Na wyjeździe 40

01 marca 2018 16:25 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

No i piknie , moje strony , zapraszam serdecznie))

Co rusz ktoś jedzie do Nadrenii, ale wszyscy daaaaleko 
01 marca 2018 16:35 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Nie,z bawarskim zadupiem pożegnałam się ładnie.Nadrenia - Westfalia.:-)

Daj znać dokladniej bo ja też te rejony.
01 marca 2018 17:00 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

Daj znać dokladniej bo ja też te rejony.

No, i ja te rejony . A gdzie Ty, konkretnie ?
01 marca 2018 17:02 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

No, i ja te rejony :bravo:. A gdzie Ty, konkretnie ?

41238
01 marca 2018 17:12 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

41238

Półtorej godziny ode mnie 
01 marca 2018 17:28 / 5 osobom podoba się ten post
margaritka59

Półtorej godziny ode mnie :welcome::-)

Ale szkoda ze wczesniej mie wiedzialam bo mialam 3 dni wolne .Jak by wiosna byla to bym we wtorek albo czwartek dotarła bo tez sporo wolnego ale teraz nie chce mi sie.Ale moze Tobie by sie chcialo?
01 marca 2018 17:29 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Znowu 5 dni.Ale muszę tak ,bo mogę pracować max, do połowy kwietnia ,bo później przygotowania do ( znaczy mnie i Osobistego :hihi:) do ślubu syna.:-)

No to ja dłużej, bo 10 dni.
Podobnie teraz pracuję od zeszłej jesieni- krótkie urlopy (max 2 tyg) w Pl, bo co rusz mam jakieś terminy, które nie pozwalają mi jakoś normalnie tego ogarnąć.
Teraz plan jest na siedzenie do ok 15-20 maja. 
01 marca 2018 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Co rusz ktoś jedzie do Nadrenii, ale wszyscy daaaaleko :ona placze:

NRW duża jest.
Ja też tu bywam i też mam do wszystkich daleko
01 marca 2018 17:30 / 5 osobom podoba się ten post
moni.r

Ale szkoda ze wczesniej mie wiedzialam bo mialam 3 dni wolne .Jak by wiosna byla to bym we wtorek albo czwartek dotarła bo tez sporo wolnego ale teraz nie chce mi sie.Ale moze Tobie by sie chcialo?

Patrza jakie tu mundre , no!! A do mnie to co qwa !!40 km masz i doopy nie ruszylas ))
01 marca 2018 17:34 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Patrza jakie tu mundre , no!! A do mnie to co qwa !!40 km masz i doopy nie ruszylas ))

No tak ale durna ostatnio jestem .Nie mam nic na swoje wytlumaczenie .Ale teraz bede pamietala wolne =Magdzia

01 marca 2018 17:35 / 6 osobom podoba się ten post
Dwa dni wolnego w tygodniu to luksus nad luksusy.Właściwie 2 x po 8 godzin ,ale zawsze:)Dziś zrobiłąm sobie święto lenia,czyli poza zajmowaniem się własną cenną osobą nic pożytecznego w związku z pracą nie robiłam:)Nawet od tak sympatycznej PDP jak Kulka, dobrze jest odsapnąć:)Kolejną sztelę ,jak przyjdzie pora też sobie zażyczę z przedszkolem:):):)Póki co na zmiany się na szczęście nie zanosi:)
01 marca 2018 17:41 / 11 osobom podoba się ten post
Dzis tu u mnie cuda sie dzieja , jakies barany chodza po chacie )) Dziadek moj zdrowy na glowe- tak myslalam do dzis .Dzis to on przechodzi samego siebie.Rano opowiedzial mi wstrzasajaca historyjke , jak to odkryl maszynke do golenia jednej opiekunki.Az zadzwonil do corek , jak to po co kobiecie maszynka , ze niby nogi goli?Corki mu odp., ze tez uzywaja maszynek do golenia nog.Oswiecilam dziadka dzis , ze nie tylko nogi kobiety gola))).Teraz wsadzil sobie w kieszen spodni jakis dzwoneczek , chodzi z pokoju do kuchni i dzwoni.Mowilam , zeby na pole do baranow szedl)))Mam nadzieje , ze mu sie nie pogarsza , ale smiechu mam pod dostatkiem , taki z niego apacz))
01 marca 2018 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
moni.r

No tak :palka:ale durna ostatnio jestem .Nie mam nic na swoje wytlumaczenie .Ale teraz bede pamietala :-)wolne =Magdzia

Za kare dwa razy w kolo domu na kolanach)))
01 marca 2018 17:45 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Będą jutro w robocie.:-) ....wyurlopowałam się bez całe pięć dni , " wyszalałam" i jadę znowu.:uśmiech ona2:...noo,komu w drogę,temu czas ...kłaniam się forumowej " braci" w pas .:super1:...Do " usłyszyska" :buziaki2:

Moja kochana A,laseczko.To tak więcej sexu i jedż do roboty.Chociaż na zapas nie da rady.Ja jak zwykle jak w domu ,to urwana z choinki i trochę zdezorientowana.( Na chorobę zwalam):sex:
01 marca 2018 17:45 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Za kare dwa razy w kolo domu na kolanach)))

No nie na kolanach bo nie lubie tej pozycjiale przeleciec sie z 2razy mogę