Dokładnie :tak:

Dokładnie :tak:
Wlacha... Umierają na grypę, nadcisnienie, udary, nowotwory, Odrę... Na Zatwardzenie też można.... I na głowę durna też można.... Na astmę tyz... Itd itd.... I na wyrostek też można..... :gwizdanie:
Właśnie dlatego trzeba jak najszybciej wrócić do normalnosci :-)
I jeszcze jedno :strzela z bicza:
Nie interesuje mnie korona totalnie!!
Interesuje mnie moja sprawa e - Rezept.
Mam poważniejsze rzeczy jak korona we glowie pięknej mej :gwizdanie:
Ja napewno nie będę nosić. Po 3 operacjach tarczycy nie jestem w stanie wytrzymać 5 minut z zakryta twarzą a co mówić np godzinę stać przed sklepem żeby do niego wejść i potem jeszcze w dusznym sklepie. Mogę pokazać plik dokumentów medycznych jeśli tak będzie trzeba.
W Koronawirus raport, w jednej ze stacji, mówil pewnego dnia, że osoby z dolegliwościamy Twoimi, nie muszą zakładać maseczek. Problem w tym,że ostatnie jakiś przepis jest interpretowany przez różne osoby inaczej. Na Twoim miejscu maseczkę miałbym ściągniętą, a w razie jakiejś kontroli i wątpliwości, na ten krótki czas założbym ją. W sklepach to różnie to może wyglądać, ale myślę,że nie wygonią Ciebie ze sklepu :)
Dobrze im tak. U nas trzeba nosić to niech oni też sobie noszą :smiech3:
Tylko mylę i mam taką nadzieję , że tutaj nie zrobią od razu z tego państwa policyjnego i mandacików po 500 euro nie będzie. ?
Ja to dopiero jestem poszkodowana. Straciłam zęba, a drugiego zaczęli mi leczyć kanałowo i teraz się okazało, że to też nie było potrzebne. Wydałam 2000 zł i nadal nie wiem co mi właściwie dolega. Dzisiaj skonsultowałam się z lekarzem telefonicznie i dalej nic nie wiem oprócz tego, że jak gorączki nie mam to nie jest jeszcze tak źle. Nie wiem czy mam się cieszyć????
Więc Twoją e recepta to pikuś przy moich perypetiach ale rozumie, że Cię to wkurza :przytul aniola:
Powiem... Ojoj...:aniolki: muszę po marudzić by zająć głowę czymś innym niż ten ta to g* :lol3:
Odwrócenie uwagi :gwizdanie:
Dobra taktyka :piatka:
Witaski kika :przyjaciele:co porabiasz
Spałam bo antybiotyk mnie osłabia . Teraz będę łaziła po nocy bo się wyspałam. Zla jestem sama na siebie. W innej sytuacji to już pewnie bym spacerowała z jakimś sympatycznym staruszkiem po uliczkach jakiegoś urokliwego zakątku w De a tak to lipa :bezradny:
No rozumiem :przytula: ale przecież niedługo wyjedziesz do Pracki :super:..... I czemu zaraz tak można by to zamienić na spacer z... Młodym, przystojnym,bogatym, sexownym, uroczym mesciznom:lol3: