A zakochałaś się czy nie ? :smiech3:
A zakochałaś się czy nie ? :smiech3:
Oj tam przecież nie o to pytam:)Pytam czy warto było te przygotowania,maseczki i inne takie poczynić?:)A Ty tylko żarcie i napitki:)
Broń Boszszeee ! ... Przystojniak ...urodny ( jeszcze ) ...głos niski , głęboki ...tylko mikrofon i do radia z nim ...O jeżuuu...żeby tylko na moment się zamknął i nie pierdacył ....Wyobraźnia zaczęła pracować na najwyższych obrotach . Bardzo kogoś mi przypominał . On cacy ...wszystkie kobity be ,be .
Broń Boszszeee ! ... Przystojniak ...urodny ( jeszcze ) ...głos niski , głęboki ...tylko mikrofon i do radia z nim ...O jeżuuu...żeby tylko na moment się zamknął i nie pierdacył ....Wyobraźnia zaczęła pracować na najwyższych obrotach . Bardzo kogoś mi przypominał . On cacy ...wszystkie kobity be ,be .
Prawie dokładnie :yahoo:....Prawie , boo...nażarłam się ...napiłam i ...sama , bez wyp...wyp ...wypraszania zawinęłam się ...powiedziałam , że kiepsko się czuję :oczko1:
Ale Orimowaty pyta czy wleczone było? Bo,że czołgania nie było,to już wiemy.:hihi:
Nie było wleczone . Wypiłam w sumie 4 kieliszki ...ostro zagryzając . Nawet mi we łbie nie zaszumiało ...Ja pierniczę ...myślałam , że marudne chłopy to tylko na papierze ....znaczy w wirtualnym świecie ...
Dzień dobry z domu.
W domu jak to w domu, dużo pracy a mało odpoczynku. Dokupiłam jeszcze do tej komody bibliotekę i biurko , Chyba oszalałam??
Nie chcę Dody denerwować :lol2: i boję się zdjęcia wstawić tych wspaniałych mebli .
Wczoraj był pogrzeb , zmarła moja sąsiadka 74 Lat. Sąsiad strasznie to przeżywa , smutny, zmartwiony, blady
jak ściana. Dałam kwiaty, na pogrzebie nie byłam, bo odbył się w innej miejscowości.
Koniecznie zrób zdjęcia tych wspaniałych mebli i wstaw. Co najwyżej wezmę coś na uspokojenie:smiech2:
Własnie się miałam dopytywać o zdjęcie komody z Twojego domu, bo obiecałaś, a sądzę ze juz dowieźli:hihi:
Doda, licytowałam jeszcze na drugiej licytacji tego Pana i mam!
Biblioteka i biurko, przywiozą mi w sobotę wszystko razem , tak uzgodniliśmy. Zdjęcia mam oczywiście ale z tzw wystawy sprzedaży na portalu pewnym hi, hii . Ok wstawiam a z mojego mieszkania wstawię w sobotę pod wieczór. p.s bez tego zegara.
Doda, licytowałam jeszcze na drugiej licytacji tego Pana i mam!
Biblioteka i biurko, przywiozą mi w sobotę wszystko razem , tak uzgodniliśmy. Zdjęcia mam oczywiście ale z tzw wystawy sprzedaży na portalu pewnym hi, hii . Ok wstawiam a z mojego mieszkania wstawię w sobotę pod wieczór. p.s bez tego zegara.
No sliczne. Koniecznie wstaw zdjęcia jak Ci przywiozą juz do domu.