No widzisz, powtórzę. Spotykasz właściwych ludzi, we właściwym momencie. Wszyscy których spotkałaś byli "po coś" a nie "tak sobie". Baw się dobrze. Wybycz się i nie myśl o siostrzyczkach. Niech teraz Basieńka się troszkę pomęczy i poczuwa nad młodą.

No widzisz, powtórzę. Spotykasz właściwych ludzi, we właściwym momencie. Wszyscy których spotkałaś byli "po coś" a nie "tak sobie". Baw się dobrze. Wybycz się i nie myśl o siostrzyczkach. Niech teraz Basieńka się troszkę pomęczy i poczuwa nad młodą.
Męczyć się nie mam zamiaru , ale pomogę jeśli tylko będzie taka konieczność . Andrea już ja opisała ( Dosię ) i napisała prawdę . Dziewczyna ma w sobie ciepło , jest obrotna i o to chodzi w tej robocie . Da sobie świetnie radę , jestem tego pewna .Jest taka NASZA - SWOJSKA .....Andrea jeszcze jednego nie dopisała ...musi zapomniała albo się wstydziła :tanczy: C . pojechała kupić lody na podwieczorek i zgłupiała na dobre .....Kupiła sztangę " Lucky Strike " po 25 szt. w paczce i podzieliła nas po 5 paczek na łeb ....Boszszeee...jaka kochana , znająca się na rzeczy kobitka :buziaki:....takimi buziakami ją prawie obdarzyć było ....:buziaki:
Hurraaaa.... powinnam to w " Pochwalijkach " napisać , ale tutaj też pasi . ...Nasze dziewczęta w przedszkolu ....laba :tanczy:
I to jest bardzo dobra wiadomość.Musicie sił nabrać przed świętami.
O. Matko, to robi postępy jak widać,,,:smiech3::smiech3:
Nie napiszę szanownemu koledze, ile czasu jemu potrzeba oraz do czego. Cóż, pakować się można całe życie, niemniej jednak pytanie jest: w co? Uszanowanie. :-)
:buziaki2: