Taaaaa,zadzieram kiece i lece:):):)Ha ha ha
Taaaaa,zadzieram kiece i lece:):):)Ha ha ha
A nie czytalas, ze tam wyzywienie i zakwaterowanie bezplatne? Nie musisz kiecki zadzierac.
Ooooo,nie doczytałam,toś mnie pocieszyła:)Super,bo ja nie lubię w kieckach chodzić:)Wolę spodenki:)I w dupkę ciepło:)To była taka ,jak to się nazywa?Przenośnia?O! Tak ,tak,przenośnia.Dosłownie ,bo jak żyje latającej foki nie widziałam:)Nawet na ruskim filmie rysunkowym:)
Skoro kolezanki zainteresowane to wkleje wam linka. Bo ja tez przegladam ta stronke. Czasami. A raczej przegladalam gdy jeszcze gewerbe posiadalam. Dupy nie urwie po porobieniu wszelkich oplat, ale jak sie wyrwie z kontekstu to a i owszem.
http://www.opiekun24.pl/news.html
Wkleje jeszcze raz, zeby szlo otworzyc, bo nie tylko kasa jest wazna, ale ile jest roboty.
Wkleje jeszcze raz, zeby szlo otworzyc, bo nie tylko kasa jest wazna, ale ile jest roboty.
Skoro kolezanki zainteresowane to wkleje wam linka. Bo ja tez przegladam ta stronke. Czasami. A raczej przegladalam gdy jeszcze gewerbe posiadalam. Dupy nie urwie po porobieniu wszelkich oplat, ale jak sie wyrwie z kontekstu to a i owszem.
http://www.opiekun24.pl/news.html
Jak to przeglądasz? To do Ciebie nie dzwonią z propozycjami, tylko musisz sama szukać? :zaskoczenie1:, no wiesz????
I dlatego tyrasz w heimie a nie na zleceniach z porzadnych agencji. Pomysl sama, jak moglabys byc szczesliwa gdybys miala osobistego podopiecznego, ogrodek i swiece po kolacji. Zawsze Ci mowilam, zebys mnie sluchala. Ale Ty nie i nie! :-)
No pacz. Takie zycie. Ale to pewnie dlatego,ze nie jestem Idealia Opiekunkiewicz tylko zwykla mysz.
Ano tyram....ale cóż - taka już niepokorna kobietka ze mnie :uśmiech ona2: Szczęście to dla każdego jest coś innego.
A co dla mnie znaczy, to ew. prywatnie mogę powiedzieć.... :chowa sie:
Ano tyram....ale cóż - taka już niepokorna kobietka ze mnie :uśmiech ona2: Szczęście to dla każdego jest coś innego.
A co dla mnie znaczy, to ew. prywatnie mogę powiedzieć.... :chowa sie:
Cóż za cudeńka , bardzo ładne .
Prawdziwa smietanka:szampan: szkoda ,ze swieta spedzam w domu:lodowka: