Na wyjeździe #36

20 stycznia 2017 06:34 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dostałam dzisiaj wiadomośc, że moja tesciowa zmarła. JJutro wyjezdzam do domu.Firma szuka zastepstwa na tydzień a Córka miejsca w Hemie. 

20 stycznia 2017 06:42 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Dostałam dzisiaj wiadomośc, że moja tesciowa zmarła. JJutro wyjezdzam do domu.Firma szuka zastepstwa na tydzień a Córka miejsca w Hemie. 

Współczuję Michasiu,trzymaj się 
20 stycznia 2017 06:50 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Trzymaj się Michasiu, współczuję.
20 stycznia 2017 06:54 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

20 stycznia 2017 07:14 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Michasiu 
20 stycznia 2017 07:23 / 1 osobie podoba się ten post
Współczuję Michasiu
20 stycznia 2017 07:29 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Michasiu moje wyrazy współczucia. 
Życie jest okrutne ,ale trzeba żyć. 
20 stycznia 2017 08:09
Przykre.....Trzymaj się Michasiu.....
20 stycznia 2017 08:17
Przykro mi też.Oby takich wiadomości było jak najmniej....
20 stycznia 2017 08:17
Przykro Michasiu.
20 stycznia 2017 08:34
michasia

Michasiu przykra wiadomość, wierzyłam cały czas, że jeszcze pobedzie z wami....Jestem z Tobą....Trzymaj się maleńka...
20 stycznia 2017 08:41 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

http://www.poradnikzdrowie.pl/diety/odchudzajace/dieta-dabrowskiej-zasady-efekty-diety-warzywno-owocowej-dr-dabrowskiej_41939.html

Powodzenia Scarlet:)
Chociaż uważam ,będąc w pracy i w zimie to nie jest najwłaściwszy moment na rozpoczynanie żadnej diety,ale to wyłącznie moje subiektywne zdanie.

Akurat teraz czuję że to jest ten czas, trzeba brać byka za rogi..Właśnie latem byłoby mi gorzej psychicznie, a inna sprawa że w domu też nie dałabym rady chyba, tutaj u babci mam spokój, czas i chęci i bez pokus, a w domu to wiadomo, jakieś spotkania, grilli, piffko....
20 stycznia 2017 09:15 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Akurat teraz czuję że to jest ten czas, trzeba brać byka za rogi..Właśnie latem byłoby mi gorzej psychicznie, a inna sprawa że w domu też nie dałabym rady chyba, tutaj u babci mam spokój, czas i chęci i bez pokus, a w domu to wiadomo, jakieś spotkania, grilli, piffko....

Grill?Zimą???Próbuj,próbuj,będę kibicować:):):)
20 stycznia 2017 09:37 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.
Dołączam dziś do "wyjazdowych".
Powrót na stałe miejsce ma to do siebie, że wiadomo czego się spodziewać, ale z drugiej strony- jest uczucie, jakby się w ogóle stąd nie wyjeżdżało.
Babka powitała mnie z otwartymi ramionami, z zastępczynią się nie widziałam (ale to inna historia).
Patrząc na ten swój pokój, zastanawiam się czy to ja nie jestem pedantką...Czepialska nie jestem, ale na jedynej odkrytej półce i szafce nocnej zostawić kurz tak duży, że można na nim pisać...a na dywanie (ciemnym) mnóstwo jasnych paprochów, które widać od wejścia...?
Nic to...trza zakasać rękawy i do roboty!
20 stycznia 2017 09:50 / 5 osobom podoba się ten post
Nie przeforsuj się. Ja od poniedziałku pucuję, piorę i w ogóle próbuję jakoś do ładu dojść ze wszystkim. Z tej złości chyba dostałam postrzału pod łopatką. Tylko spokój może nas uratować, a ja dziś i jutro robię tylko to co niezbędne.