Jak zobaczę gdzieś w sklepie, to zawiadomię. Tak ?
Jak zobaczę gdzieś w sklepie, to zawiadomię. Tak ?
Widzieliście gdzieś w D cukierki KOPIKO-te kawowe?Nie ma w REWE,LIDLU,TEGUCIE ani w ALDIM:( W Polsce też nigdzie nie widziałam:(
Kurde!Znalazłam na ceneo.pl w dwóch sklepach, a w zakładce: info o produkcie, napisano:wyprodukowano w Indonezji........:(
W Dm-ie byłam ....same potrzebne rzeczy kupiłam . Nic ...może jutro kupię jakąś torbę ..walizeczkę . Dam radę ...chyba .
W Dm-ie byłam ....same potrzebne rzeczy kupiłam . Nic ...może jutro kupię jakąś torbę ..walizeczkę . Dam radę ...chyba .
Walizeczkę lepiej ![]()
Sklep otwierasz??)))
Chyba tak ...bo zdjęcie musiałam mocno zmniejszać i nie wszystko jest ujęte :-(
Matko ! Obkupiłaś siebie i całą rodzinę chyba :lol3: A tak poważnie - w walizeczce poustawiasz sobie i będzie gut. Ja "łazienkę" wożę w torbie i nie zawsze dobrze udaje się się zapakować, a wolę, żeby niektóre rzeczy stały, a walizeczka to załatwi bez problemu.
Myślę o niedużej walizce .W walizce bezpieczniej ,,,..a na miejscu znów się komuś ją sprezentuje , bo za mało placu w pawlaczu :smiech3:
No ! O takim przeznaczeniu nie pmyślałam. A kiedy następnym razem bęziesz znowu potrzebować czegoś na zakupy i trzeba będzie coś kupić, np. walizeczkę, to pomalutku bliskich i dalekich obdarujesz nie tylko kosmetykami
My, opiekunki to jednak praktyczne babki jesteśmy :uśmiech ona: