No, nie mogłam, musiałam sie zalogowac.....,zeby dac Ci plusa:-)ElaEla, sorry, ale ubawił mnie post Paola:)To był z tych dobrych,życzliwych:)
.

Do teraz się śmieję.

No, nie mogłam, musiałam sie zalogowac.....,zeby dac Ci plusa:-)ElaEla, sorry, ale ubawił mnie post Paola:)To był z tych dobrych,życzliwych:)
.
Tina, nie pomyślałam nawet, że chcesz mnie pouczać.:-)
A gdyby nawet, to chętnie korzystam z dobrych rad. Dlaczego nie?
Ellaella, teraz firmy tyle innowacji powprowadzały, że jak się zdecyduję znowu z nimi współpracować, to ty będziesz mogła mnie doradzać :)
Chyba Bóg Cię opuścił... :lol2:
Dziś rano poszłam po gazetę to skrzynki i w klatce zastawionej przez sąsiadkę znowu znalazłam kota. Tym razem inny,ale bardziej nerwowy od tamtego. Poszłam więc do tej baby żeby go wypusciła bo niewiadomo ile godzin już siedział w tym więzieniu,a ta zobaczyła kota,wrócila do domu po tablet,zrobiła mu zdjecie i dopiero wypuściła. powiedziałam jej żeby zlikwidowała tą klatkę bo w końcu jakieś zwierze krzywdę sobie zrobi,a ona powiedziała ,że poluje na kunę .. Co za baba...sama bym ją do tej klatki wsadziła najchętniej.
Co za glupia , wredna baba. Normalnie powiedz, ze ja zglosisz na policje , moze sie wystraszy.
Dziś rano poszłam po gazetę to skrzynki i w klatce zastawionej przez sąsiadkę znowu znalazłam kota. Tym razem inny,ale bardziej nerwowy od tamtego. Poszłam więc do tej baby żeby go wypusciła bo niewiadomo ile godzin już siedział w tym więzieniu,a ta zobaczyła kota,wrócila do domu po tablet,zrobiła mu zdjecie i dopiero wypuściła. powiedziałam jej żeby zlikwidowała tą klatkę bo w końcu jakieś zwierze krzywdę sobie zrobi,a ona powiedziała ,że poluje na kunę .. Co za baba...sama bym ją do tej klatki wsadziła najchętniej.
Będzie tak robić to kiedyś złapie Zonka .
Nie sądzę,musiałby być Chajzer w poblizu :-)
Aaaa, on to hodowlę miau...No, ale teraz przerzucił się na Vizir :-)
Miłe panie, zostawiamy frasunki, pora na swawole, Paolo wrócił z lenistwa urlopowego, każda para rąk się przyda do Rozmów w toku. A koty się kiedyś odgryzą wrednej babie sikając zbiorowo na wycieraczkę:fuckyou2:
Kręci teraz na biało,ale może jakiś inny Fredek się znajdzie.:-)