Ehe...był . Na nazwisko miał Wodnik .
Ehe...był . Na nazwisko miał Wodnik .
To spod tego znaku byl. Znaczy urodzony w lutym. I pewnie jeszcze jest, bo te ludzie zahartowane sa. W wodzie harcuja.
Ostatnio na tym zastępstwie ,tym z Parkinsonem ,na moje żądanie wręcz ,zakupiono dmuchaną miedniczkę specjalną do mycia włosów w łóżku ( tam musiałam to robić codziennie ) .To nie są straszne koszta,a wygoda dla obu stron.
A czemu myjka i pasemko po pasemku?
A czemu myjka i pasemko po pasemku?
Tak robiła Tereska /pani przede mną któraa ma wrocic/ itak ma być.
Ajjj...To niedobrze. Znaczy zastepujesz zywa legende. To bedzie trudno przeskoczyc.
Tak jako 12 w kkońcu jej dopasowała.Język perfekt, nie potrzebuje wychodzic i siedzi z Nią telewizje ogląda i dyskutuje. Idealna opiekunka, myślę i to chyba dobez myslę że jakoś wadę ma:gotuje:Wraca chętnie, co 2 dzien dzwoni do Pdp .Moja noga tu nie postanie.
Na pewno i to nie jedną.Własnie przeczytałam o tym surrealistycznym myciu głowy...
Współczuje.
Tak jako 12 w kkońcu jej dopasowała.Język perfekt, nie potrzebuje wychodzic i siedzi z Nią telewizje ogląda i dyskutuje. Idealna opiekunka, myślę i to chyba dobez myslę że jakoś wadę ma:gotuje:Wraca chętnie, co 2 dzien dzwoni do Pdp .Moja noga tu nie postanie.
Uuu...No to wlasnie takich pan nie cierpie zmieniac. Wlasnej przerwy spokojnie spedzic nie mozna bo "X to siedziala z nia, nie wychodzila" i bla,bla,bla. No ale tak jak zawsze mowie. To co nam nie pasuje, innym osobom bedzie odpowiadalo. A Ty Michasiu moja,kochana, nie zamartwiaj sie. Odbebnisz swoje (bo wytrzymac da sie wszedzie)i zmienisz miejscowke. Nic na sile. Jak nam nie pasuje trzeba szukac dalej. W koncu trafimy tam gdzie bedzie nam superancko; czego Ci zycze z calych mysich sil. Zaslugujesz na to :*
To raczej nie wada,ale jakaś choroba " zawodowa" :uśmiech ona2:....Odbębnisz,trzaśniesz drzwiami i tyle Cię widzieli.Nic się nie martw ,nowa będzie lepsza, bo tak i już.:przytula: