Forum Dyskusyjne ›› Kącik wysoce kulinarny

Co dzisiaj gotujesz na obiad? 10

Powrót do Tematów
Wybierz stronę:
  • Zupa szparagowa robiona własnoręcznie i reszta potrawki z mięsa wieprzowego z kluską śląską  czy kluskiem śląskim ? Salazar proszę o korektę ? (1 sztuka dla każdego ) i surówka z białej kapusty made in niemiecki markt... -)
  • Tej Kluski
    Tego Kluska
    Tych Klusek
    i Tych Klusków.
  • Dziś wolne ,dla siebie skrzydełka pieczone+ bułeczka z fetą i ziołami
    (wyrób niemiecki).
  • Podano mi przepis czyli moja dama ze takie dobre placki jej mama tez takie robiła wieki temu !No to wyprubuje ja tam nie stronie lubie testowac nowosci,jak bedzie be to sie zobaczy co dalej!!Budzyn 
  • Roladki wieprzowe nadziewane szynką wędzoną i serem w sosie śmietanowyo - serowym, ryż basmati, sałata z ogrodka, jogurt na deser
  • Pierś z kurczaka w sosie, brokuł i kalafior gotowany i tak jak u Ewy ryż basmati :)
  • Szparagi . W tym tygodniu już trzeci raz. Obie bardzo lubimy i wykorzystuję to tutejsze dobro narodowe
  • Odgapiam!
  • Ziemniaczki z wody,filet z kurczaka panierowany kalafior,budyn
  • Dziś nic nie gotuje. Idziemy na obiad do restauracji.
  • To ubierz ''śpilki'' ,,,
  • Śpilek nie wzięłam ze sobą......ale za to śminkę wezmę......
  • Ja śpilek też nie wzięłam ze sobą, ale se kupiłam na miejscu. 
    A na obiad roladki ze schabu, faszerowane camembertem i zielonymi oliwkami z papryką. 
    Oczywiscie z sałatą z mojego ogródka.
  • Rosół, duszone udka z kurczaka, kartofle, kiszona kapusta.
  • Pierwotny plan był taki,że mielismy jechać do restauracji.No,cóz,skończyło sie na produktach a"la apetitto ,nawet zjadliwe bylo.Do tego nieśmiertelna feldsalat z sosem ,a potem uczta dla podniebienia-lody,jogurt plus owoce.Taki miszung,ale talerzyki były wylizane
Wybierz stronę: