Prawdziwa smietanka:szampan: szkoda ,ze swieta spedzam w domu:lodowka:

Prawdziwa smietanka:szampan: szkoda ,ze swieta spedzam w domu:lodowka:
Ja wzięłam starą zimową kurtkę,taką że nie będę jej zabierać z powrotem.
Zajęłaby mi prawie całe miejsce w walizce.
Pakuję się na jutrzejszy wyjazd.Niby jadę na miesiąc,ale może na trzy miesiące.Wyjełam moje wielkie torbiszcze , które straszy na pół pokoju.Co wziąć,bo możliwe że wrócę latem.A nadają mrozy jeszcze.No nowe miejsce jadę,więc nawet suszarkę do włosów mus zabrać,bo nie wiem jak będzie..Jakoś pokombinuję.
,
Pakuję się na jutrzejszy wyjazd.Niby jadę na miesiąc,ale może na trzy miesiące.Wyjełam moje wielkie torbiszcze , które straszy na pół pokoju.Co wziąć,bo możliwe że wrócę latem.A nadają mrozy jeszcze.No nowe miejsce jadę,więc nawet suszarkę do włosów mus zabrać,bo nie wiem jak będzie..Jakoś pokombinuję.
,
Wziełam tym razem dwie kurtki,zimową i lzejszą ,w której teraz śmigam Dostałam jeszcze dwie )Torbę zapasową mam jak zawsze ,ale małą ( Albo pozyczę duzą od Kulki albo coś zostawię a nie lubię tego robić ,bo nigdy nie wiadomo czy się wróci w dane miejsce
Suszarkę do włosów zawsze swoją zabieram,malutka jest to wlizie w jaki kątek walizki )
ps .brak kropek tam gdzie być powinny jest zamierzony)
Opieka nie zajac nie ucieknie:-) ja sobie wole jechac do Gdanska wlasnie:ferrari:, no pociagiem
Opieka nie zajac nie ucieknie:-) ja sobie wole jechac do Gdanska wlasnie:ferrari:, no pociagiem
Siedzę i segreguję pomoce "naukowe" . Na jednej szteli uratowały mi życie .