Poskarżyjki 40

26 października 2017 23:04 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziewczęta ,to juz doprawdy o perwersję się ociera,żeby tak każdą pauzę.......od kwietnia....nienasycone:):):):)

To jest masochizm.
27 października 2017 16:57 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziewczęta ,to juz doprawdy o perwersję się ociera,żeby tak każdą pauzę.......od kwietnia....nienasycone:):):):)

Tu nie chodzi o perwersję tylko o adrenalinę,szczególnie jak trzeba po każdej wizycie za ten stres zapłacić, i to słono...
28 października 2017 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
Jeżuuuu....nie palę, a śmierdzę bojacy-sie-emotikon-ruchomy-obrazek-0020Tu nawet moja Pdp popala A do pochwalijek powinnam wpisać, że nic a nic mnie nie ciągnie do fajek
28 października 2017 16:51 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Jeżuuuu....nie palę, a śmierdzę bojacy-sie-emotikon-ruchomy-obrazek-0020Tu nawet moja Pdp popala :brak wiary: A do pochwalijek powinnam wpisać, że nic a nic mnie nie ciągnie do fajek :niech zyje:

Wszystko do pochwalijek wpisz, bo smierdzisz za darmo...
28 października 2017 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Wszystko do pochwalijek wpisz, bo smierdzisz za darmo...

No jak...? Nie podoba mi się to. Cuchnę jak....nałogowa palaczka  Czym tu się chwalić..?
28 października 2017 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

No jak...? Nie podoba mi się to. Cuchnę jak....nałogowa palaczka :zlosliwy: Czym tu się chwalić..?

Oj tam, oj tam...Moze palaczowi sie spodoba?
28 października 2017 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
hawana

Oj tam, oj tam...Moze palaczowi sie spodoba?

Nie poczułby, bo sam przsiąknięty zapewne dymem
29 października 2017 11:51 / 10 osobom podoba się ten post
Takiej pogody tu w Bawarii dawno nie było.Huragan i ulewa.O spacerze można tylko pomarzyć.
I dobrze ,że nie muszę nigdzie wychodzić.Poczytam ,może jakiś film zaliczę ,poopiekuję się w międzyczasie i dzionek zleci.
29 października 2017 12:02 / 6 osobom podoba się ten post
teresadd

Takiej pogody tu w Bawarii dawno nie było.Huragan i ulewa.O spacerze można tylko pomarzyć.
I dobrze ,że nie muszę nigdzie wychodzić.Poczytam ,może jakiś film zaliczę ,poopiekuję się w międzyczasie i dzionek zleci.:modlitwa:

U mnie niedawno było słonecznie....posprzatalam liście i połamane pelargonie.....miałam iść po obiedzie na spacer. Wyszłam teraz na papierosa a tu znowu liści nawialo i zanosi się na deszcz. Chyba ze spaceru nici.
29 października 2017 12:13 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

I dobrze ,że nie muszę nigdzie wychodzić.Poczytam ,może jakiś film zaliczę ,poopiekuję się w międzyczasie i dzionek zleci.:modlitwa:

Poopiekuję się w międzyczasie,,,,dobre Tereska ,to tak jak u mnie:)
29 października 2017 12:55 / 8 osobom podoba się ten post
29 października 2017 13:09 / 7 osobom podoba się ten post
opiekunkaa

Poopiekuję się w międzyczasie,,,,dobre Tereska ,to tak jak u mnie:)

Babcia jest leżąca ,cały czas śpi.Budzę ją na posiłki ,mycie i picie Czasami się zastanawiam czy to normalne ,że ona tyle śpi.
90 lat ,po wylewie.Dwie godziny co ma przerwy od spania to siedzi w rolku.Ale wtedy jest rodzina i znowu wolne.Wszystko zaprogramowane i ustalone.Oby jak najdłużej.
29 października 2017 21:32 / 4 osobom podoba się ten post
ewa59

U mnie niedawno było słonecznie....posprzatalam liście i połamane pelargonie.....miałam iść po obiedzie na spacer. Wyszłam teraz na papierosa a tu znowu liści nawialo i zanosi się na deszcz. Chyba ze spaceru nici.

UśmiechM się czytając o powracających liściach.
Wczoraj wieczorlkiem zagrabiłem, ekstra liście przed domem. Jeszcze przed snem zerkałem, jak to czysto teraz jest.
Rano, kurna nie wierzyłem własnym oczom. Nawiało liści multum. Liściasty dywan grubości 30 cm. Nie idzie spokojnie przejść.
No to wróciłem z trasy, grabie z garażu i dwie ogromne pryzmy nowiutkich listków czeka na wynos.
29 października 2017 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Babcia jest leżąca ,cały czas śpi.Budzę ją na posiłki ,mycie i picie Czasami się zastanawiam czy to normalne ,że ona tyle śpi.
90 lat ,po wylewie.Dwie godziny co ma przerwy od spania to siedzi w rolku.Ale wtedy jest rodzina i znowu wolne.Wszystko zaprogramowane i ustalone.Oby jak najdłużej.:modlitwa:

Z tego wniosek taki, że sen długowieczności sprzyja.
Dobranoc.
29 października 2017 21:43 / 8 osobom podoba się ten post
teresadd

90 lat ,po wylewie.Dwie godziny co ma przerwy od spania to siedzi w rolku.Ale wtedy jest rodzina i znowu wolne.Wszystko zaprogramowane i ustalone.Oby jak najdłużej.:modlitwa:

Byłam wcześniej na zastępstwie u dziadka 97 lat ,zero demencji ,zero inkontynencji,a spał 20 godzin na dobę. Stała opiekunka mi mówiła,że od kiedy tam jest on tak zawsze spał,wczesniej jak zyła jego żona,oboje przesypiali bardzo duzo czasu. Więc chyba w pewnym wieku,albo też zależy od fizjonomii to chyba normalne.
Tam była niesamowicie spokojna sztela,tak spokojna,że mozna było jajo znieść,w dodatku wiocha nad wiochami. Jak wychodziłam na przerwę to nawet ludzi nie spotykałam,zupełnie nie dla mnie takie klimaty.