IPLA odbiera w EU , tylko musisz na swoim profilu potwierdzić, że będziesz w EU oglądac. Weryfikują za pomocą nr tel. WP pilot też- i tam jest weryfikacja. Netflix , Cda bez problemu.
IPLA odbiera w EU , tylko musisz na swoim profilu potwierdzić, że będziesz w EU oglądac. Weryfikują za pomocą nr tel. WP pilot też- i tam jest weryfikacja. Netflix , Cda bez problemu.
Ci ludzie tu są niesamowici:strach przed noca:przed południem byłam z babka na zakupach i kolejny Angst.Niby 130 na liczniku nie jest tragedia, ale w niskim kabrio odczucia zupełnie inne ,szokujące wręcz :zaskoczenie1:Babka tak jeździ, że można narobić w porty.A potem się dziadek pyta a czemu Ci tak włosy we wszystkie strony stoją .Tyle zakupów zrobiła ze bagażnik nabity w drodze powrotnej dach już byl.:hihi:ale między nogami miałam dziś taboret babki bo ona se czasem bierze jak w długiej kolejce do kasy musi stać .Normalny taboret, nic składanego .!To nie na moje nerwy.:chowa sie:Grill się udał leżę teraz i brzuch obserwuje ...duży....zejdzie do jutra .
Dzień z wczoraj . I taka anegdota . Środa to targ u nas na starym mieście, przyjezdzają czy to rolnicy czy to targarze....
Siedzę se obok na ławce z mlekiem . Podchodzi Pan, w typie starego podrywacza ze wsi, daje mi garstkę czereśni. Bo handlował. Potem pyta w jakim języku ja gadam. Aaa bo on zatrudnia ludzi do czereśni, kiedyś Polaków, ter Syryjczyków czy Nigeryjczyków. :-) o ty kombinatorze :zlosliwy:
Potem pyta czy pracy nie szukam . :-)
No nie .
Aaaaa bo jego mamie przydałaby się pomoc. Mama dużo robi sama. Taka pomoc domowa .:-)
Aha . :oczko2:
A pan to rolnik? I mieszka z tą mamusią ?
No tak . :-)
No więc....tak czy siak .... spierdj Pan i to szybko :strzela z bicza:

Tak mija dzień :-)

Jakaś okazja, życzenia składać, czy taka chwila na małe święto każdego dnia?:-)
A mi minie dzień, jak zjemy z dziadkiem kupioną dziś polską kaszankę i kiszeniaka:smiech3:

Niestety żadna okazja Gusiu, taka chwila przyjemności dla mnie :-)
Tak mija dzień :-)

A mi minie dzień, jak zjemy z dziadkiem kupioną dziś polską kaszankę i kiszeniaka:smiech3: