy tygodnie, ale pdp już nie wróciła do domu. Dwa dni po moim powrocie do domu zmarła. 

Kiedys pojechalam na sztele i też po 3 tygodniach zmarł mój pdp. Przeczuwałam od początku,że nie pobędę tam długo bo pdp z dnia na dzień słabł,a za nic na świecie nie chciał do szpitala. 
01 listopada 2016 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kiedys pojechalam na sztele i też po 3 tygodniach zmarł mój pdp. Przeczuwałam od początku,że nie pobędę tam długo bo pdp z dnia na dzień słabł,a za nic na świecie nie chciał do szpitala. 

Pamiętam, jak o tym pisałaś. Dziadek zmarł wtedy o ile pamiętam na skutek niewydolności nerek. Jego syn mu ordynował jakąś terapie wstrząsową, o ile dobrze sobie przypominam.
01 listopada 2016 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Pamiętam, jak o tym pisałaś. Dziadek zmarł wtedy o ile pamiętam na skutek niewydolności nerek. Jego syn mu ordynował jakąś terapie wstrząsową, o ile dobrze sobie przypominam.

Tak było,a synek był tym od piżamki
01 listopada 2016 19:39 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Tak było,a synek był tym od piżamki :-)

Od piżamki w misie czy inne króliczki, ten co mu domu pilnowałaś? 
01 listopada 2016 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

Od piżamki w misie czy inne króliczki, ten co mu domu pilnowałaś? 

Nie nie mów! czytałaś? hahahah dziewczyny zrobiły sobie polewke na kilka dni ze mnie..
01 listopada 2016 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie nie mów! czytałaś? hahahah dziewczyny zrobiły sobie polewke na kilka dni ze mnie..

Pewnie, że czytałam.  Forum to jeden z moich nałogów. 
01 listopada 2016 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A pieprzu jej nie żałuj do tego rosołku,niech się kobiecina porządnie rozgrzeje.

A nie ma to jak "pięćdziesiątka" z pieprzem,
A nie, to - to na bule żołądka stosuje :)
01 listopada 2016 19:43 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie polewkę , tylko mocno Ci kibicowałyśmy ! A Tobie piżamka się nie podobała 
01 listopada 2016 19:45 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie polewkę , tylko mocno Ci kibicowałyśmy ! A Tobie piżamka się nie podobała :lol1:

A nam się podobała najbardziej. Prawda, Basiencjo? 
01 listopada 2016 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie polewkę , tylko mocno Ci kibicowałyśmy ! A Tobie piżamka się nie podobała :lol1:

Podobał mi się piżamka,ale nie zdązyłam zadziałać bo kontrakt się skończył.Niemniej jednak pisaliśmy z sobą potem troszkę,potem do szpitala trafił i kontakt się urwał. 
01 listopada 2016 19:49 / 4 osobom podoba się ten post
Ellax2

A nam się podobała najbardziej. Prawda, Basiencjo? :tanczy:

Najlepsze były te wasze domysły i snucia dlaczego na popołudniową drzemkę ubiera piżamkę hahahah ,dla jedych to była dewiacja ,dla innych normalka ,też miałam ubaw po pachy
01 listopada 2016 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
darekr

A nie ma to jak "pięćdziesiątka" z pieprzem,
A nie, to - to na bule żołądka stosuje :)

Nie mam pojęcia Darku jak wygląda pięćdziesiątka z pieprzem,ja z tych hetero...wiesz...
01 listopada 2016 19:55 / 8 osobom podoba się ten post
Się nie śmiać proszę z pięcdziesiątek z pieprzem, bo...po pierwsze primo, to jestem przedstawicielką tego gatunku, a po drugie primo, to moja mama sobie wyleczyła wrzody żołądka właśnie pięcdzięsiątką z pieprzem pita w okreslonych odstepach. Lekarz przedwojenny jej tak zalecił i dziś kobita ma 80 lat i lata jak fryga, a o wrzodach juz nie pamięta jakies co najmniej 45 lat. No, ale inna sprawa , że kiedyś wódka to była zdrowa, nie to co dziś
01 listopada 2016 20:02 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

To ja też tak chcę :lol2: Komu babcię oddać ??  Bo szpital to mi się raczej nie szykuje i nie życzę tego babci. Ona się boi szpitala, nie będę taka okrutna :-)

Moja  Pdp raz była w szpitalu cały tydzień, a ja razem z nią .Byłyśmy we dwie w sali. Miałam opłacone spanie i wyżywienie.Widok z okna na Oddz.Chemiotarepii, gdzie przyjeżdzałam, jeszcze nie tak dawno z mężem. Coś okropnego, ale moja Pdp nie może byc sama, nawet w domu, bo wpada w panikę. Jedakowoż, fajnie by było być samemu , choć kilka dni 
01 listopada 2016 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Moja  Pdp raz była w szpitalu cały tydzień, a ja razem z nią :kropla potu:.Byłyśmy we dwie w sali. Miałam opłacone spanie i wyżywienie.Widok z okna na Oddz.Chemiotarepii, gdzie przyjeżdzałam, jeszcze nie tak dawno z mężem. Coś okropnego, ale moja Pdp nie może byc sama, nawet w domu, bo wpada w panikę. Jedakowoż, fajnie by było być samemu , choć kilka dni :modlmy sie:

No bez jaj, naprawdę? Margaritka, mam tylko nadzieję, że płacą Ci godnie za te atrakcje , Majorki nie wyłączając.