Ale ciesz się chociaż na ten Berlin. Chyba że to dalekie obrzeża :hihi:

Ale ciesz się chociaż na ten Berlin. Chyba że to dalekie obrzeża :hihi:
Kto się szykuje, ten się szykuje ..... hehehe :smiech3: wlasnie tak mysle w co by sie tu zaopatrzyć hmmm .... :zaklopotanie: :smiech2: jakiś pomysł petarda ? :lol3:
Pamiętam jak na początku lat 90-tych zobaczyłam w tv reklamę karmy dla psów i kotów ,tez się dziwiłam,że domowe zwierzęta trzeba specjalnie karmić. Jeśli chodzi o psi manicure to nic nowego,bo np. moja sucz miała systematycznie obcinane pazury,żeby prawidłowo stawiała łapy.
Świat idzie do przodu Ewuś,trzeba się nieżle nagimnastykować żeby w tyle nie zostać.
Nooo jak to w co??? W cos z babelkami hahahaha :wysmiewa: CCos se przemyc do pokoju,wlacz muzyke,zadzwon do lubego i niech ci nowy rok szczescia przyniesie wiecej jak ten obecny :najlepszego1:
Mówisz ???? :rozmysla:
i masz !! :lol3: :dwa piwa: Wszystkiego dobrego Ewa i baw sie dobrze! :super:
Ano bawilam sie bo m byla na zabawie tyz z corka i jej chlopakiem ale musze napisac,ze mnie dziwnie bylo,ja juz nie przyzyczajona do takich baletow hahahaha :lol3: Kosci mnie bolaly,glowa lupala. Nastepny sylwester siedze w domu z przyjacielem i psem. Schowam sie pod koc,bede pic piwo i ogladac sylwester z polsatem. Tobie tyz wszystkiego dobrego :aniolki:
Ale pod koc to nie sama bo nudno.
Na dodatek został sportowcem roku 2017 w plebiscycie Przeglądu Sportowego. Nawet Lewandowskiego wyprzedził.
I cześć Marta. Mało juz piszę, ale czasem czytam sobie forum.
Bardzo wzruszające. Myślałam, że Stoch oszaleje ze szczęścia, bo dokonał czegoś nieprawdopodobnego, o czym świadczy fakt, że tylko Hannavaldowi się to wcześniej udało. Zapłacił jednak wysoką cenę za sukces - czytam właśnie jego książkę "Triumf, upadek, powrót do życia". Mam nadzieję, że Stocha ominie taki dołek. Pokazuje, jak jest silny psychicznie - chociażby właśnie tym, że nie oszalał ze szczęścia. No nic - po wiadomościach wydanie specjalne z Bischofshofen i będę dalej celebrować te chwile:)
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3038/wygadaj-sie/w-domu-9/page/16
I wspominasz " dawne czasy" :-)
Nie ciągnie cię do De,do opiekuństwa z powrotem?
Cześc Wichurrko :-) Dawno Cię u nas nie było. Co u Ciebie, jak żyjesz ?? Nie tęsknisz za nami ??
Dobrze mi jest w Polsce - rozwiodłam się, mam fajną pracę i sobie spokojnie żyję