W domu #8

05 maja 2017 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Zmieniam, a przynajmniej się staram. Praca w dziale handlowym fabryki drzwi i okien- filia niemieckiego producenta.

Zobaczę jak tam się na próbnym sprawdzę.

Będzie dobrze, a nawet lepiej...trzymam kciuki 
05 maja 2017 19:49
opiekun.5

Będzie dobrze, a nawet lepiej...trzymam kciuki :aniolki:

Dziękuję :) 
05 maja 2017 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Zmieniam, a przynajmniej się staram. Praca w dziale handlowym fabryki drzwi i okien- filia niemieckiego producenta.

A to fajnie i życzę powodzenia 
05 maja 2017 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
Zeby tam pracować, to aż takiej odwagi nie potrzeba jak przy pogoni za dementykiem, ale tych niemieckich promocji trochę żal :)
Była taka fajna torebka w niemieckim outlecie i nie zdążyłam kupić :)
05 maja 2017 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
Geronimo, ja będę się zajmować kontaktami z niemieckimi dostawcami, ze względu na znajomość języka niemieckiego- takiej osoby facet szukał , zresztą znajomy, ale se nie myśl, że po protekcji się dostałam- gość jest bardzo skrupulatny i kuty na cztery nogi. No ale do rzeczy. Od sprzedaży na Polskę jest inna osoba. Cennika nie znam jeszcze, ale mogę Ci przesłać parę prospektów. Jest robiona witryna, będzie konfigurator, będziesz mógł poszaleć.
P.S. Nie mam paranoi- tzn. tylko spróbuj...
05 maja 2017 20:58 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Myniu - od 15 maja zaczynam, na razie miesiąc próbnego :)

Eee spoko, dasz radę. Tyle tylko, że jak się sprawdzisz, to nas opuścisz. Ale trudno  Coś za coś a dla Ciebie będzie lepiej. U nas są zawsze otwarte drzwi ale lepiej, żebyś nie wracała. No chyba, że będziesz chciała. Praca w dziale handlowym nie należy do lekkich. To ciagłe "wykazywanie" się jest dobijajace. Trzymam kciuki Tina 
05 maja 2017 21:07 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Eee spoko, dasz radę. Tyle tylko, że jak się sprawdzisz, to nas opuścisz. Ale trudno :-( Coś za coś a dla Ciebie będzie lepiej. U nas są zawsze otwarte drzwi ale lepiej, żebyś nie wracała. No chyba, że będziesz chciała. Praca w dziale handlowym nie należy do lekkich. To ciagłe "wykazywanie" się jest dobijajace. Trzymam kciuki Tina :radosc:

Nigdy nic nie wiadomo :) Pamietasz Prowincjusza? Pisał ,że po roku pracy w reklamie znowu wrócił do pracy opiekuna. Niestety nie wiem teraz co u niego, ale próbował dalej znależć coś sensownego w Polsce.
Ja bym chciała, żeby się udało - coraz gorzej znosiłam rozłąkę z domem.
05 maja 2017 22:03 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nigdy nic nie wiadomo :) Pamietasz Prowincjusza? Pisał ,że po roku pracy w reklamie znowu wrócił do pracy opiekuna. Niestety nie wiem teraz co u niego, ale próbował dalej znależć coś sensownego w Polsce.
Ja bym chciała, żeby się udało - coraz gorzej znosiłam rozłąkę z domem.

Praca opiekuna ma plusy i minusy. Mnie byłoby trudno wrócić do pracy 8 godzinnej.  Nawet jak wytrwasz 1 czy 2 lata, to też dobrze. Odpoczniesz sobie od nas i pobędziesz dłużej z rodziną. Uda Ci się Tina. Zobaczysz.  Co prawda jest możliwość, że opieka się o Ciebie upomni ale ...... Powodzenia. 
Ciekawe jak idzie Prowincjuszowi. 
06 maja 2017 00:21 / 9 osobom podoba się ten post
Ostatnio nie czuje,ze w domu bywam bo za duzo tego internetu. Znowu musialam z psem do weterynarza isc, dostal krople do oczu. Musze mu zakladac kolnierz ochronny przez 5 dni. Corka ma wyjazd w gory to se w tym czasie zrobie pranie i sprzatanie. Jutro jade tyz po jakie sadzonki bo balkon pusty. Aaaa telewizor sprawuje sie znakomicie!
09 maja 2017 10:50 / 8 osobom podoba się ten post
W sekundę się czarno zrobiło i sypnęło wielkim gradem:(Zimnica ,że fuj fuj,brrrrr. Kartofli obrać spokojnie nie mogę,bo telefon gorący od rana.Ofert,że wybieram ,przebieram jak na jakim targu:)Też ,jak Ewcia Bateria miałam w planie jakie kwiatki do skrzynek ,ale napotkałam stanowczy sprzeciw,bo"ty pojedziesz i kto się tym zajmie?!"Więc skrzyneczki puste stoją.Chyba ,że wpadnę na pomysł czegoś co nie wymaga poza podlewaniem wielkiej pielęgnacji.Ale nie mam jeszcze koncepcji.Rwa nie odpuszcza franca jedna i boli jak szlag:(Buuuuu:(
10 maja 2017 08:03 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z rana. Siedzę w fotelu i piję kawusię. Nawet słońce wyszło ale pewnie długo nie poświeci. Zimno się zrobiło. Prawie wszystko pozałatwiałam, odpoczęłam i pewnie trzeba będzie się za robotą rozejrzeć. A tak mi się nie chce. Tak źle i tak niedobrze. Pracujcie dzielnie na chlebek i trzymajcie się ciepło
10 maja 2017 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tina.Powodzenia.
10 maja 2017 09:40 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

W sekundę się czarno zrobiło i sypnęło wielkim gradem:(Zimnica ,że fuj fuj,brrrrr. Kartofli obrać spokojnie nie mogę,bo telefon gorący od rana.Ofert,że wybieram ,przebieram jak na jakim targu:)Też ,jak Ewcia Bateria miałam w planie jakie kwiatki do skrzynek ,ale napotkałam stanowczy sprzeciw,bo"ty pojedziesz i kto się tym zajmie?!"Więc skrzyneczki puste stoją.Chyba ,że wpadnę na pomysł czegoś co nie wymaga poza podlewaniem wielkiej pielęgnacji.Ale nie mam jeszcze koncepcji.Rwa nie odpuszcza franca jedna i boli jak szlag:(Buuuuu:(

Kaktusy proponuje posadzic 
10 maja 2017 09:47 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Kaktusy proponuje posadzic :lol2:

1/nie lubimy kaktusów
2/za zimno u nas
2/pies mógłby się skaleczyć.
Inne pomysły?
10 maja 2017 09:50 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

1/nie lubimy kaktusów
2/za zimno u nas