Pochwalijki #4

10 kwietnia 2017 18:31 / 10 osobom podoba się ten post
Mycha

No widzisz, powtórzę. Spotykasz właściwych ludzi, we właściwym momencie. Wszyscy których spotkałaś byli "po coś" a nie "tak sobie". Baw się dobrze. Wybycz się i nie myśl o siostrzyczkach. Niech teraz Basieńka się troszkę pomęczy i poczuwa nad młodą.  

Męczyć się nie mam zamiaru , ale pomogę jeśli tylko będzie taka konieczność . Andrea już ja opisała ( Dosię ) i napisała prawdę . Dziewczyna ma w sobie ciepło , jest obrotna i o to chodzi w tej robocie . Da sobie świetnie radę , jestem tego pewna .Jest taka NASZA - SWOJSKA .....Andrea jeszcze jednego nie dopisała ...musi zapomniała albo się wstydziła  C . pojechała kupić lody na podwieczorek i zgłupiała na dobre .....Kupiła sztangę " Lucky Strike " po 25 szt. w paczce i podzieliła nas po 5 paczek na łeb ....Boszszeee...jaka kochana , znająca się na rzeczy kobitka ....takimi buziakami ją prawie obdarzyć było ....
10 kwietnia 2017 18:33 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Męczyć się nie mam zamiaru , ale pomogę jeśli tylko będzie taka konieczność . Andrea już ja opisała ( Dosię ) i napisała prawdę . Dziewczyna ma w sobie ciepło , jest obrotna i o to chodzi w tej robocie . Da sobie świetnie radę , jestem tego pewna .Jest taka NASZA - SWOJSKA .....Andrea jeszcze jednego nie dopisała ...musi zapomniała albo się wstydziła :tanczy: C . pojechała kupić lody na podwieczorek i zgłupiała na dobre .....Kupiła sztangę " Lucky Strike " po 25 szt. w paczce i podzieliła nas po 5 paczek na łeb ....Boszszeee...jaka kochana , znająca się na rzeczy kobitka :buziaki:....takimi buziakami ją prawie obdarzyć było ....:buziaki:

Ty nałogowcu !!! To już taniej Ci wyjdzie paznokcie obgryzać  i chyba zdrowiej. I nie mów, że darowanemu koniowi .........
10 kwietnia 2017 20:13 / 12 osobom podoba się ten post
Pochwalam sie, ze w spodniach domowych(czyt. dresowych), w ktorych zaczelam kariere opiekunki, wyprala mi sie dziurka.
Dzieki temu radosnemu wydarzeniu moja walizka bedzie lzejsza, bo dziurawych portek do domu wiezc nie zamierzam
10 kwietnia 2017 20:40 / 4 osobom podoba się ten post
Lolowa pisala, ze dobro wraca a niech tam, ze w formie materialnej wazne,ze pdp docenia twoja prace gratulacje dobra kobito.
13 kwietnia 2017 08:37 / 6 osobom podoba się ten post
Hurraaaa.... powinnam to w " Pochwalijkach " napisać , ale tutaj też pasi . ...Nasze dziewczęta w przedszkolu ....laba
13 kwietnia 2017 08:39 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Hurraaaa.... powinnam to w " Pochwalijkach " napisać , ale tutaj też pasi . ...Nasze dziewczęta w przedszkolu ....laba :tanczy:

I to jest bardzo dobra wiadomość.Musicie sił nabrać przed świętami.
13 kwietnia 2017 08:59 / 6 osobom podoba się ten post
teresadd

I to jest bardzo dobra wiadomość.Musicie sił nabrać przed świętami.

Oj , tak Tereniu , oj tak ...szczególnie ja na te ostatnie dwa tygodnie . Boże miej mnie w opiece 
13 kwietnia 2017 09:16 / 6 osobom podoba się ten post
Super Andrejka. Zostałas ngrodzona o doceniona. Dobro wraca. Ja tez byłam w szoku jak Po pogrzebie Pdp rodzinka mi dała 1000e i na podróz 100e i od sióstr dostałam 350 e.Było to wielka niespodzianką ale takie rodziny to wyjątki. Teraz gdzie byłam dostałam "łapki " na cześc. Cieszę się znalazłaś dobrą nastepczynie. Odpoczywaj i baw się dobrze. pozdrawiam.
15 kwietnia 2017 13:42 / 12 osobom podoba się ten post
Ja tez musze sie pochwalic, zajaczek byl w tym roku bardzo, ,rozdawny".
Ale nie to jest najważniejsze, tyle ciepłych słőw ,że dziękuje że jestem,bezemnie nie dala by rady,okraszonych łzami corki mojej Pdp i przytuleniem jest dla mnie bardzo istone .To jest wspaniała rodzina, nie taka typowo niemiecka, bardzo dobrze czuje sie pośród całej familii.Z przyjemnością tu wracam. 
17 kwietnia 2017 18:10 / 7 osobom podoba się ten post
Sie jeszcza pochwale tortem powitalnym az dobrze,ze mamy swieta i moga sie podzielic bo zaczyna mnie przesladzac ale smacznie tak od swieta pasek popuscic.
07 maja 2017 15:00 / 6 osobom podoba się ten post
Prawie mam już nowe zlecenie, czekam na akceptację Rodziny
07 maja 2017 15:06 / 7 osobom podoba się ten post
O. Matko, to robi postępy jak widać,,,
07 maja 2017 15:11 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

O. Matko, to robi postępy jak widać,,,:smiech3::smiech3:

Nie napiszę szanownemu koledze, ile czasu jemu potrzeba oraz do czego. Cóż, pakować się można całe życie, niemniej jednak pytanie jest: w co? Uszanowanie. 
07 maja 2017 15:13 / 2 osobom podoba się ten post
Rambo8

Nie napiszę szanownemu koledze, ile czasu jemu potrzeba oraz do czego. Cóż, pakować się można całe życie, niemniej jednak pytanie jest: w co? Uszanowanie. :-)

07 maja 2017 15:15 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

:buziaki2:

Zapraszam drogą panią do grona znajomych. Dziękuję, wirtualnie odwzajemniam.