Dziewczęta ,to juz doprawdy o perwersję się ociera,żeby tak każdą pauzę.......od kwietnia....nienasycone:):):):)
Dziewczęta ,to juz doprawdy o perwersję się ociera,żeby tak każdą pauzę.......od kwietnia....nienasycone:):):):)
Tu nawet moja Pdp popala Jeżuuuu....nie palę, a śmierdzę
Tu nawet moja Pdp popala :brak wiary: A do pochwalijek powinnam wpisać, że nic a nic mnie nie ciągnie do fajek :niech zyje:
Wszystko do pochwalijek wpisz, bo smierdzisz za darmo...
No jak...? Nie podoba mi się to. Cuchnę jak....nałogowa palaczka :zlosliwy: Czym tu się chwalić..?
Oj tam, oj tam...Moze palaczowi sie spodoba?
Takiej pogody tu w Bawarii dawno nie było.Huragan i ulewa.O spacerze można tylko pomarzyć.
I dobrze ,że nie muszę nigdzie wychodzić.Poczytam ,może jakiś film zaliczę ,poopiekuję się w międzyczasie i dzionek zleci.:modlitwa:
Takiej pogody tu w Bawarii dawno nie było.Huragan i ulewa.O spacerze można tylko pomarzyć.
I dobrze ,że nie muszę nigdzie wychodzić.Poczytam ,może jakiś film zaliczę ,poopiekuję się w międzyczasie i dzionek zleci.:modlitwa:
Poopiekuję się w międzyczasie,,,,dobre Tereska ,to tak jak u mnie:)
U mnie niedawno było słonecznie....posprzatalam liście i połamane pelargonie.....miałam iść po obiedzie na spacer. Wyszłam teraz na papierosa a tu znowu liści nawialo i zanosi się na deszcz. Chyba ze spaceru nici.
Babcia jest leżąca ,cały czas śpi.Budzę ją na posiłki ,mycie i picie Czasami się zastanawiam czy to normalne ,że ona tyle śpi.
90 lat ,po wylewie.Dwie godziny co ma przerwy od spania to siedzi w rolku.Ale wtedy jest rodzina i znowu wolne.Wszystko zaprogramowane i ustalone.Oby jak najdłużej.:modlitwa:
Babcia jest leżąca ,cały czas śpi.Budzę ją na posiłki ,mycie i picie Czasami się zastanawiam czy to normalne ,że ona tyle śpi.
90 lat ,po wylewie.Dwie godziny co ma przerwy od spania to siedzi w rolku.Ale wtedy jest rodzina i znowu wolne.Wszystko zaprogramowane i ustalone.Oby jak najdłużej.:modlitwa: