Powitajki przy kawie 60

07 maja 2020 09:35 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo w ten słoneczny ale chłodny jeszcze dzień. Jutro bedzie cieplej  a w sobote to już gorąco będzie   Pracujcie dzielnie na te bułeczki z szynka. Ja jeszcze mam labę. Miłego dnia  
07 maja 2020 12:35 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim. 
To słońce, to chmury i deszcz za oknem, jak w życiu, radość czasem smutkiem przeplatana. 
Przyjemnego dnia 
07 maja 2020 14:05 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jestem i ja:ksiaze na rumaku:Piękne słoneczko więc poopalam się nad Renem na pauzie .Miłego radosnego dnia .Malgi i Tina szerokiej drogi do pracy :motor::ferrari::jazda na rowerze:

Dzięki Konwalijko  Jesteś Wielka 

Ostatnie chwile w domku- a jutro raniutko w drogę.

Dobrego dnia .
07 maja 2020 14:07 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzień dobry Opiekunkowo w ten słoneczny ale chłodny jeszcze dzień. Jutro bedzie cieplej :yeah: a w sobote to już gorąco będzie :lol1:  Pracujcie dzielnie na te bułeczki z szynka. Ja jeszcze mam labę. Miłego dnia :kwiatek dla ciebie: 

Taa  w sobotę będzie gorąco, będziemy chodzić po wodzie, a jak się  niektórym magikom  popierniczą sztuczki, to zmartwychwstaną trzeciego dnia 
07 maja 2020 14:10 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Dokładnie,całkowicie utożsamiam sie z tymi słowami.Spało mi sie kiepsko,o czwartej juz myslałam,że koniec spania,ale przysnęłam na mała godzinkę i kawa juz też pachnie.Zimno będzie,tak jak wczoraj.Ze szpitala nadal żadnych wiadomosci-wiem tylko,że pflegedienst bedzie codziennie przychodzić,a seniorka bedzie leżała w łózku około 6 tygodni-jak dobrze pójdzie.Ja tu napewno nie wrócę.Dobra,koniec biadolenia,miłego czwartku Opiekunowo :bzy_bzy:

Grunt, zebys do konca turnusu się nie męczyła. Przy leżącej tez moze nie być łatwo- moze byc wstawanie w nocy - jak to bywa po powrocie pdp ze szpitala- ale nie biegaj na kazde zawolanie, bo czesto nie jest to koniecznie.Rozeznasz się juz sama w sytuacji a i twoje siostry pielęgniarki też na gorąco coś poradzą.
07 maja 2020 14:24 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Taa :lol3: w sobotę będzie gorąco, będziemy chodzić po wodzie, a jak się  niektórym magikom :lol2: popierniczą sztuczki, to zmartwychwstaną trzeciego dnia :lol1:

No coo ??   W piatek 19 st. a w sobotę 21. Dla mnie to juz lato  Tinóś życzę ci szybkiej i bezpiecznej drogi do CH. No i sprawuj się tam jakoś  
07 maja 2020 14:29 / 7 osobom podoba się ten post
Malgi tobie też życzę szybkiej i bezpiecznej drogi do roboty. Nie wysiadaj tylko po drodze w lesie i nie szukaj grzybków, niech rosną sobie spokojnie  no chyba że "haluny" 
07 maja 2020 14:30 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

No coo ??  :czerwieni sie: W piatek 19 st. a w sobotę 21. Dla mnie to juz lato :lol1: Tinóś życzę ci szybkiej i bezpiecznej drogi do CH. No i sprawuj się tam jakoś :lol2: :chowa sie:

A w życiu 
07 maja 2020 14:58 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Malgi tobie też życzę szybkiej i bezpiecznej drogi do roboty. Nie wysiadaj tylko po drodze w lesie i nie szukaj grzybków, niech rosną sobie spokojnie :lol2: no chyba że "haluny" :lol1:

Haluny Mychna pozbieral już Brajan za zywota swego. Potem latał po gminie z okrzykiem kol mi bejbe 
07 maja 2020 15:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

A w życiu :wystawia jezyk2::ksiaze na rumaku:

No tak, czegóż  można się po "co niektórych" spodziewać  Łobuzerka i tyle. Będziesz latać po wsi i rozrabiać 
07 maja 2020 15:36 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

No tak, czegóż  można się po "co niektórych" spodziewać :lol3: Łobuzerka i tyle. Będziesz latać po wsi i rozrabiać :lol2:

Nie tym razem. Będę majstrować przy wirusie ptasiej grypy. Na bandę Kaczora i drugiego Donalda. Zasłuzyli 
07 maja 2020 18:06 / 9 osobom podoba się ten post
Witam już z Braunschweigu, ogarnęłam trochę stellę. Przywitał mnie syn PDP - lekarz. W pokoju świee tulipany i mała bombonierka Lindla. Mam swoją prywatną łazienkę z wanną i prysznicem idwoma umywalkami.
Zobaczymy jak jutro się dzień potoczy, mają jeszcze Pflegediensy przychodzić.
Miłego wieczoru wszystkim.
07 maja 2020 18:10 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Malgi tobie też życzę szybkiej i bezpiecznej drogi do roboty. Nie wysiadaj tylko po drodze w lesie i nie szukaj grzybków, niech rosną sobie spokojnie :lol2: no chyba że "haluny" :lol1:

Dzięki, udało się szybko dotrzeć, tylko jeden półgodzinny stau około 10 km za granicą. Akurat robią drugą nitkę, więc tylko jeden pas drogi był dostępnydo ruchu kołowego.
07 maja 2020 19:27 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzięki Konwalijko :aniolki: Jesteś Wielka :lol2:

Ostatnie chwile w domku- a jutro raniutko w drogę.

Dobrego dnia .

No nie przeczę
07 maja 2020 19:29 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam już z Braunschweigu, ogarnęłam trochę stellę. Przywitał mnie syn PDP - lekarz. W pokoju świee tulipany i mała bombonierka Lindla. Mam swoją prywatną łazienkę z wanną i prysznicem idwoma umywalkami.
Zobaczymy jak jutro się dzień potoczy, mają jeszcze Pflegediensy przychodzić.
Miłego wieczoru wszystkim.

No to miłe takie przywitanie