Jak wrócę do domu to tez sobie poogladam. poczytałam więcej o nim i może być ciekawy. Też chyba w niemieckiej tv leci, bo widziałam zajawki na którymś kanale.
Jak wrócę do domu to tez sobie poogladam. poczytałam więcej o nim i może być ciekawy. Też chyba w niemieckiej tv leci, bo widziałam zajawki na którymś kanale.
Wart obejrzenia,co prawda sporo sexu :-) ,ale jednak fabuła trzyma w napięciu.
Wart obejrzenia,co prawda sporo sexu :-) ,ale jednak fabuła trzyma w napięciu.
Jaki to gatunek? Może też się skuszę na jakiś serial, jak tak zachwalacie. :gwizdanie:
To jest z gatunku fantasy. Młoda lekarka tuż po II wojnie światowej wyrusza do Szkocji wraz z meżem w poszukiwaniu jego korzeni. Oboje są świadkami pewnego rytuału,ale tylko lekarka przenosi się do roku 1843 . Tam......nie powiem więcej,ale momenty są też...
Znalazłam też film. Czy lepiej obejrzeć serial?
Serial ,film to nie to samo. Dam ci gotowca http://www.efilmy.tv/serial,889,Outlander-2014,sezon-1,odcinek-15.html
No, nie to samo, ale czy ja tyle wysiedzę przed kompem... :-)
Dzięki wielkie. :przytul3:
Toż to dziecko jeszcze i założę się że niejedna z nas ma w domu podobną latorośl. Z męskością w moim pojęciu to nie ma nic wspólnego. A Ochota na takiego młokosa zakrawałaby na pedofilię.
Wygodniej jest leżeć przed kompem,sprawdziłam :lol2:
Potwierdzam.Leżenie i oglądanie seriali na lapku.Po co siedzieć jak położyć się można.
Potwierdzam.Leżenie i oglądanie seriali na lapku.Po co siedzieć jak położyć się można.
Na leżąco oglądam, kiedy potrzebny mi środek na bezsenność. :lol1:
Jak co zacznę oglądać, to do samego końca. Raz jeden w życiu zasnąłem w kinie. Dawno temu ktoś zaciągnął mnie na film o prezydencie Warszawy Starzyńskim. Pamiętam tylko początek i dziwiłem się, że to już koniec.