No już dobrze, dobrze:) Nie chodzi o to, żeby się kłócić:)
No już dobrze, dobrze:) Nie chodzi o to, żeby się kłócić:)
Stanęła Mleczko w mojej obronie i ja tam wdzięczna jestem.
Tyle się wieczorową porą napisałam, a tu od rana przykre słowa, że się Bieta na mnie zawiodła i posądza mnie o plagiat.
Może Bieto przytoczysz te fragmenty z Interii, z których niby zerżnęłam.
Jeżeli nawet opinie byłyby podobne, to chyba ktoś inny po przeczytaniu tych samych książek może mieć podobne wrażenia.
A gdybym chciała już ściagać, to na pewno na Interię bym w tym celu nie poszła. Znam lepsze strony z recenzjami książek.
Tobie nie:)
A co do recenzji to ja sobie często czytam taka stronke i czasem z niej książki wybieram:
http://miastoksiazek.blox.pl/html
No wiesz co:)
Na Interii od lat nie byłam i to moja opinia. Nigdzie nie podglądałam:)
na interii od lat nie byłaś :)) no żeś ty mój
Pracowałam w szkole i, uczyłam jak można kontaktować się dzieci-rodzina / za granicą/
Nie rozumiem Cię zupełnie.
Napiszę jeszcze raz, co już wyżej pisałam -
Może Bieto przytoczysz te fragmenty z Interii, z których niby zerżnęłam.Jeżeli nawet opinie byłyby podobne, to chyba ktoś inny po przeczytaniu tych samych książek może mieć podobne wrażenia. A gdybym chciała już ściagać, to na pewno na Interię bym w tym celu nie poszła. Znam lepsze strony z recenzjami książek.
A coż to nowego,że posilkowała sie cudzą opinią (jezeli nawet to zrobiła) zwykłe przepisy i porady są ściągane żywcem i co?Od kiedy to wszystkie wpisy są autorskie?
Ja się już dawno na tobie zawiodłam i nigdy o tym nie napisze:):):):):)