Zdarzyło mi się dać kwiaty(piękne róże)mężczyźnie.Mężczyzna,to też człowiek.:-)

Zdarzyło mi się dać kwiaty(piękne róże)mężczyźnie.Mężczyzna,to też człowiek.:-)
No cos Ty....? Jakie kwiatki....? Do dzióbka jakiś smakołyk włożyć.....pogłaskać....no i wciąż powtarzać, że takiego mądrego i zdolnego to pierwszy raz w życiu widzisz.....:smiech3:
O kurde ..naprawdę mężczyzna też człowiek ?:smiech3:
No cos Ty....? Jakie kwiatki....? Do dzióbka jakiś smakołyk włożyć.....pogłaskać....no i wciąż powtarzać, że takiego mądrego i zdolnego to pierwszy raz w życiu widzisz.....:smiech3:
Podobno też czlowiek:-)ale jakże inaczej myślący:oczko1:
Podobno też czlowiek:-)ale jakże inaczej myślący:oczko1:
(usunięte) ...coo ? ...Kwiatki mam mu kupić , czy nawet czekoladki jakieś ??? ...Chyba bym zdurniała do reszty ( o ile jeszcze można ) jakbym facetowi kwiatki dawała ....Zdjęcie kwiatków to co innego , ale bukietyy ?
Dlatego tak ich kochamy.....:-)
Łeee...no to sie wie . I , że przystojniejszego od niego to ze świecą nie znajdziesz . Cokolwiek ta świeca oznacza :smiech3:
Ooo......to.....to......oni są bardzo wrażliwi na punkcie swojego wyglądu....I równie próżni jak my, kobiety.....:-) takie nasze kochane tygryski.....:-)
Masz rację nie wykosztuj się :-)Daj mu zdjęcie kwiatków i powiedz że takie lubisz i ladnie pachną nawet i już:lol3:
Moniu...mam gorącą prośbę . Proszę nie pisać teraz , bo mi maseczka zastyga . Jutro muszę wyglądać jak prawdziwa kobita ....albo na podób .
Ach musisz wyglądać jak milion dolarów ale co ty za maseczkę robisz?:-)ja tam robię co dzień ale (efekty dalekie od opisanych:-))jak już robię to tylko takie co niezastygną a jakoś nawilżą:-)Dobra jutro podam jakie:-)
Nie wk..denerwuj Basiunia oka mego ....u mnie jeszcze - 10 !
Dzień dobryyy :buziaki1:
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3038/wygadaj-sie/w-domu-9/page/30
Dzień dobry Barbarko :buziaki1:
U Ciebie już idzie ku lepszemu, tylko -10:smiech3:
Ps. Fajnej i owocnej imprezy imieninowej Tobie życzę .:zakochany:
Oczywiście tak jak reszta towarzystwa czekam z niecierpliwością na relację .:buziaki: