Ajjjjjjj Lisiczko ty, jakiś demon nierządu ci się włączył chiba........ :strzela z bicza: :yo: :-) A znasz ten przebój?? :disco: :lol3:

Ajjjjjjj Lisiczko ty, jakiś demon nierządu ci się włączył chiba........ :strzela z bicza: :yo: :-) A znasz ten przebój?? :disco: :lol3:
Aż trzy kurki znalazłaś ? Słyszałaś ,że kurki to takie grzyby,które może ugotować w zupie,potem wyjąć i opłukac i sos na nich zrobić? :smiech3:
Jak se klapnelam po powrocie tak spalam do 16. Pies w progru tak skalal,ze juz myslalam,ze mi zaraza jedna na glowe skoczy :lol3: Pisza wam nie ma jak w domu. Swoje klamoty,swoje lozko i rodzina i nic mnie wiecej nie trza :szampan:
, luzuj, rób co chcesz,
Luzuj majtki i grzesz,
Sama wiesz czego chcesz,,
:disco:
No tos teraz napisala hahahahaha!!! :lol3: Majtow nie poluzuje bo dupa gruba. Co wy tam sluchacie??? :disco:
Nasycenia wszystkich zmysłów życzę,tak po kokardę :uśmiech ona2:
:smiech2: a jaki ten przeboj he??? Zara wyszperam jakie disco polo dla was.
Ewcia, czekaj no, jak to było ...... Znasz ten przebój ? Ściągaj majtki i się nie bój. hehehe:lol1: Tak to szło ;)))
Nie znam :dokucza: :lol3:
Witajcie:chaplin:.
Od niedzieli jestem w domu i choć nigdy jeszcze nie miałam tak wspaniałego "projektu", jak właśnie ostatnio, to i tak po 6-ciu tygodniach włączyło mi się myslenie o powrocie do kraju. Tak głowa zaprogramowana i tylko czasami musi się przestawić na trochę dłużej.
Wykorzystuję ostatnie dni lata i na razie sobie leniuchuję myjąc okna:-).
Zapomniałabym...Wczoraj w Tesco przy kasie stałam za naszym mistrzem Pawłem Fajdkiem. Choc jeden znany na świecie z mojego miasteczka:-). Miłej pracy. Trzymajcie się!
Dzisiaj lazilam do 12 w szlafroku,pozniej wyszlam na targ po mieso,warzywa i poklechac z sasiadkami. Nie musza pisac jakie to zdziwienie zem do domu przybyla. Rodzina namowila tom pierogi zrobila,pies zadowolony ciagle przy nodze chodzi. Przyjaciel mi 2 kwiaty ususzyl ino czekam jak kupi nowe albo bedzie odwet! :ona placze: Kama zrobilam zdjecie tej miety co mamy w domu,skubiemy po 2 listki i wrzucamy do wody z cytryna. Urlopujacym zycze dobrej pogody