Powitajki przy kawie 60

03 maja 2020 12:40 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Masz? To super-zejdzie do czwartku. Wiem jakie to paskudztwo- sama się kiedyś nabawiłam.
Malgi- spróbuj zmienic Finalgon na Voltaren. Finalgon ma taki skład, że moze Ci to zaostrzac.

Tak zrobię, dzięki za pomoc
03 maja 2020 20:43 / 6 osobom podoba się ten post
Dziękuję wszystkim za super zabawę i mile chwile.To był super dzień 
04 maja 2020 02:55 / 12 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w środku nocy, ale to już poniedziałek. Kiedy wy będziecie na porannym rozruchu, to ja będę pikowała w kieru ku łóżeczka. Tak więc już teraz dobrego dnia życzę. 
04 maja 2020 06:13 / 11 osobom podoba się ten post
   Poniedziałkowe dzień dobry.Za oknem leje,deszcz jednak potrzebny jest,choc jak spojrzałam na prognoze długoterminowa,to maj nie rozpiesci nas zbytnio słoneczna pogodą.Dzisiaj oczekiwanie,czy wypisza seniorkę,czy nie...Oby nie.Nic to,pije kawe,poprawiam koronę i do przodu.Miłego i bezstresowego poniedziałku Opiekunowo
04 maja 2020 06:17 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry: wczesnym bladym świtem. Pozdrowionka Kawusia się parzy a ja już zupełnie kompletnie ubrana co chwilę patrzę na zegarek, jak bym się co najmniej na pociąg spieszyła
Miłego dnia
04 maja 2020 06:26 / 13 osobom podoba się ten post
Witam Was wszystkich w poniedziałek. Kwarantanny 8/14 dzień trzeba zacząć. Dziś będę dzwoniła do Sanepidu i pytała się jak to jest z tą kwarantanna od 4 maja  zgodnie z nowym rozporządzeniem ? Nic to jeśli nie skrócą trzeba dalej siedzieć i z nudów padać. Nie lubię takiej bezczynności bo mam związane niepotrzebnie ręce a czas mi umyka. Na dziś też zrobiłam zamówienie na małe zakupy u sąsiada ( 800 metrów idę mnie fajny sąsiad ) . Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia bo u mnie narazie pochmurno a jak to się rozwinie zobaczymy. A teraz czas na kawkę kto ma ochotę. 

04 maja 2020 07:02 / 13 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo ! Ptasi koncert za oknem,słoneczko nieśmiało wychodzi....to będzie  piękny dzień  Za chwilkę  zaczynam szychtę...nowa  współpracownica  to super babka...fajnie będzie..Miłego dnia
04 maja 2020 07:23 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Tu też ptaszki urządzają koncert, ma być ładny dzionek. 
Życzę Wam spokojnego dnia i miłego dnia 
04 maja 2020 07:41 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  dobrego dnia kochani 
04 maja 2020 07:43 / 13 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Ta kawa z rana to smakuje jak nic innego! Zappach, smak- i nic więcej nie potrzeba....
04 maja 2020 07:50 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też  już kawa pachniemiłego dnia wszystkim życzę,! 
04 maja 2020 08:04 / 12 osobom podoba się ten post
Padało i pada i dobrze .Spałam jak zabita co mi się rzadko zdarza. Słonecznika zostawiam bo to kwiat mojego znaku zodiaku i Gusi też .Miłego dla każdego 
04 maja 2020 08:18 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Padało i pada i dobrze .Spałam jak zabita co mi się rzadko zdarza. Słonecznika zostawiam bo to kwiat mojego znaku zodiaku i Gusi też .Miłego dla każdego :buziaki2:

Aż musiałam spojrzeć w czeluście Internetu jaki kwiat jest dla mnie  wyszło że lilia 
04 maja 2020 08:53 / 12 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo ból pomału ustępuje.
Jakoś do pracy chyba uda się dotoczyć.
No i zaczynamy nowy tydzień.
Miłego dnia wszystkim.
04 maja 2020 09:08 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałek. Przyjemnego dnia i hop hop radośnie zaczynamy  nowy tydzień