Mniej więcej załapałam o co kaman,ale proszę jak już, to pisz poprawnie i z tłumaczeniem w nawiasie:)Proszę:)Bo potem znów Zosia powie ,że tylko ona zjebki dostaje:):)

Mniej więcej załapałam o co kaman,ale proszę jak już, to pisz poprawnie i z tłumaczeniem w nawiasie:)Proszę:)Bo potem znów Zosia powie ,że tylko ona zjebki dostaje:):)
tak potocznie mówimy o dożywianiu dojelitowym:-)
Okropna jesteś Kasiu . Zamiast najpierw " Guten Morgen " ( Dzień dobry )to Ty od razu z opitalajkami jakimis wyskakujesz . A fee...niedobra Ty ...pyszczata :smiech3:
Co się będziesz tłumaczył ...Cepia sie ona i cepia :oczko1:
tak potocznie mówimy o dożywianiu dojelitowym:-)
Tyle to ja wiem ,ale Twoje "narung" nie jest poprawnie- to tak samo jak "bis glajś",wiadomo o co chodzi a poprawnie nie jest!Poprawnie ma być !!!!Wrrrrrr
a jak powinnmo być:?bezradny:
Co się będziesz tłumaczył ...Cepia sie ona i cepia :oczko1:
a jak powinnmo być:?bezradny:
Nahrung. .....tak słownik zapodaje.Też musiałam sprawdzić.:-(
Tak , żeby Kasia była zadowolona ...znaczy poprawnie , jak się pisze a nie fonetycznie :oczko1:
Noo...bezucha mam w domu . Jest ich trzech ...płci męskiej ...a ja durnowata siedzę skulona przy lapku . Sprint drużynowy obejrzałam ...Polki na 7 miejscu !!!...W kuchni pyrkoli mi sie na patelni Rind flajsz . Oby tylko do 14-tej dopyrkolił się do miękkości . Ten flajsz :smiech3:
masz rację w srodku jest h,czy ja znowu nie gadam świństw?:-)