Aaaa jak trudna do wypowiedzienia to pewnie agencja "Pszejmójemy siem starószkami" to juz wiadomo.
Aaaa jak trudna do wypowiedzienia to pewnie agencja "Pszejmójemy siem starószkami" to juz wiadomo.
Ale w historii Niemiec nie ma Grunwaldu. Tylko w naszej jest. To oni nie kapito kto to Jurandówna :zawstydzony:
A ile niewinnch mysz może wpaść teraz przez nią...idzie wojna jak nic i to Mycha ją wywoła
Ale w historii Niemiec nie ma Grunwaldu. Tylko w naszej jest. To oni nie kapito kto to Jurandówna :zawstydzony:
Zosiu, Niemcy mają różne podejście do II wojny światowej, ci ze starszego pokolenia też, ale można trafic na takiego co należał do Hitlerjugend i ukrywa nienawiść do Polaków, Rosjan, ale to prędzej czy później wychodzi.
A gdzie tu obraza ??? Toż to same fakty.
Mysiu,ja to mysle,że załatwiłaś sobie sporo wolnego...Jakby coś to pamiętaj,że jestem tuż obok i czas możemy sobie zorganizować.. Jak wpadniesz do mnie zaproszę sąsiadkę,to przy okazji ją załatwimy ...:-)
Mysiu,ja to mysle,że załatwiłaś sobie sporo wolnego...Jakby coś to pamiętaj,że jestem tuż obok i czas możemy sobie zorganizować.. Jak wpadniesz do mnie zaproszę sąsiadkę,to przy okazji ją załatwimy ...:-)
Ivanilko, musisz szybko wieksza klatke zmontowac i sasiadke do klatki i upchnac butem, za to co robi kotom:-)
Ona jest mała,chuda,trochę tylko większa od kota. Jakby ją znieczulić czymś to bez problemu by tam weszla..
Wiem, ale mój PDP (1930) jest naprawdę w zakresie szczery. Opowiada mi, że w gospodarstwie jego dziadka (mieli gospadarkę i piekarnię) pracowali Zwangsarbeiter. Opowiada, że byli traktowani, jak członkowie rodziny (?) np. opowiada o takiej Celinie, której robili psoty, a ona ich ganiała i krzyczała "psia krew pieronie". Ogólnie jest w porządku pod tym względem.
Polejcie jej na poczatku zapoznawczego, polskiego karniaka, znieczuli sie szybko:lol3:
Niby masz racje ale takie radykalne stwierdzenia pod wlasnym dachem, moga wlasnie jako obraze odebrac. Mycho Ty tam siedzisz i wiesz na ile mozesz sobie pozwolic:)
Polejcie jej na poczatku zapoznawczego, polskiego karniaka, znieczuli sie szybko:lol3:
No coś Ty, sąsiadka ma długi trening, wykończy nas w przedbiegach :lol1: