Pochwalijki #4

03 kwietnia 2017 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
Nareszcie udało mi się wygrać w Rummi.Babcia ciągle wygrywa a latek ma bagatela 96.
I moje ego bardzo cierpiało.
05 kwietnia 2017 20:18 / 16 osobom podoba się ten post
Tą piękną kokoszke dostałam w prezencie od aniao. Miałyśmy dzisiaj pożegnalne spotkanie ale ja wierzę w to powiedzenie, że góra z góra się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem może się spotkać. Wszystkie te środy były przeze mnie wyczekiwane i pozwalaly choc na chwile oderwac sie od pracy i fajnie spędzić czas. Aniu dziękuję i do następnego spotkania na opiekunkowym szlaku.
05 kwietnia 2017 20:26 / 5 osobom podoba się ten post
Gosiap

Tą piękną kokoszke dostałam w prezencie od aniao. Miałyśmy dzisiaj pożegnalne spotkanie ale ja wierzę w to powiedzenie, że góra z góra się nie zejdzie ale człowiek z człowiekiem może się spotkać. Wszystkie te środy były przeze mnie wyczekiwane i pozwalaly choc na chwile oderwac sie od pracy i fajnie spędzić czas. Aniu dziękuję i do następnego spotkania na opiekunkowym szlaku.

Bardzo ladne .Ma dziewczyna zdolności,a i w święta będzie milo spojrzeć i pomyśleć o koleżance
06 kwietnia 2017 09:44 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

A ja czekoladę od Ciebie wciągnęłam wieczorem, zdjęcia nie będzie . Było bardzo miło, dziękuję i do zobaczenia na opiekunkowym szlaku.
06 kwietnia 2017 17:59 / 3 osobom podoba się ten post
No musisz, musisz do domciu 
06 kwietnia 2017 19:06
Nie Tobie jednej 
06 kwietnia 2017 19:28 / 5 osobom podoba się ten post
He.He skojarzenia mam podobne.A dopiero przyjechałam.
06 kwietnia 2017 19:33 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

He.He skojarzenia mam podobne.A dopiero przyjechałam.:-)

Znaczy się za wcześnie do roboty wróciłaś 
06 kwietnia 2017 19:52 / 5 osobom podoba się ten post
Coście się mojej Kokoszki czepiły?
W kalambury sobie pograjcie jak wam dobrze skojarzenia wychodzą.
Mnie ciągle w te kalambury ogrywają w Kurniku.
06 kwietnia 2017 20:02 / 4 osobom podoba się ten post
Gosiap

Coście się mojej Kokoszki czepiły?
W kalambury sobie pograjcie jak wam dobrze skojarzenia wychodzą.
Mnie ciągle w te kalambury ogrywają w Kurniku.

Ależ Ty sknerowata Gosia jesteś  kokoszki żałujesz i to jeszcze sztucznej. No rozumiałabym gdyby to o Twoją osobistą chodziło 
06 kwietnia 2017 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ależ Ty sknerowata Gosia jesteś :lol2: kokoszki żałujesz i to jeszcze sztucznej. No rozumiałabym gdyby to o Twoją osobistą chodziło :smiech3:

Nie jestem pewna czy dobrze odczytalam zamysł autora, cóż to "osobista kokoszka" tak mi się z Katarzyną  skojarzyło?
06 kwietnia 2017 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Nie jestem pewna czy dobrze odczytalam zamysł autora, cóż to "osobista kokoszka" tak mi się z Katarzyną  skojarzyło?

Oooo nie Dorotee. Odmawiam tłumaczenia takich skojarzeń  
08 kwietnia 2017 11:35 / 5 osobom podoba się ten post
Pochwalam się ,że rodzina Pdp pojechała w pi..u .Osiem dni spokoju.Dyżur ma syn ,który przychodzi raz na dwa dni.Wreszcie Pdp wyśpi się.I mi doopy zawracać nie będą wizytami cztery razy dziennie.
08 kwietnia 2017 13:50 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

Pochwalam się ,że rodzina Pdp pojechała w pi..u .Osiem dni spokoju.Dyżur ma syn ,który przychodzi raz na dwa dni.Wreszcie Pdp wyśpi się.I mi doopy zawracać nie będą wizytami cztery razy dziennie.:oklaski1:

Też się pochwalam ...a co ! Córka Dobrej Siostry przyjechała . Teraz wszystko się na niej skrupi . Ja przed naszą Andreyką będę tak szybko spierniczała ...tak schodziła jej z oczu , że nawet mnie nie zauważy . Córka D S to duża , bardzo duża kobieta i nie da rady przed naszą ukochaną koleżanką się skryć .....Ha ! Nieraz bycie malutkim się przydaje ...tralalalalalalala ...
08 kwietnia 2017 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Też się pochwalam ...a co ! Córka Dobrej Siostry przyjechała . Teraz wszystko się na niej skrupi . Ja przed naszą Andreyką będę tak szybko spierniczała ...tak schodziła jej z oczu , że nawet mnie nie zauważy . Córka D S to duża , bardzo duża kobieta i nie da rady przed naszą ukochaną koleżanką się skryć .....Ha ! Nieraz bycie malutkim się przydaje ...tralalalalalalala ...:tanczy:

Baśka a weź Ty tę Andrejkę wciśnij do pierwszego lepszego busa !! Toż ona was tam powykańcza