A czemy jeszcze Cie nie miałam?? to jest pytanie hmmmm...
Inna sprawa , ze i tak rzeczonego meila nie zobaczę, boooo...
O Raju... ten użytkownik nie zgodził się na udostępnienie swojego profilu.
Za karę napiszesz Ty do mnie..

A czemy jeszcze Cie nie miałam?? to jest pytanie hmmmm...
Inna sprawa , ze i tak rzeczonego meila nie zobaczę, boooo...
O Raju... ten użytkownik nie zgodził się na udostępnienie swojego profilu.
Za karę napiszesz Ty do mnie..
Miesiąc urlopu dobiega końca.Wypoczynku to wiele nie miałam, ale pokoiki wymalowane posprzątane, wnukamy tez trochę się pocieszyłam.Odpoczynku zaznam w lato/am cicho nadzieję - nie plany/. Tym razem jadę do Pana jako pierwsza opiekunka z innej firmy.Stress powoli przychodzi wyjazd w sobotę. podróż daleka bo 1400km.pozdrawiam.
Miesiąc urlopu dobiega końca.Wypoczynku to wiele nie miałam, ale pokoiki wymalowane posprzątane, wnukamy tez trochę się pocieszyłam.Odpoczynku zaznam w lato/am cicho nadzieję - nie plany/. Tym razem jadę do Pana jako pierwsza opiekunka z innej firmy.Stress powoli przychodzi wyjazd w sobotę. podróż daleka bo 1400km.pozdrawiam.
Michasiu ściskam Cię i życzę żebyś trafiła na super miejsce......:aniolki:
:aniolki::buziaki2:Pan ma byc mobilny głowa sprawna , oby reszta nie. dziękuję.:zaskoczenie1::zaskoczenie1:
Nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja też z innej firmy pojechałam i jestem zadowolona. Powodzenia
Nie taki diabeł straszny jak go malują. Ja też z innej firmy pojechałam i jestem zadowolona. Powodzenia
Ciesze sie Manuelko że masz dobrze i ja liczę po cichu na dobre,,,,,, tylko nie mów nikomu:przytul aniola::plotki:
Ale ja nie jestem Manuelka :) :przytula:
W tej samej firmie pracowałam wcześniej.
Sorki Meryky to miało byc do Ciebie.