To jest skanowanie szybkie !
Skanowanie pełne 1-2 godz. (albo dłużej) w zależności od tego ile danych na kompie i jak system obciązony jest smieciem.
To jest skanowanie szybkie !
Skanowanie pełne 1-2 godz. (albo dłużej) w zależności od tego ile danych na kompie i jak system obciązony jest smieciem.
Sorry, to nie jest zadna reklama, tylko uwaga, ze Twoj komputer zle dziala, poniewaz powinnas zaktualizowac flash (flash to jest takie cos, co pozwala na przyklad filmiki na you-tube ogladac).
Co do instalowania malwarebytes:
pisalam, ze podczas instalacji tego programu pojawia sie okienko z zaptaszkowanymi trzema pozycjami, miedzy innymi jest tam "uruchom wersje testowa", pisalam, ze trzeba odznaczyc pozycje pierwsza i trzecia, zostawic zaznaczona (zaptaszkowana tylko pozycje druga - aktualizacja".
Tak żeście zaczęły czyścić te kompy, że ja też się do roboty wzięlam :)). Teraz to tylko autostart nie daje mi spokoju?? Od początku był zapchany jakimiś ustrojstwami z Toshiby. Troche świństwa ja dorzuciłam i mam tego dużo za dużo. Zawsze się długo system uruchamiał ale już po uruchomieniu dobrze chodzi aż sie sama dziwię? Może koleżanki spojrzą co moge wywalić i jak?
Jak się nazywa ten program dla Samsunga,żeby fotki z telefonu posciągać bo juz mam tak zawalony telefon ,że nie moge zdjęc robić:):):)
Samsung PC suite.
Instrukcje są po angielsku:( i wyswietlił mi sie jeszcze jakis nie SIUTE tylko STUDIO,a gdzies po głowie chodzi cos jakby SAMSUNG KISS??????
Jak się nazywa ten program dla Samsunga,żeby fotki z telefonu posciągać bo juz mam tak zawalony telefon ,że nie moge zdjęc robić:):):)
Tak patrzyłam u siebie,to te wynalazki z Toshiby mam wyłączone z autostartu,wtyczki Adobe też,Javę też,Windows defender też,komunikatory też,a jak tego Verbindungassistenta non stop nie używasz,to też wyłącz.Komunikatory to sobie włączam,jak z nich korzystam.Acha -Facebook Update też z autostartu wyłączyłam.Z samsungiem podejrzewam też to możesz zrobić.