Odebrałam , Malgi stwierdziła, że piękny . Jutro go wypróbuję, bo to piątek i dzień sprzątania .:-) Jest to pierwsza inwestycja :-) zrobiona osobiście . Jeszcze kupię futro z popielic , bo norki mam i lisy mam nie wspomnę o nutriach .:lol3: A co tam, kanarka na złotym łańcuszku też mam .A Gusia nie ma :lol3::lol2::lol1:
Ja w październiku spłaciłam kredyt hipoteczny na zakup naszego małego domku.
A drugie tyle, albo i więcej kosztował remont i modernizacja. Teraz mamy piękny domek w pięknym miejscu. Mój :serce: mówi, że to jego raj i że jest już na wiecznym urlopie. Ten po lewej to nasz domek.
Odebrałam , Malgi stwierdziła, że piękny . Jutro go wypróbuję, bo to piątek i dzień sprzątania .:-) Jest to pierwsza inwestycja :-) zrobiona osobiście . Jeszcze kupię futro z popielic , bo norki mam i lisy mam nie wspomnę o nutriach .:lol3: A co tam, kanarka na złotym łańcuszku też mam .A Gusia nie ma :lol3::lol2::lol1:
Chyba się rozpłaczę . Albo zezłoszczę, Mleczko wszystko ma, a ja nie mam
Lisy moje wyliniały, nutrie zesztywniały, norki gdzieś rozlazły a baranica baranem capić zaczęła i musiałam wyrzucić.
Nawet z czapki z królika wyrosłam
Kanarka też nie mam, "ostał mi się ino sznur ",złoty na szczęście
Chyba się rozpłaczę :placze1:. Albo zezłoszczę, Mleczko wszystko ma, a ja nie mam :nerwowa:
Lisy moje wyliniały, nutrie zesztywniały, norki gdzieś rozlazły a baranica baranem capić zaczęła i musiałam wyrzucić.
Nawet z czapki z królika wyrosłam :-(
Kanarka też nie mam, "ostał mi się ino sznur ",złoty na szczęście :lol1::lol2::lol3:
Chyba się rozpłaczę :placze1:. Albo zezłoszczę, Mleczko wszystko ma, a ja nie mam :nerwowa:
Nawet z czapki z królika wyrosłam :-(
Kanarka też nie mam, "ostał mi się ino sznur ",złoty na szczęście :lol1::lol2::lol3:
Padłam i leżę 🤣🤣🤣
Uśmiałam się jak norka i przypomniałam sobie o futrze z karakułów i dwóch kożuszka, które to były przywiezione z gramanicy. Jeden z Turcji, a jeden z Bułgarii osobiście przywlekłam. Co z tego, że mam, jak i tak nie noszę 🤔😂
Padłam i leżę 🤣🤣🤣
Uśmiałam się jak norka i przypomniałam sobie o futrze z karakułów i dwóch kożuszka, które to były przywiezione z gramanicy. Jeden z Turcji, a jeden z Bułgarii osobiście przywlekłam. Co z tego, że mam, jak i tak nie noszę 🤔😂
Nie łapiecie mojego poczucia humoru . Z "racji o której wiecznie pisze " szacunku do zwierząt nigdy nie nosiłam żadnych futer .Umarłabym na zawał albo spaliła się że wstydu ." gdybym takie coś założyła .
Nie mnie oceniać co kto zwozi o co kto nosi . Zaczepiłam Gusie , bo myślałam ,że się trochę posmiejemy i ponsbijamy wzajemnie
I nic więcej .
Nie łapiecie mojego poczucia humoru . Z "racji o której wiecznie pisze " szacunku do zwierząt nigdy nie nosiłam żadnych futer .Umarłabym na zawał albo spaliła się że wstydu ." gdybym takie coś założyła .
Nie mnie oceniać co kto zwozi o co kto nosi . Zaczepiłam Gusie , bo myślałam ,że się trochę posmiejemy i ponsbijamy wzajemnie
I nic więcej .:-(
No trudno, każdy ma inne poczucie humoru. Ja śmiałam się z postu Gusi, o Tobie nawet nie wspomniałam,a że mam to się pochwaliłam i abstrachując od tego czy jestem wielbicielką zwierząt czy nie, to aż tak konserwatywna nie jestem. Lubię skórzane wyroby, ale jakby ich nie było na rynku, to żadna krzywda dla mnie
07 lutego 2023 16:19 / 6 osobom podoba się ten post
Pogoda piękna, mam otwarte drzwi na taras .Tak na chwilkę . Powietrze pachnie ,słoneczko grzeje mimo, że ten. jeszcze nie wiosenna . Magnolia pąki ma tuż, tuż przed pęknięciem. Pietruszka zielona , a moje kamelie przetrzymały te niewielkie mrozy i też mają pąki kwiatowe . No i budyń mi pomógł , czuje się raźniej
Pogoda piękna, mam otwarte drzwi na taras .Tak na chwilkę . Powietrze pachnie ,słoneczko grzeje mimo, że ten. jeszcze nie wiosenna . Magnolia pąki ma tuż, tuż przed pęknięciem. Pietruszka zielona , a moje kamelie przetrzymały te niewielkie mrozy i też mają pąki kwiatowe . No i budyń mi pomógł , czuje się raźniej :-)
Zazdroszczę, u mnie w domu w PL 0 i straszna wilgoć w powietrzu. Nie lubię takiej zgniłej pogody
15 lutego 2023 11:40 / 5 osobom podoba się ten post
Obudziłam się po czterogodzinny głębokim śnie .W miarę jestem wypoczęta , mogę jeszcze poleżeć ale......domowe obowiązki wołają mnie .Rano szyby w aucie były zamurowane musiałam skrobać te boczne .Przód przykryłem .Teraz słoneczko nawet dość wysoko ,niebo jak chaber ,spokój i cisza. Plandnia a po południu drzemka .Dobrze być w domu , ale ciągnie wilka do lasu .::
16 lutego 2023 13:16 / 3 osobom podoba się ten post
Na późniejszą porę jestem umówiona na pączki . Siedzę z walkami na głowie i wymyślam strój .Zawsze sobie robimy takie złoty czarownic z okazji i bez okazji .Jest nas jeszcze parę ze starej paczki..Lubimy się, pomagamy sobie i spotykamy się o ile nam pozwala czas, sytuacja rodzinna i zdrowotna . Lete jak na skrzydłach .Miałyśmy iść do kina niestety pączki wzięły górę .
Na późniejszą porę jestem umówiona na pączki . Siedzę z walkami na głowie i wymyślam strój .Zawsze sobie robimy takie złoty czarownic z okazji i bez okazji .Jest nas jeszcze parę ze starej paczki..Lubimy się, pomagamy sobie i spotykamy się o ile nam pozwala czas, sytuacja rodzinna i zdrowotna . Lete jak na skrzydłach .Miałyśmy iść do kina niestety pączki wzięły górę .:dwa piwa::dwa piwa:
Zazdroszczę ,moje czarodziejki i inne nawiedzone, też się dzisiaj przy pączkach spotykają a ja,bidula,sama tutaj poleguję po obiedzie i się zastanawiam ,iść po te pączki czy nie?
Ale jakie tu pączki, donutsy jakieś ☹
Przejdę się zaraz do cukierni, i tak planowałam godzinny szybki spacer. Może znajdę jakiegoś Berliner z różaną konfiturą albo inną marmeladą i gussem 😉
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnego działania witryny (cookies niezbędne) oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb (cookies opcjonalne – możesz na nie wyrazić zgodę). Klikając w ustawienia dowiesz się więcej lub zmienisz preferencje urządzenia, z którego korzystasz. Szczegółowe informacje znajdziesz również w naszej polityce prywatności.
Pliki cookies w Opiekunki24.pl
Dostosuj zachowanie naszej strony do własnych preferencji
Wymagane
Te pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być wyłączone w naszych systemach. Są one zazwyczaj ustawiane tylko w odpowiedzi na działania podejmowane przez użytkownika, które sprowadzają się do zapytania o usługi, takie jak ustawienie preferencji prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Można ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o tych plikach cookie, ale niektóre części witryny nie będą wtedy działały. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych. Zablokowanie tych plików cookie w przeglądarce może skutkować nieprawidłowym działaniem serwisu.
Reklama
Te pliki cookie mogą być ustawiane przez naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Mogą one być wykorzystywane przez te firmy do budowania profilu zainteresowań użytkownika i wyświetlania odpowiednich reklam na innych stronach. Nie przechowują one bezpośrednio danych osobowych, lecz opierają się na jednoznacznej identyfikacji przeglądarki i sprzętu internetowego. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, doświadcza mniej ukierunkowanych reklam.
Personalizacja
Te pliki cookie umożliwiają stronie internetowej zapewnienie większej funkcjonalności i personalizacji. Mogą być one ustawione przez nas lub przez zewnętrznych dostawców, których usługi zostały dodane do naszych stron internetowych. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, niektóre lub wszystkie te usługi mogą nie działać prawidłowo.
Analityka
Te pliki cookie umożliwiają nam zliczanie wizyt i źródeł ruchu, dzięki czemu możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej witryny. Pomagają one ustalić, które strony są najbardziej i najmniej popularne i zobaczyć, jak odwiedzający poruszają się po stronie. Wszystkie informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane i tym samym anonimowe. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedził naszą stronę internetową.