Pogoda jest cudowna , a ja muszę siedzieć w kuchni .:-( Dzisiaj mam gości i jestem w trakcie gotowania obiadokolacji dla 8 osób .:gotowanie:
Pogoda jest cudowna , a ja muszę siedzieć w kuchni .:-( Dzisiaj mam gości i jestem w trakcie gotowania obiadokolacji dla 8 osób .:gotowanie:
Ty się ciesz, że nie dla 18-tu albo 80-ciu. To dopiero horror.
Jutro jadę w sina dal :-) umówiłam juz kolejkę i zrobie sobie kuku :-) Dopiero skonczyłam pracę domową, jeszcze wino musiałam rozlac do flaszek, bo juz termin mijał. Nie bede jednak dzisiaj probowała jakie wyszło z butli a raczej jakie węzykiem sciągęłam . Pachnie ładnie a w smaku ? jutro pokosztuję.
Mówią "gość w dom ..... niech każdy sobie dopowie.
Gość w dom , Bóg w dom . Wino domowego wyrobu musi smakować , zazdroszczę .:-)
Niestety gonią mnie do pracy :-( . Może wieczorem będę miała chwilkę. Już pisałam .....JA CHCĘ DO PRACYYYYYYYYY . :-)
Ja też zmykam-niby tylko zając to zając , ale co masz zrobic jutro , zrób dzisiaj, zwłaszcza ,że jutro niedziela.
Kiedyś na forum pisałam, że należę do organizacji non-profit założonej przez młodego człowieka, który obecnie jest jej prezesem. Prawie nikt nie wierzył, że przetrwamy, rozwiniemy się, ale jednak...Dzięki temu młodemu upartemu człowiekowi ,regularnej pracy i mimo rzucanych kłód pod nogi zrobiliśmy już wiele- ku radości dzieciaków i dorastającej młodzieży.:serce: