W domu #8

02 maja 2017 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

A czemy jeszcze Cie nie miałam?? to jest pytanie hmmmm...

Inna sprawa , ze i tak rzeczonego meila nie zobaczę, boooo...

O Raju... ten użytkownik nie zgodził się na udostępnienie swojego profilu.

Za karę napiszesz Ty do mnie..

Demencja bywa zaraźliwa.To jest tak jak się człowiek nudzi i bawi się.Nieważne czym...ale bawi się.Wrota otwarte...zapraszam.
02 maja 2017 21:40 / 10 osobom podoba się ten post
Miesiąc urlopu dobiega końca.Wypoczynku to wiele nie miałam, ale pokoiki wymalowane posprzątane, wnukamy tez trochę się pocieszyłam.Odpoczynku zaznam w lato/am cicho nadzieję - nie plany/. Tym razem jadę do Pana jako pierwsza opiekunka z innej firmy.Stress powoli przychodzi wyjazd w sobotę. podróż daleka bo 1400km.pozdrawiam.
02 maja 2017 22:04 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Miesiąc urlopu dobiega końca.Wypoczynku to wiele nie miałam, ale pokoiki wymalowane posprzątane, wnukamy tez trochę się pocieszyłam.Odpoczynku zaznam w lato/am cicho nadzieję - nie plany/. Tym razem jadę do Pana jako pierwsza opiekunka z innej firmy.Stress powoli przychodzi wyjazd w sobotę. podróż daleka bo 1400km.pozdrawiam.

Michasiu ściskam Cię i życzę żebyś trafiła na super miejsce......
02 maja 2017 22:09 / 6 osobom podoba się ten post
michasia

Nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja też z innej firmy pojechałam i jestem zadowolona. Powodzenia 
02 maja 2017 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

Michasiu ściskam Cię i życzę żebyś trafiła na super miejsce......:aniolki:

Pan  ma byc mobilny głowa sprawna , oby reszta nie. dziękuję.
02 maja 2017 22:51 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

:aniolki::buziaki2:Pan  ma byc mobilny głowa sprawna , oby reszta nie. dziękuję.:zaskoczenie1::zaskoczenie1:

No jak to reszta nie.....? Zawory muszą być szczelne......  I można z takim panem sympatycznym pracować......
02 maja 2017 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja też z innej firmy pojechałam i jestem zadowolona. Powodzenia 

Ciesze sie Manuelko że masz dobrze i ja liczę po cichu na dobre,,,,,, tylko nie mów nikomu
02 maja 2017 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Ciesze sie Manuelko że masz dobrze i ja liczę po cichu na dobre,,,,,, tylko nie mów nikomu
03 maja 2017 07:02 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Ciesze sie Manuelko że masz dobrze i ja liczę po cichu na dobre,,,,,, tylko nie mów nikomu:przytul aniola::plotki:

Ale ja nie jestem Manuelka :) 
W tej samej firmie pracowałam wcześniej.
03 maja 2017 09:43 / 5 osobom podoba się ten post
Zimno, zimno brrrrr. Witam Was z ciepłego jeszcze łóżeczka.
03 maja 2017 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Ale ja nie jestem Manuelka :) :przytula:
W tej samej firmie pracowałam wcześniej.

Sorki Meryky to miało byc do Ciebie.
03 maja 2017 11:18 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

Sorki Meryky to miało byc do Ciebie.

Nie gniewam się. Można się zaplatać inne nicki, inne imiona w rzeczywistości 
04 maja 2017 15:29 / 6 osobom podoba się ten post
Hej Andrea ja też jestem na urlopie,zaczełam porządki od szaf,dwa wory ciuchów poszło do ludzi,a w szafach ciąglę ciasno ciągle z de coś przywiozę już chyba trzeba się ograniczyć,ale nie da się.
04 maja 2017 16:04 / 7 osobom podoba się ten post
Nawet mi nie mów . Za chwilę mój " przewoźnik " przywiezie mi moje paczki z D. Kurdeee....nie rozpakuję ich chyba do jutra wieczora .
04 maja 2017 16:27 / 7 osobom podoba się ten post
Ale wart było ...Royal , Miśnia i jeszcze ch..ust wie co za momencik będzie u mnie w domku . Coś mu długo schodzi pakowanie do samochodu . Nie boje się , że mi się oberwie , bo postraszę uszczerbkiem w prezencie komunijnym i już .