Na wyjeździe #35

07 listopada 2016 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Jak wrócę do domu to tez sobie poogladam. poczytałam więcej o nim i może być ciekawy. Też chyba w niemieckiej tv leci, bo widziałam zajawki na którymś kanale.

Wart obejrzenia,co prawda sporo sexu ,ale jednak fabuła trzyma w napięciu.
07 listopada 2016 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wart obejrzenia,co prawda sporo sexu :-) ,ale jednak fabuła trzyma w napięciu.

ścigam Cię, lec na mojego bloga.
07 listopada 2016 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wart obejrzenia,co prawda sporo sexu :-) ,ale jednak fabuła trzyma w napięciu.

Jaki to gatunek? Może też się skuszę na jakiś serial, jak tak zachwalacie. 
07 listopada 2016 19:45 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Jaki to gatunek? Może też się skuszę na jakiś serial, jak tak zachwalacie. :gwizdanie:

To jest z gatunku fantasy. Młoda lekarka tuż po II wojnie światowej wyrusza do Szkocji wraz z meżem w poszukiwaniu jego korzeni. Oboje są świadkami pewnego rytuału,ale tylko lekarka przenosi się do roku 1843 . Tam......nie powiem więcej,ale momenty są też...
07 listopada 2016 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To jest z gatunku fantasy. Młoda lekarka tuż po II wojnie światowej wyrusza do Szkocji wraz z meżem w poszukiwaniu jego korzeni. Oboje są świadkami pewnego rytuału,ale tylko lekarka przenosi się do roku 1843 . Tam......nie powiem więcej,ale momenty są też...

Znalazłam też film. Czy lepiej obejrzeć serial? 
07 listopada 2016 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Znalazłam też film. Czy lepiej obejrzeć serial? 

Serial ,film to nie to samo. Dam ci gotowca http://www.efilmy.tv/serial,889,Outlander-2014,sezon-1,odcinek-15.html
07 listopada 2016 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Serial ,film to nie to samo. Dam ci gotowca http://www.efilmy.tv/serial,889,Outlander-2014,sezon-1,odcinek-15.html

No, nie to samo, ale czy ja tyle wysiedzę przed kompem... 
Dzięki wielkie. 
07 listopada 2016 19:56 / 4 osobom podoba się ten post
Ellax2

No, nie to samo, ale czy ja tyle wysiedzę przed kompem... :-)
Dzięki wielkie. :przytul3:

Wygodniej jest leżeć przed kompem,sprawdziłam 
07 listopada 2016 20:05 / 7 osobom podoba się ten post
Jemy kolację, radio załączone jak zawsze. Słuchamy wiadomości drogowych.
Nagle słyszymy, że ostrzegają, iż w pobliskiej miejscowości na drodze leży koło samochodowe.
Dziadek słucha i słucha, ale jak już nic więcej na ten temat nie mówią, to nie wytrzymuje:
- No a gdzie auto ? - pyta
07 listopada 2016 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
Brawkaa

Toż to dziecko jeszcze i założę się że niejedna z nas ma w domu podobną latorośl. Z męskością w moim pojęciu to nie ma nic wspólnego. A Ochota na takiego młokosa zakrawałaby na pedofilię. 

No w swojej opinii nie jesteś odosobniona. Czytałem komentarze i niemal wszystkie były w podobnym tonie.

07 listopada 2016 20:43 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wygodniej jest leżeć przed kompem,sprawdziłam :lol2:

Potwierdzam.Leżenie i oglądanie seriali na lapku.Po co siedzieć jak położyć się można.
07 listopada 2016 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Potwierdzam.Leżenie i oglądanie seriali na lapku.Po co siedzieć jak położyć się można.

Niszczysz sobie wzrok.
07 listopada 2016 20:51 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Na leżąco oglądam, kiedy potrzebny mi środek na bezsenność. 
07 listopada 2016 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

Na leżąco oglądam, kiedy potrzebny mi środek na bezsenność. :lol1:

Jak co zacznę oglądać, to do samego końca. Raz jeden w życiu zasnąłem w kinie. Dawno temu ktoś zaciągnął mnie na film o  prezydencie Warszawy Starzyńskim. Pamiętam tylko początek i dziwiłem się, że to już koniec.

07 listopada 2016 20:58 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Jak co zacznę oglądać, to do samego końca. Raz jeden w życiu zasnąłem w kinie. Dawno temu ktoś zaciągnął mnie na film o  prezydencie Warszawy Starzyńskim. Pamiętam tylko początek i dziwiłem się, że to już koniec.

Ja też wolę do końca, dlatego oglądam na siedząco.