Literatura piękna i mniej piękna

24 września 2014 17:35
wichurra

Obraziłaś mnie tutaj, więc tutaj wskaż mi to kopiowane przeze mnie źródło.

Sory wichura, nie moim zamiarem było obrazić Ciebie i kogo-kolwiek :)
Znalazłam podobny cytat....dobra, nie gadajmy tu na forum
24 września 2014 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

No właśnie coś ostatnio tracę na powodzeniu - najpierw Arabrab, później Barbarella, Magdzie nie liczę, bo jej nie znam i mnie nie rusza, a teraz Ty przeciwko mnie.

Nie przejmuj sie ważne,że jestes soba, a nie jak chorogiewka.
24 września 2014 17:36 / 2 osobom podoba się ten post
Wichurrko,tylko nie znikaj z forum z tego powodu.Bardzo odczułabym Twoja nieobecność.Lubie Cie bowiem straszecznie za pasje do zycia,za zdecydowanie w wyrazaniu opinii,za tzw.pogode ducha,która wydaje mi się masz,za awatar,za całokształt.

24 września 2014 17:36 / 6 osobom podoba się ten post
Nie no - ja chętnie ten cytat zobaczę. Pewna jestem, że znikąd nie kopiowałam. Jeszcze mi intelektu starcza, żeby po lekturze móc kilka zdań o niej napisać. Jestem więc pewna i chętnie zobaczę te podobne cytaty.
24 września 2014 17:38 / 6 osobom podoba się ten post
Impala

Wichurrko,tylko nie znikaj z forum z tego powodu.Bardzo odczułabym Twoja nieobecność.Lubie Cie bowiem straszecznie za pasje do zycia,za zdecydowanie w wyrazaniu opinii,za tzw.pogode ducha,która wydaje mi się masz,za awatar,za całokształt.

Dzięki:)
Pewnie, że nie zniknę. Nie straszne mi żadne "potfory":) 
24 września 2014 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Matko moja!Co ty za pomysły Wichurce podsuwasz?!Tfu tfu!!!!Wichurka-nie czytaj tego!!!Ja tam Cię uwielbiam:):):)I jeszcze dużo, dużo osób!!!Siedź!
24 września 2014 17:40 / 5 osobom podoba się ten post
Ok - to teraz się wygodnie rozsiadam, czytam kto jak mocno mnie lubi i pod sufit rosnę:)
24 września 2014 17:41
Palestra na inny topik prosze.
24 września 2014 17:52
wichurra

No właśnie coś ostatnio tracę na powodzeniu - najpierw Arabrab, później Barbarella, Magdzie nie liczę, bo jej nie znam i mnie nie rusza, a teraz Ty przeciwko mnie.

Nigdy, nigdy przeciw Tobie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24 września 2014 18:01 / 2 osobom podoba się ten post
No już dobrze:)
Ale linki chętnie zobaczę:)
24 września 2014 18:11 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie przejmuj sie ważne,że jestes soba, a nie jak chorogiewka.

całe szczęście, że wichura jest sobą :)))  Ty nie zasługujesz nawet na kija-bija
24 września 2014 18:27 / 1 osobie podoba się ten post
Wichurra - znalazłas cos  nt Moniki Szwaii - qrcze, chce poczytac.
24 września 2014 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tu polubienia otwieram, zacytowane posty szukam, w międzyczasie kolacja musiała wpaść. Do tego napisałam list do byłego pdp na 3 strony A4 - komputerowo pisane, więc wiesz, ile ja mam zajęć?:) Ale zaraz sprawdzę tą panią.

P.S. Sprawdziłam - nie jest to chyba literatura dla mnie. To chyba typowe powieści dla kobiet, a takich nigdy nie lubiłam. Raz próbowałam Grocholę czytać, ale nie ujechałam:) Podobnie jak Amelka, lubię książki z których coś się mogę dowiedzieć - poznać inne kultury, obce mi kraje, jakieś biografie, wspomnienia lubię. 

24 września 2014 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
bieta

Sory wichura, nie moim zamiarem było obrazić Ciebie i kogo-kolwiek :)
Znalazłam podobny cytat....dobra, nie gadajmy tu na forum

I to jest właśnie chwyt psychologiczny. 
Ktoś ciebie obraża, coś zarzuca. Najczęściej nieprawdę. I co robisz?
Ano dokładnie to, co zrobiła Wichurra. Podaj przykład, podstawę. Albo co jest przedmiotem naszej rozmowy? 
I co robi atakujący? 
Wycofuje się speszony, bo niestety przegrywa. 
Bo kto twierdzi, ten dowodzi.

Dlatego jeśli czegoś do końca nie wiem, nie wypowiadam się w temacie )

24 września 2014 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Te , lasencja a cóz Ty do mnie z tymi słowami ?..Sama zawsze twierdzisz , że to tylko dyskusja , że każdy z nas może i ma pełne prawo do tego , żeby mieć własne zdanie na dany temat ...Ej , bo się na Tobie zawiodę i to zaraz -:)))))))))))))))