Ja też wolę do końca, dlatego oglądam na siedząco. :-)
Ja też wolę do końca, dlatego oglądam na siedząco. :-)
Szkoda kręgosłupa,lepiej sie połozyć ale tak żeby nie zezować.:matrix:
Nie da rady. Zasnę na leżąco. Kręgosłupowi nic nie będzie. Oglądając, przyjmuję takie pozy, że to prawie gimnastyka. :skacze::cheerleaderka2::tanczy:
Jak co zacznę oglądać, to do samego końca. Raz jeden w życiu zasnąłem w kinie. Dawno temu ktoś zaciągnął mnie na film o prezydencie Warszawy Starzyńskim. Pamiętam tylko początek i dziwiłem się, że to już koniec.
Nie da rady. Zasnę na leżąco. Kręgosłupowi nic nie będzie. Oglądając, przyjmuję takie pozy, że to prawie gimnastyka. :skacze::cheerleaderka2::tanczy:
No wiesz, żeby na filmie o TAKIM człowieku zasnąć. Wstydź się Knorku, wstydź :zalamka2: Albo nie chodź do kina jak jesteś zmęczony.
Hej dziewczynki i chłopcy:)
Jak sobie radzicie z tzw.łokciem tenisty? Podejrzewam że nie jestem osamotniona.Syn Pdp-tramatolog zalecił 3xd Ibuprofen i krem przeciwbólowy wrp.Niestety efekt marny.
Macie jakieś własne metody?
Do czasu. Też tak kiedyś mówiłam.
A wiecie może jak ja mam zamówić podkłady na łóżko albo te gumowe prześcieradła, chodzi mi o to jak mam to zrobić żeby było na kasę chorych. To trzeba u pfleige zamówić czy w aptece? i czy ja mogę to zrobić czy rodzina?
A wiecie może jak ja mam zamówić podkłady na łóżko albo te gumowe prześcieradła, chodzi mi o to jak mam to zrobić żeby było na kasę chorych. To trzeba u pfleige zamówić czy w aptece? i czy ja mogę to zrobić czy rodzina?
Podkłady gumowane w medycznym sklepie.Chociaż ja takie same rozmiarowo i jakściowo w Aldiku kupiłam i połowe taniej.
Przeważnie każdy z naszych Pdp ma grupę inwalidzką i wtedy jakaś kwota jest na środki pielęgnacyjne.Jest za darmo.Wtedy rodzina z opiekunem powinna ustalić co kupić.
Np.myjki - rękawiczki ,balsamy ,maści czy podkłady jednorazowe.
Po prostu rodziny zapytaj.Rezepta od rodzinnego lekarza.