W domu #8

22 maja 2017 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Dziś minął tydzień, jak mnie "naprawili". Na razie czuję się jak poobijany pies, wszystko boli,ale chodzę ile mogę a nawet dzisiaj na jakąś godzinkę wystawiłam swoje wdzięki na promienie słoneczne.
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - bardzo się przydały.:aniolki:

Malgi.....dużo zdrówka i mało bólu......
28 maja 2017 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj ostatnia niedziela w PL. Pogoda była cudna, jak dla mnie to nawet za gorąco. Cały dzień przeleniuchowałam w ogrodzie ale od słońca uciekałam. Nie lubię słońca. Jak ja przeżyję to lato w DE Jeszcze 3 dni i do roboty trzeba wyruszyć 
28 maja 2017 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Dzisiaj ostatnia niedziela w PL. Pogoda była cudna, jak dla mnie to nawet za gorąco. Cały dzień przeleniuchowałam w ogrodzie ale od słońca uciekałam. Nie lubię słońca. Jak ja przeżyję to lato w DE :zaklopotanie: Jeszcze 3 dni i do roboty trzeba wyruszyć :-(

W zachodniopomorskim już pada, a cały dzień było gorąco.
28 maja 2017 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

W zachodniopomorskim już pada, a cały dzień było gorąco.

Tina deszcz w nocy w dzien pogoda Taka pogode bym chciała miec noc zmieni powietrze i bedzie git,mozna jakos wytrymac na słonku bedzie
28 maja 2017 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Dziś minął tydzień, jak mnie "naprawili". Na razie czuję się jak poobijany pies, wszystko boli,ale chodzę ile mogę a nawet dzisiaj na jakąś godzinkę wystawiłam swoje wdzięki na promienie słoneczne.
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - bardzo się przydały.:aniolki:

Malgi potrzeba czasu.Życzę Ci szybkiego powrotu do normalności i będziez śmigać na ryby i grzyby jak młódka. A  rehabilitacje masz?
29 maja 2017 18:42 / 6 osobom podoba się ten post
jejku jak te dni w domu szybko lecąwlasnie uzmyslowiłam sobie że jutro mija mi 2 tygodnie w domu??? aja zamiast realizować plany (zawsze sobie obiecuje za dużo!)to nic tylko jakoś wegetuje-tzn śniadanko obiadek zakupy i nawet wyjśc się nie chce tylko czekam żeby ktoś mnie odwiedził starzeje się czy cuś? w moim mieście są coroczne dni powiatu -koncerty nawet fajne od rokowych do disco polo a ja co>/ ? zostalam w domu i męza z siostrą i szwagrem puściłam bo mi się nie chce wyjśc ! no muszę zebrać pośladki i zacząść żyć bo nie dobrze  chyba ze mną ,jak czuje sie dobrze tylko sama ze sobą, no i z wami
29 maja 2017 18:52 / 5 osobom podoba się ten post
moni.r

jejku jak te dni w domu szybko lecą:-(wlasnie uzmyslowiłam sobie że jutro mija mi 2 tygodnie w domu??? aja zamiast realizować plany (zawsze sobie obiecuje za dużo!)to nic tylko jakoś wegetuje-tzn śniadanko obiadek zakupy i nawet wyjśc się nie chce tylko czekam żeby ktoś mnie odwiedził starzeje się czy cuś? w moim mieście są coroczne dni powiatu -koncerty nawet fajne od rokowych do disco polo a ja co>/ ? zostalam w domu i męza z siostrą i szwagrem puściłam bo mi się nie chce wyjśc ! no muszę zebrać pośladki i zacząść żyć bo nie dobrze  chyba ze mną ,jak czuje sie dobrze tylko sama ze sobą, no i z wami:-)

No to damy Ci popalić... Mięśnie Kegla wyćwiczone?
29 maja 2017 18:55 / 5 osobom podoba się ten post
No bylo strasznie -i chyba masz rację odpoczywam ,ale wiesz jak to jest-na wyjeździe sama ,w domu lubie być sama ostatnio to chyba śmierdzi jakąś melancholią, dołem,czy niewiem jak nazwać.Do tej pory nie bylo u mnie problemu z przestawieniem się "dom" "praca" a tym razem nie poznaje się .Może to zmęczenie materialu ,? 
29 maja 2017 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
moni.r

No bylo strasznie -i chyba masz rację odpoczywam ,ale wiesz jak to jest-na wyjeździe sama ,w domu lubie być sama ostatnio to chyba śmierdzi jakąś melancholią, dołem,czy niewiem jak nazwać.Do tej pory nie bylo u mnie problemu z przestawieniem się "dom" "praca" a tym razem nie poznaje się .Może to zmęczenie materialu ,? 

Nie martw się, to tylko brak kopa. W tyłek.
29 maja 2017 18:57 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

No to damy Ci popalić...:-) Mięśnie Kegla wyćwiczone?

Witaj Hawanko!! jasne że wyćwiczoneno teraz z przerwą z przyczyn nie zależnych ode mnie(matka natura dala urlop
29 maja 2017 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
moni.r

Witaj Hawanko!! jasne że wyćwiczone:-)no teraz z przerwą z przyczyn nie zależnych ode mnie(matka natura dala urlop:-)

To w ten nadchodzący weekend możesz się kopsnąć na dni mojego miasta, też jest rock i disco
29 maja 2017 19:03 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

To w ten nadchodzący weekend możesz się kopsnąć na dni mojego miasta, też jest rock i disco:-)

a zamierzam siebie kopnąć porządnie w d...sko i nie lamentować tylko używać -bo już pomalu oferty mam na wyjazd .
29 maja 2017 19:08 / 5 osobom podoba się ten post
 dzięki za radę, też tak myślę .Ale chyba idę po mój ulubiony trunek bo cola coś nie bardzo mi kurcze wchodzi
To wypije Wasze zdrówko 
29 maja 2017 19:10 / 3 osobom podoba się ten post
moni.r

dzięki za radę, też tak myślę .Ale chyba idę po mój ulubiony trunek :mniam:bo cola coś nie bardzo mi kurcze wchodzi:piwosze:
To wypije Wasze zdrówko 

Znowu ktoś używa a inni się oblizują
29 maja 2017 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
hawana

Znowu ktoś używa a inni się oblizują:-)

No taka kolej rzeczy na wyjeździe i w domu kurcze ide po to piwko bo nie dojde jak sie rozczytam rozpisze .Ale wyloguje się bo na slonku siedze i czasem za chwile nie bedziecie wiedzialy o co mi chodzi