W domu 9

29 grudnia 2017 10:01 / 4 osobom podoba się ten post
Kama84

Ale ciesz się chociaż na ten Berlin. Chyba że to dalekie obrzeża  :hihi:

W tygodniu nawet na obrzeżach autobusy co 10-20 min jeżdżą. Za 2,80 bilet AB i można 2 godziny jeździć. Mam obcykane 
29 grudnia 2017 17:32 / 4 osobom podoba się ten post
W domu:
Późne śniadanie
Szwendanie sie po mieście z przyjaciółką też opiekunką
Wizyta w banku
Obiad na szybko
Jakieś prasowanie
Randka,
o ile wspólne zakupy w Biedronce można nazwać randką
Grzane wino przed tv
Dwa ostatnie punkty jeszcze nie zrealizowane
31 grudnia 2017 17:15 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84

Kto się szykuje, ten się szykuje .....  hehehe  :smiech3:   wlasnie tak mysle w co by sie tu zaopatrzyć hmmm ....  :zaklopotanie:   :smiech2:  jakiś pomysł petarda ? :lol3:

Nooo jak to w co??? W cos z babelkami hahahaha CCos se przemyc do pokoju,wlacz muzyke,zadzwon do lubego i niech ci nowy rok szczescia przyniesie wiecej jak ten obecny
31 grudnia 2017 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Pamiętam jak na początku lat 90-tych zobaczyłam w tv reklamę karmy dla psów i kotów ,tez się dziwiłam,że domowe zwierzęta trzeba specjalnie karmić. Jeśli chodzi o psi manicure to nic nowego,bo np. moja sucz miała systematycznie obcinane pazury,żeby prawidłowo stawiała łapy.
Świat idzie do przodu Ewuś,trzeba się nieżle nagimnastykować żeby w tyle nie zostać.

Swieta racja
31 grudnia 2017 18:00 / 2 osobom podoba się ten post
EwaR65

Nooo jak to w co??? W cos z babelkami hahahaha :wysmiewa: CCos se przemyc do pokoju,wlacz muzyke,zadzwon do lubego i niech ci nowy rok szczescia przyniesie wiecej jak ten obecny :najlepszego1:

Mówisz ???? 
i masz !!     Wszystkiego dobrego Ewa i baw sie dobrze! 
06 stycznia 2018 19:18 / 2 osobom podoba się ten post
Kama84

Mówisz ???? :rozmysla:
i masz !! :lol3:  :dwa piwa:  Wszystkiego dobrego Ewa i baw sie dobrze! :super:

Ano bawilam sie bo m byla na zabawie tyz z corka i jej chlopakiem ale musze napisac,ze mnie dziwnie bylo,ja juz nie przyzyczajona do takich baletow hahahaha Kosci mnie bolaly,glowa lupala. Nastepny sylwester siedze w domu z przyjacielem i psem. Schowam sie pod koc,bede pic piwo i ogladac sylwester z polsatem. Tobie tyz wszystkiego dobrego
06 stycznia 2018 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
EwaR65

Ano bawilam sie bo m byla na zabawie tyz z corka i jej chlopakiem ale musze napisac,ze mnie dziwnie bylo,ja juz nie przyzyczajona do takich baletow hahahaha :lol3: Kosci mnie bolaly,glowa lupala. Nastepny sylwester siedze w domu z przyjacielem i psem. Schowam sie pod koc,bede pic piwo i ogladac sylwester z polsatem. Tobie tyz wszystkiego dobrego :aniolki:

Ale pod koc to nie sama bo nudno.
06 stycznia 2018 19:26 / 4 osobom podoba się ten post
opiekun.5

Ale pod koc to nie sama bo nudno.

Aaaa no przeca,ze nie samemu trza do kogos przytulic hahaha nie licze na wiecej ale na przytulanie zawsze moge. Po piciu ten moj to spac idzie jak dziecko,nic go nie obchodzi.
06 stycznia 2018 22:20 / 1 osobie podoba się ten post
Cześć Wichura.Miło Cię widzieć
Tusk ochrzcił Stocha czwartym królem dzisiaj.Fajnie
06 stycznia 2018 23:51 / 3 osobom podoba się ten post
Na dodatek został sportowcem roku 2017 w plebiscycie Przeglądu Sportowego. Nawet Lewandowskiego wyprzedził.
I cześć Marta. Mało juz piszę, ale czasem czytam sobie forum.
07 stycznia 2018 09:12
wichurra2

Na dodatek został sportowcem roku 2017 w plebiscycie Przeglądu Sportowego. Nawet Lewandowskiego wyprzedził.
I cześć Marta. Mało juz piszę, ale czasem czytam sobie forum.

I wspominasz " dawne czasy"
Nie ciągnie cię do De,do opiekuństwa z powrotem?
07 stycznia 2018 11:06
wichurra2

Bardzo wzruszające. Myślałam, że Stoch oszaleje ze szczęścia, bo dokonał czegoś nieprawdopodobnego, o czym świadczy fakt, że tylko Hannavaldowi się to wcześniej udało. Zapłacił jednak wysoką cenę za sukces - czytam właśnie jego książkę "Triumf, upadek, powrót do życia". Mam nadzieję, że Stocha ominie taki dołek. Pokazuje, jak jest silny psychicznie - chociażby właśnie tym, że nie oszalał ze szczęścia. No nic - po wiadomościach wydanie specjalne z Bischofshofen i będę dalej celebrować te chwile:)

Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3038/wygadaj-sie/w-domu-9/page/16

Cześc Wichurrko  Dawno Cię u nas nie było. Co u Ciebie, jak żyjesz ?? Nie tęsknisz za nami ??
07 stycznia 2018 11:17 / 2 osobom podoba się ten post
Marta2

I wspominasz " dawne czasy" :-)
Nie ciągnie cię do De,do opiekuństwa z powrotem?

Nie, ani trochę mnie nie ciągnie :) 
Ale nie wykluczam,  że kiedyś będę jeszcze musiała. 
07 stycznia 2018 11:19 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Cześc Wichurrko :-) Dawno Cię u nas nie było. Co u Ciebie, jak żyjesz ?? Nie tęsknisz za nami ??

Dobrze mi jest w Polsce - rozwiodłam się,  mam fajną pracę i sobie spokojnie żyję
07 stycznia 2018 11:36 / 5 osobom podoba się ten post
wichurra2

Dobrze mi jest w Polsce - rozwiodłam się,  mam fajną pracę i sobie spokojnie żyję

To mnie trochę zaskoczyłaś. Ale cieszę się, że jest Ci dobrze i że masz fajną pracę. Zaglądaj do nas, bo Twój ślad cały czas tutaj jest  Trochę mi smutno, hmm.