Ja na Calibre. to jest taki program, gdzie masz swoją bibliotekę - przesyłasz książki na Kindla, no i przekonwertować możesz.
Ja na Calibre. to jest taki program, gdzie masz swoją bibliotekę - przesyłasz książki na Kindla, no i przekonwertować możesz.
Dzieki, a jakas wskazówka z jakiej strony pobraćżeby było bezpiecznie, żeby sobie niepotrzebnego badziewia nie ściągnąc przy okazji? Bo sie boje tego jak diabła:)
Dzieki, a jakas wskazówka z jakiej strony pobraćżeby było bezpiecznie, żeby sobie niepotrzebnego badziewia nie ściągnąc przy okazji? Bo sie boje tego jak diabła:)
No nie wiem - trzeba najpierw otworzyć Calibre, tam się coś ładuje u mnie. A maila przeważnie mam już otwartego. Tak mi wygodniej:)
Wichurka, a ja własnie mam problem, jak z Calibre na pocztę wrzucić, jak np koleżankom wysyłam. Znasz jakąś krótką drogę? Z Calibre na maila - obcego, albo choćby swojego.
Teraz mam sezon na trillery. Współczesna literatura skandynawska. Czytałaś coś ciekawego ?
Ostatnie thrillery i kryminaly jakie mam to sa takie:
Craig James - Zlo czai sie w cieniu
Rankin Ian - Sprawy wewnetrzne
Wolski Marcin - 7.27 do Smolenska
Patterson Richard North - Milczacy swiadek
Patterson Richard North - Wyrok ostateczny
Jak cos chcesz z tego to wybierz.Sa Twoje.
Żadnej z tych książek nie mam.
Chcę wszystkie !
Pliss....