Powitajki przy kawie 60

07 maja 2020 19:34 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No nie przeczę:hihi:

Znaczy się wysoka jesteś ??    
07 maja 2020 19:35 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Haluny Mychna pozbieral już Brajan za zywota swego. Potem latał po gminie z okrzykiem kol mi bejbe :lol2:

One more time albo jak kto woli :łon mor tajm
07 maja 2020 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie tym razem. Będę majstrować przy wirusie ptasiej grypy. Na bandę Kaczora i drugiego Donalda. Zasłuzyli :-)

Oj tak, tak. Pracuj owocnie 
07 maja 2020 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Znaczy się wysoka jesteś ?? :lol3:  :hihi: 

Abzatzów nie wdziewam na stopy mojenie nada 
07 maja 2020 21:34 / 7 osobom podoba się ten post
tina 100%

Grunt, zebys do konca turnusu się nie męczyła. Przy leżącej tez moze nie być łatwo- moze byc wstawanie w nocy - jak to bywa po powrocie pdp ze szpitala- ale nie biegaj na kazde zawolanie, bo czesto nie jest to koniecznie.Rozeznasz się juz sama w sytuacji a i twoje siostry pielęgniarki też na gorąco coś poradzą.

Wieczorem córka wspomniała,ze z Mama nie jest za wesoło.Wraca przed południem,jest na morfinie i praktycznie nie ma z Nia kontaktu.Cięzko bedzie,bo trzeba zawczasu pomysleć o profilaktyce przeciwodlezynowej.A zanosi sie na długie leżenie albo...bardzo krótkie.Jestem troche zestresowana,nie wiem ,co mnie czeka.Jutro Ja tylko przywioza i to wszystko,pflegedienst jeszcze nie przyjdzie.Dziwne to...
08 maja 2020 04:54 / 13 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo.
Zaczynam nowy turnus w nowym miejscu.
Myślę, że wszystko będzie w porządku.
Miłego dnia wszystkim.
08 maja 2020 05:54 / 13 osobom podoba się ten post
   No,własnie -dzieńdoberek.Co ja sie bede wagą przejmować,jak mam inne problemy.Wczoraj też nie mogłam zasnąć,to pewnie natłok mysli nie dawał mi spać.Dzisiaj wraca seniorka,pożyjemy,zobaczymy jak bedzie.Na razie cieszę się ciszą w domu i smakiem mocnej,czarnej.Wszystkim spokojnego dnia
08 maja 2020 06:12 / 11 osobom podoba się ten post
Witam ponownie.  Przywitałam się z Wami już raz w topiki " jak minął dzień" i tam Was odsyłam do odczytania. Przepraszam. Tutaj już króciutko. Dobrego dnia kochani i słońca nie tylko na niebie. 
08 maja 2020 07:05 / 13 osobom podoba się ten post

Dzień dobry
Pozdrawiam 
08 maja 2020 07:47 / 10 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w piękny i słonecznie się zapowiadający piąteczek 
Życzę miłego dnia przy dobrej kawusi 
08 maja 2020 07:50 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia pracującym i wypoczywajacym 
08 maja 2020 07:59 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  słonecznego dnia kochani 
08 maja 2020 08:45 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam Wszystkich serdecznie. Obchod ogrodu zrobiłam i muszę stwierdzić, że nic się nie zmieniło od wczoraj. Niczegi nie ubyło ani  też nie przybyło 
Wszystko pięknie kwitnie albo już przekwitlo, mam na myśli drzewa i krzewy owocowe,wiec jest nadzieja, że zapasy na zimę zrobię i będę miała co jeść 
Miłgo spędzenia piątkowe dnia Wszystkim życzę już 2 pije i sobie siedzę z córką a robota czeka 
08 maja 2020 09:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!
08 maja 2020 09:14 / 8 osobom podoba się ten post
Witam ,witam Zaraz dzwonię do firmy żeby i szczegóły na podpytać  .Zastanawiałam się czy mnie zaakceptują i na dodatek na jeden miesiąc ale udało się bo zaoszczędzili na kasie za transport, tak myślę bo przecież nie z Polski jadę tylko z Bonn.No i zdjęcie na moim profilu do rodziny piękne prawda?Takie wysłałam firmienajbardziej aktualne