Zawsze to można kupić. Np. teraz w Aldi są, składane i na kółkach. Po 10 EUR. :-))))
Zawsze to można kupić. Np. teraz w Aldi są, składane i na kółkach. Po 10 EUR. :-))))
Prawie już jestem spakowana. Ale jeszcze walizki nie zamykam....bo cały czas coś odejmuję....bardzo minimalistycznie tym razem....i przyzeklam sobie, ze nic nie kupię....żeby skały srały...nic a nic...nawet nie biorę dodatkowej torby składanej, którą zawsze ze sobą wożę w walizce...zeby mnie nie kusiło....:smiech3:
Jak sklepów nie będzie ,to i pokusy niet.Ja wracam samolotem i nie ma zmiłuj .20 kg i 10 kg podręczny.A tu wszystkie sklepy mam przez ulicę.
Nie będzie pokusy bo to jakaś prowincja.....może jakiś spożywczy tylko
Nie będzie pokusy bo to jakaś prowincja.....może jakiś spożywczy tylko
Już polatałam po wszystkich sklepach,zrobiłam przegląd na przecenach.Warto ,oj warto.Butów w pip,zimowych ,mokasynów ,letnich . Niektóre do70% taniej.Gabory lub Rikery też.
Narazie kupiłam potomstwu w Tako na przecenach kilka rzeczy .Dlaczego w Polsce takich angebotów nie ma?
Ty wiesz, jakie cudeńka można nabyć w wiejskim spożywczaku ...ekspertka Ci to mówi :smiech3:....weź " szmaciankę"
Jakie ? :lol3:
Jakie ? :lol3:
Jeśli jest Normą i Netto ,to weż szmaciankę.Przez dwa lata kiedyś te dwa miałam i nie narzekałam.
Tam chyba nic nie ma....nie biorę żadnej szmacianki.....nie i już....:-)
Tam chyba nic nie ma....nie biorę żadnej szmacianki.....nie i już....:-)
Kawusie, Haribo o róźnistych kształtach i smakach ,chemię w angebocie ...toż mi rączkę od kofra szofer urwał ( zanim krzyknęłam,że nie tę,bo za ciężkie ) :smiech3:...nawet śliczne posłanie do piesy zakupiłam...Polka potrafi :oklaski3:
Oki,szmacianki nie... to choć z 10 sztuk reklamówek z Biedry,mocne są...:uśmiech ona2:
Oki,szmacianki nie... to choć z 10 sztuk reklamówek z Biedry,mocne są...:uśmiech ona2: