Poskarżyjki 40

24 października 2017 16:01 / 7 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Nie ma polityki dzieki nowej polityce forumowej. Chyba kawa cala zostala wypita.

Czarna. Bo mleko się rozlało.
24 października 2017 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Jeszcze nie przyszedł a już korzystam od roku,to może nie przyjdzie:-)

Myślę, że już nie przyjdzie. No to chyba się skuszę. Dzięki.
24 października 2017 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

To pierwsze, bo jak chce się znaleźć wątek akurat potrzebny, to można go szukać do usrania, a i tak się nie znajdzie. No, a przynajmniej gupia Kobietka nie daje rady :smutny: 

Raczej GUPIA wyszukiwarka:)
24 października 2017 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Raczej GUPIA wyszukiwarka:)

To też
26 października 2017 12:47 / 8 osobom podoba się ten post
Dziś mija trzy tygodnie jak przyjechałam do domu. I cały czas coś, najpierw kręgosłup, a teraz jestem przeziębiona . Nie mam kiedy pocieszyć się z pobytu w domu. Włosy mnie bolą
26 października 2017 14:10 / 5 osobom podoba się ten post
aniao

Dziś mija trzy tygodnie jak przyjechałam do domu. I cały czas coś, najpierw kręgosłup, a teraz jestem przeziębiona :nerwowy2:. Nie mam kiedy pocieszyć się z pobytu w domu. Włosy mnie bolą:bezradny:

Forumowym zwyczajem ....dobrze,że bolą,to znaczy ,że są.... Zdrowiej Sonko...
26 października 2017 14:27 / 5 osobom podoba się ten post
aniao

Dziś mija trzy tygodnie jak przyjechałam do domu. I cały czas coś, najpierw kręgosłup, a teraz jestem przeziębiona :nerwowy2:. Nie mam kiedy pocieszyć się z pobytu w domu. Włosy mnie bolą:bezradny:

A mnie od przyjazdu do de ćmi ząb. Niech tylko nie próbuje rozbolec mnie na serio. Mam ze sobą taki żel, którym smaruję wokół zęba....pomaga na trochę tylko.
26 października 2017 16:15 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

A mnie od przyjazdu do de ćmi ząb. Niech tylko nie próbuje rozbolec mnie na serio. Mam ze sobą taki żel, którym smaruję wokół zęba....pomaga na trochę tylko.

Jeśli był leczony kanałowo to nie ma co się martwić,zazwyczaj na zmianę pogody,albo podczas osłabienia organizmu tak leczone zęby pobolewają,ale to nie znaczy,że coś sie dzieje. Jak będzie miał na poważnie zacząć boleć,będzie reagował na ciepło/zimno. 
26 października 2017 19:13 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja to nerwa zaraz mam ,bo to wiadomo jak z tymi zębami jest.No mnie to chyba atrakcji wystarczy na jeden wyjazd.
W życiu bym się nie spodziewała ,że taka historia mi z zębem wyskoczy.Co kwartał u dentysty jestem.i doopa.
Trzymaj się Ewcia .I smaruj dziąsła.
26 października 2017 19:20 / 6 osobom podoba się ten post
aniao

Znam to z autopsji , za dużo wolnego i odreagowanie powyjazdowe. Potrafiłam 6-m na wyjeżdzie nawet nie kichnać chociaż wokół szalały ''france w cichych pantofelkach'' po przyjeżdzie trup z całkiem czerstwej kobity i nie tylko włosy ale nawet kołdra mnie bolała.
26 października 2017 19:43 / 7 osobom podoba się ten post
teresadd

Ja to nerwa zaraz mam ,bo to wiadomo jak z tymi zębami jest.No mnie to chyba atrakcji wystarczy na jeden wyjazd.
W życiu bym się nie spodziewała ,że taka historia mi z zębem wyskoczy.Co kwartał u dentysty jestem.i doopa.
Trzymaj się Ewcia .I smaruj dziąsła.

Ostatnie dwa urlopy przesiedziałam u dentysty,jestem prześwietlona w 3D i wyleczona na zaś ,mam nadzieję że żadna niespodziewanka typu bolący ząb mnie nie spotka,bo czego jak czego ,ale niemieckich dentystów najbardziej się obawiam.
26 października 2017 20:07 / 7 osobom podoba się ten post
Evvex

Znam to z autopsji , za dużo wolnego i odreagowanie powyjazdowe. Potrafiłam 6-m na wyjeżdzie nawet nie kichnać chociaż wokół szalały ''france w cichych pantofelkach'' po przyjeżdzie trup z całkiem czerstwej kobity i nie tylko włosy ale nawet kołdra mnie bolała.

U mnie to normalka, zawse jestem chora po powrocie. Dobrze, że nie tylko ja tak mam . Z tą bolącą kołdrą fajne, kupuję
26 października 2017 20:12 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ostatnie dwa urlopy przesiedziałam u dentysty,jestem prześwietlona w 3D i wyleczona na zaś ,mam nadzieję że żadna niespodziewanka typu bolący ząb mnie nie spotka,bo czego jak czego ,ale niemieckich dentystów najbardziej się obawiam.

I słusznie Ivanilia, nie wiem jak w dużych miastach ale tutaj dentystom to z dobrobytu w '' du'' się poprzewracało za wizytę i przegląd od 50 do 100 , zdjęcie osobno każde otwarcie paszczy równocześnie otwiera portfel. Wiadomo przecież że tu wszystkie usługi to sumy liczone w setkach i tysiącach, krótko mówiąc leczyć w kraju jeżeli się da, jestem tu ubezpieczona ale opłacało mi się wydać na podróż i jeszcze coś tam zostało , kasa chorych coś tam zwraca ale jak pracujesz to są grosze , więcej dają tym na zasiłku i rencistom. Poza tym bardzo dużo Niemców leczy zęby u nas i chwalą obsługę , fachowość i nasze gabinety są tak samo a czasem nawet lepiej wyposażone. No ale jak mus to wyjścia nie ma, bardzo wspólczuję jak ktoś ma problem z zębami tutaj .
26 października 2017 22:42 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Chyba masz tak samo jak ja. W kazdej pauzie randka z dentysta.Od kwietnia tak randkuje...Moglby chociaz raz zaplacic....
26 października 2017 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

Chyba masz tak samo jak ja. W kazdej pauzie randka z dentysta.Od kwietnia tak randkuje...Moglby chociaz raz zaplacic....

Dziewczęta ,to juz doprawdy o perwersję się ociera,żeby tak każdą pauzę.......od kwietnia....nienasycone:):):):)