Na wyjeździe #36

08 lutego 2017 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Teraz wiesz Danusiu jak my się czujemy czytając "na marginesie"..:lol3:

Ivanilka nie mów, że to aż tak...   A mówiłam, że ja to z jakiejś innej bajki jestem...
08 lutego 2017 19:42 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ivanilka nie mów, że to aż tak... :rozmysla:  A mówiłam, że ja to z jakiejś innej bajki jestem... :-(

Nie jesteś,uwielbiam sobie czasem mózg podgrzać do 60 st. Ostatnio nic nie piszesz,a ja czekam,czekam...
08 lutego 2017 19:43 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie jesteś,uwielbiam sobie czasem mózg podgrzać do 60 st. Ostatnio nic nie piszesz,a ja czekam,czekam...

08 lutego 2017 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
nie, nie, opis już chyba wszystkim wystarczył 
08 lutego 2017 20:29 / 2 osobom podoba się ten post
nie, nie, opis już chyba wszystkim wystarczył 
08 lutego 2017 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Zosiu,nie znasz się:)Skarby pozostawione w klo podlegają nieustannemu zachwytowi opiekunki:)"Prima,super,sehr gut itp"Nalezy przesadnie głosno pochwalić zarówno pozostawione "efekty" jak i zmagania PDP:)Pozytywne wypróżnienie to temat numer jeden wiekszości rozmów starszyzny plemiennej na całym świecie,a juz Niemcy szczególnie przoduja w owym temacie dyskutując nawet podczas trzydaniowego obiadu z deserem nad wyższością rzadkiego nad twardym i odwrotnie:):):) Jako profesjonalistka powinnaś w przyszłości rozpływac sie w zachwytach czym zyskasz sobie dozgonny szacunek PDP:):):)Nawet najbardziej zawansowany AL nie zapomni ,że cieszyłaś się wraz z nim:):):):)

Rozbawiłąś mnie Kasiu
08 lutego 2017 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jeszcze raz cię zacytuję,a jak z protezką sobie radzi? Nie wylizuje po jedzeniu..?:wymiotuje:

Ma implanty, więc problem z głowy
08 lutego 2017 20:49 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

Ma implanty, więc problem z głowy:-)

Uff... Mój ma protezę ale nie umie jej wyjmować sam....Dzieki Bogu...
08 lutego 2017 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ależ Zosieńko,ja to bym mogła wydać poradnik,jak motywować pdp do działania,albo jakich słów używać opisując produkt produkcji bezpośredniej. Po moich doświadczeniach stwierdzam,że mimo wszytsko lepiej mieć do czynienia z zatwardzeniem ...

Padłam
08 lutego 2017 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Uff... Mój ma protezę ale nie umie jej wyjmować sam....Dzieki Bogu...

No nie do końca-hi,hi.
Kiedyś zaprzyjaźniony lekarz protetyk opowiadal,jak dziadek przyniosł do naprawy protezę.Wyjął ją prosto z "paszczęki" i...miał  na niej robale!
Okazało się,że nie wyjmował jej przez rok
Najlepsze jest to,że ten topik czytałam przy jedzeniu,
08 lutego 2017 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

No nie do końca-hi,hi.
Kiedyś zaprzyjaźniony lekarz protetyk opowiadal,jak dziadek przyniosł do naprawy protezę.Wyjął ją prosto z "paszczęki" i...miał  na niej robale!
Okazało się,że nie wyjmował jej przez rok:wymiotuje:
Najlepsze jest to,że ten topik czytałam przy jedzeniu:kropla potu:,:-)

Jesuuu,ja mu sama wyjmuję tą szczękę i dwa razy dziennie czyszczę....Lubię horrory,ale to już hardcor...
08 lutego 2017 21:46 / 4 osobom podoba się ten post
Musi prusaki jakie , czy cooo ?
08 lutego 2017 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
Nie no wcieło mi predkość...gdzie jest szefowa ..tak muli,że do jutra z jednego topiku nie wyleze....też tak macie?
08 lutego 2017 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczynka.z

Nie no wcieło mi predkość...gdzie jest szefowa ..tak muli,że do jutra z jednego topiku nie wyleze....też tak macie?

Nie,u mnie super się ładuje. Może zrestartuj kompa?
09 lutego 2017 14:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj Niemiec jadł z Nami..a ja z nudów ciasto drożdzowe "gwiazda' upiekłem...do kawy na 16 będzie...
Dalsza dyskusja tutaj:
http://opiekunki24.pl/forum/temat/2690/o-wszystkim-i-o-niczym/dlaczego-lubimy-kogos-lub-nie-lubimy-albo-jestesmy-obojetni/page/76