Wiele zależy też i od linii lotniczych. Redukują loty ze względu na małą ilość pasażerów . Pewnie i po zniesieniu blokady ruchu lotniczego tak będzie- bo obostrzenia na granicach zostaną. Czyli wjadą ci co do pracy i obywatele do domów.
Wiele zależy też i od linii lotniczych. Redukują loty ze względu na małą ilość pasażerów . Pewnie i po zniesieniu blokady ruchu lotniczego tak będzie- bo obostrzenia na granicach zostaną. Czyli wjadą ci co do pracy i obywatele do domów.
A Ty,Tina, lecisz czy jedziesz czymś do Szwajcarii?
Dla wkurzonych brakiem połączenia samolotowego mam propozycję :-) Usmiechnijcie się troszkę.
https://youtu.be/4ubwK9P7eHE
Ja też chcę bardzo żeby przyleciał nawet jeśli byśmy musieli się zamknąć na kwarantannie i prosić o zrobienie zakupów. Niech odpocznie. Jego i chłopaków z formy też ta sytuacja rozłożyła psychicznie na łopatki. Szkoda mi ich bo od 6 stycznia są poza domem. Każdy tęskni.
Dziś to zaliczylam :-)
Auuuuuu :lol1:
A po niedzieli KiK? Ja już widziałam na drzwiach kartkę, ze w poniedziałek otwierają. Ale dam im że 3 dni i podjadę sobie zobacze.
:gwizdanie::smiech2:
Z czego tak się cieszysz?:-)
Dziś to zaliczylam :-)
O,na Bad Godesbergu byłaś :-)
No przy okazji podrzuciłam latający dywan, coby kłopoty z samolotami rozwiązać :lol2:
Tak:-)windą do nieba wjechałam i na huśtawce się pobujalam, dziadek mi fotkę pstryknął, nawet mi głowy nie obciął, ale nie wstawię bo siem wstydze:zawstydzony:tylko na priv :-)